@MasacRE bey kızdı sana 😡
Aslı bir oy ile elenseydi Uyku Bey neler ederdi tahmin etmek bile istemiyorum amaBu grupta oy verdiğim iki kişi de gg olacak gibi zaten Utku bey.![]()
Ben vermiştim oy, benim de kanımı dondurdu Merve'nin elenmesiAslı bir oy ile elenseydi Uyku Bey neler ederdi tahmin etmek bile istemiyorum ama
asıl bomba, @MEnes in hatası, eğer yetişebilseydi oylamaya Merve Boluğur elenmiyordu bir önceki çünkü 1 oyla gittiTabi bizlerde bıcaklamış olabiliriz belki oy vermesiysek fakat en büyük hata onda
![]()
Keyfi bir hata yok olsa neyse.Aslı bir oy ile elenseydi Uyku Bey neler ederdi tahmin etmek bile istemiyorum ama
asıl bomba, @MEnes in hatası, eğer yetişebilseydi oylamaya Merve Boluğur elenmiyordu bir önceki çünkü 1 oyla gittiTabi bizlerde bıcaklamış olabiliriz belki oy vermesiysek fakat en büyük hata onda
![]()
Ozaman ortağımla ortak karar vermiş gibiyizBen vermiştim oy, benim de kanımı dondurdu Merve'nin elenmesi![]()
Tesekkür ederim düşündüğün için ama gercekten zaman yok bir kac saat içinde yeniden askere dönecegimSen yetiş diye erkenden sahursa açtık 8 grupları, sende galiba tek 1 tane oylayıp gitmişsin
@MEnes senlik hareket olmuşDemekki asıl mesele askerlik
![]()
Eda'nın acısı var üstümde, bazı paçozlar üst lige gelmişler sinirim bozuldu?@alperuz tüm grullara oy kullnsana 😱 Burada kullanmışsın ama diğerlerinde değil
Şimdi trip atma zamanımıEda'nın acısı var üstümde, bazı paçozlar üst lige gelmişler sinirim bozuldu?
Ben de bunun sonucunda kızılmış hissettim, oldu mu.