2021 4.Tur | Ayça Ayşin Turan ⚡ Funda Eryiğit ⚡Özgü Namal | En Favori Güzel 2021

Hangi 2 güzel üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    45
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burda başarışı olanı değil, güzel olana oy veriyoruz aslında :A herkesin ayrı kriteri var oy verirken @Sherlock işte Hande Erçel bundan dolayı az oy alıyor genelde :A
Valla yeterince sektörde güzellik yüzünden oynayan bir dünya yeteneksiz var o yüzden ben başarılı bulduğum oyuncu varsa ona atıyorum ama mesela tanımadığım veya oyunculuk konusunda çok başarılı bulamadığım bu biri varsa güzellik bakıyorum. Bunun erkek versiyonlu yakışıklı karizmatik gibi bir anket olmuş muydu forumda?

• Beğendim
Reactions: Dosi
Valla yeterince sektörde güzellik yüzünden oynayan bir dünya yeteneksiz var o yüzden ben başarılı bulduğum oyuncu varsa ona atıyorum ama mesela tanımadığım veya oyunculuk konusunda çok başarılı bulamadığım bu biri varsa güzellik bakıyorum. Bunun erkek versiyonlu yakışıklı karizmatik gibi bir anket olmuş muydu forumda?
Yok karizmatik veya yakışıklı erkek anketi yapmadık. Yapacaktık ama kaos oldu. Forum erkek üye ağırlıklı olduğu için sorun çıkardı çoğu ve onun yerine en iyi erkek oyuncu olarak değiştirdik :A
Şuan bu anketlere 40 oy geliyor ama o etkinliğe en fazla belki 15 oy gelirdi :A

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Demeti eleyen kıza bak...Birde Demete...

Pehhh.... Umarım elenir bu grupta.

Ayça ve Funda dedim.

Özgü seviyorum ama o da abartılanlar listesine girmeye aday :A

Bu gruplarda etiketlenmemişim. Sadece düelloda mı oy hakkım var? Geçen günkü grup ne oldu diye bakmaya geldim ama yenileri gelmiş.

Bu gruplarda etiketlenmemişim. Sadece düelloda mı oy hakkım var? Geçen günkü grup ne oldu diye bakmaya geldim ama yenileri gelmiş.
Tüm hepsine oy verme hakkın var. Sık sık etiket yeniliyoruz. Silinmiş demek ki.
Sen çok foruma uğramıyorsun ve geçen çok fazla bildirim var demiştin. 2 günde bir anketler kapanıyor. Etikette olmak istiyormusun?

Ayça Ayşin Turan
Funda Eryiğit
------

Burda başarışı olanı değil, güzel olana oy veriyoruz aslında :A herkesin ayrı kriteri var oy verirken @Sherlock işte Hande Erçel bundan dolayı az oy alıyor genelde :A
Sen bu etkinliği bir daha düzenleyecek olursan adını artık kesinlikle en favori kadın oyuncu yap ya. Artık orada da isteyen oyunculuğa oy versin, isteyen güzelliğe, isteyen sevdiği dizinin oyuncusuna. En azından etkinliğin hakkı verilmiş olur o şekilde :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Ayça Ayşin Turan
Funda Eryiğit
------

Sen bu etkinliği bir daha düzenleyecek olursan adını artık kesinlikle en favori kadın oyuncu yap ya. Artık orada da isteyen oyunculuğa oy versin, isteyen güzelliğe, isteyen sevdiği dizinin oyuncusuna. En azından etkinliğin hakkı verilmiş olur o şekilde :A
Öyle yapalım bari :A En Favori Güzel Oyuncu deriz :A
Şuan çok güzel biri zor durumda. Bakalım ne olacak işin sonunda :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE
Öyle yapalım bari :A En Favori Güzel Oyuncu deriz :A
Şuan çok güzel biri zor durumda. Bakalım ne olacak işin sonunda :A
Çok uzun oldu öyle, güzeli de karıştırma boşver. Favori hepsini kapsıyor zaten :A Neyse daha sonraki etkinliğe çok var zaten :A

Gidiyoruz diğer gruplara doğru, göreceğiz bakalım :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Çok uzun oldu öyle, güzeli de karıştırma boşver. Favori hepsini kapsıyor zaten :A Neyse daha sonraki etkinliğe çok var zaten :A

Gidiyoruz diğer gruplara doğru, göreceğiz bakalım :A
Umarım yakın rakibe oy verip boşa oy atmış olmazsın :A hadi sana iyi oylamalar :A Sherlock bey yarısına oy vermişti. Yarın reyting konusu için gelir herhalde o da :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...