@MasacRE bey kızdı sana 😡
Bu grupta oy verdiğim iki kişi de gg olacak gibi zaten Utku bey.
Aslı bir oy ile elenseydi Uyku Bey neler ederdi tahmin etmek bile istemiyorum amaBu grupta oy verdiğim iki kişi de gg olacak gibi zaten Utku bey.
Ben vermiştim oy, benim de kanımı dondurdu Merve'nin elenmesiAslı bir oy ile elenseydi Uyku Bey neler ederdi tahmin etmek bile istemiyorum ama
asıl bomba, @MEnes in hatası, eğer yetişebilseydi oylamaya Merve Boluğur elenmiyordu bir önceki çünkü 1 oyla gitti Tabi bizlerde bıcaklamış olabiliriz belki oy vermesiysek fakat en büyük hata onda
Keyfi bir hata yok olsa neyse. Forum zevksizliğinde boğulsun yapacak bir şey yok...Aslı bir oy ile elenseydi Uyku Bey neler ederdi tahmin etmek bile istemiyorum ama
asıl bomba, @MEnes in hatası, eğer yetişebilseydi oylamaya Merve Boluğur elenmiyordu bir önceki çünkü 1 oyla gitti Tabi bizlerde bıcaklamış olabiliriz belki oy vermesiysek fakat en büyük hata onda
Harikasın@ozgur2113 için Sedef
Kendim için Tuvana
Ozaman ortağımla ortak karar vermiş gibiyizBen vermiştim oy, benim de kanımı dondurdu Merve'nin elenmesi
Tesekkür ederim düşündüğün için ama gercekten zaman yok bir kac saat içinde yeniden askere dönecegimSen yetiş diye erkenden sahursa açtık 8 grupları, sende galiba tek 1 tane oylayıp gitmişsin
@MEnes senlik hareket olmuş Demekki asıl mesele askerlik
Eda'nın acısı var üstümde, bazı paçozlar üst lige gelmişler sinirim bozuldu?@alperuz tüm grullara oy kullnsana 😱 Burada kullanmışsın ama diğerlerinde değil
Şimdi trip atma zamanımı Bir an önce yatışmaya bak ve oyla diğer gruplarıEda'nın acısı var üstümde, bazı paçozlar üst lige gelmişler sinirim bozuldu?
Ben de bunun sonucunda kızılmış hissettim, oldu mu.