hiçbirini sevmiyordum ki@FaJi sadece son grubu değil, 1-7 olan gruplarıda oyla
gerçi son grupta beni hayal kırıklığına uğratmışsın oylamanla
hiçbirini sevmiyordum ki@FaJi sadece son grubu değil, 1-7 olan gruplarıda oyla
gerçi son grupta beni hayal kırıklığına uğratmışsın oylamanla
sevgimize göre ölçmüyoruz , bu etkinlik 'Hangi ünlüyü seviyorsunuz' değil. Hangisi daha güzel.hiçbirini sevmiyordum ki
Hangi ünlüyü seviyorsunuz etkinliği de mi yapsan sonra acaba, en azından orada gerçek anlamda doğru oylar veirlmiş olursevgimize göre ölçmüyoruz , bu etkinlik 'Hangi ünlüyü seviyorsunuz' değil. Hangisi daha güzel.
hahahahhaHangi ünlüyü seviyorsunuz etkinliği de mi yapsan sonra acaba, en azından orada gerçek anlamda doğru oylar veirlmiş olur
ben güzeli otomatik severim mantık bu. Yani güzel ki sevmişimsevgimize göre ölçmüyoruz , bu etkinlik 'Hangi ünlüyü seviyorsunuz' değil. Hangisi daha güzel.
Peki.ben güzeli otomatik severim mantık bu. Yani güzel ki sevmişim
Bende senin gibi birinci isim Bankoydu,ikincide Sedef'e oy verdim. 28 kişi oylamış burayı. Rekor@Dosi bu da zorlandıklarımdandı. Birinci isim banko ama ikinci ismi zor seçtim
Aslı Enver
Farah Zeynep Abdullah
Fark-ı SedefBende senin gibi birinci isim Bankoydu,ikincide Sedef'e oy verdim. 28 kişi oylamış burayı. Rekor
eşitlik yeterli tur atlamasına,ben önceki oylara bakmıyorum Oy vermemiş kişiler daha var. Bakalım neler olacakFark-ı Sedef
Tuvana’yı geçmesi lazım şu eşitlik sinirimi bozdu Senin gibi birkaç kişi daha kazanmalıyız bak sen de Sedef dedin en sonunda