4. Tur - En Favori Güzel 2019 - 1. Grup

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi 2 güzel üst tura çıksın?

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sevgimize göre ölçmüyoruz :A , bu etkinlik 'Hangi ünlüyü seviyorsunuz' değil. Hangisi daha güzel.
Hangi ünlüyü seviyorsunuz etkinliği de mi yapsan sonra acaba, en azından orada gerçek anlamda doğru oylar veirlmiş olur :A

• Güldürdün
Reactions: alperuz and Dosi
Hangi ünlüyü seviyorsunuz etkinliği de mi yapsan sonra acaba, en azından orada gerçek anlamda doğru oylar veirlmiş olur :A
hahahahha :F :F
Ya inanırmısın, ben o mesajı yazınca devamında " Acaba böyle bir etkinliktemi yapsam @Forumdash " diye ekleme yapacaktım. Vazgeçtim :A Forumdash ile bir sohbetten dolayı Jeneriklerle Geçmise yolculuk fikri oluşmuştu ve yine üst üste konuşmalarda bende bir sürü yeni fikirler oluşmuştu :A oyüzden yine onu etiketleyecektim :A
Dediğin düşübülebilir :A yelpaze geniş, en sevdiğiniz, en yetenekli bukduğunuz vs. vs uzar gider bu liste :A

@Dosi bu da zorlandıklarımdandı. Birinci isim banko ama ikinci ismi zor seçtim :A

Aslı Enver
Farah Zeynep Abdullah

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bende senin gibi birinci isim Bankoydu,ikincide Sedef'e oy verdim. 28 kişi oylamış burayı. Rekor :A
Fark-ı Sedef :A

Tuvana’yı geçmesi lazım şu eşitlik sinirimi bozdu :A Senin gibi birkaç kişi daha kazanmalıyız bak sen de Sedef dedin en sonunda :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Fark-ı Sedef :A

Tuvana’yı geçmesi lazım şu eşitlik sinirimi bozdu :A Senin gibi birkaç kişi daha kazanmalıyız bak sen de Sedef dedin en sonunda :A
eşitlik yeterli tur atlamasına,ben önceki oylara bakmıyorum :A Oy vermemiş kişiler daha var. Bakalım neler olacak :A

Üst tura çıkanlar:
Aslı Enver
Tuvana Türkay
Sedef Avcı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...