Ooo hoşgeldin oylamaya. Etkinliğin mimari olarak bulunman iyi olduFunda Eryiğit
Yarın diğer kalan 5 grup gelir.
Ooo hoşgeldin oylamaya. Etkinliğin mimari olarak bulunman iyi olduFunda Eryiğit
Yarın kısmet artık.Ooo hoşgeldin oylamaya. Etkinliğin mimari olarak bulunman iyi oldu
Yarın diğer kalan 5 grup gelir.
Perşembeye kadar sürer zaten. Olmadı kritik zamanlarda haber uçururumYarın kısmet artık.
Valla yeterince sektörde güzellik yüzünden oynayan bir dünya yeteneksiz var o yüzden ben başarılı bulduğum oyuncu varsa ona atıyorum ama mesela tanımadığım veya oyunculuk konusunda çok başarılı bulamadığım bu biri varsa güzellik bakıyorum. Bunun erkek versiyonlu yakışıklı karizmatik gibi bir anket olmuş muydu forumda?Burda başarışı olanı değil, güzel olana oy veriyoruz aslında herkesin ayrı kriteri var oy verirken @Sherlock işte Hande Erçel bundan dolayı az oy alıyor genelde
Yok karizmatik veya yakışıklı erkek anketi yapmadık. Yapacaktık ama kaos oldu. Forum erkek üye ağırlıklı olduğu için sorun çıkardı çoğu ve onun yerine en iyi erkek oyuncu olarak değiştirdikValla yeterince sektörde güzellik yüzünden oynayan bir dünya yeteneksiz var o yüzden ben başarılı bulduğum oyuncu varsa ona atıyorum ama mesela tanımadığım veya oyunculuk konusunda çok başarılı bulamadığım bu biri varsa güzellik bakıyorum. Bunun erkek versiyonlu yakışıklı karizmatik gibi bir anket olmuş muydu forumda?
Oylama bitti mi 27 Mayıs'ta kapanacak diyor.
Bir şey demedik ki. Tols ile aramızda bir mevzunun şifreli konuşmasıOylama bitti mi 27 Mayıs'ta kapanacak diyor.
Ayça ve Funda dedim.
Özgü seviyorum ama o da abartılanlar listesine girmeye aday
Tüm hepsine oy verme hakkın var. Sık sık etiket yeniliyoruz. Silinmiş demek ki.Bu gruplarda etiketlenmemişim. Sadece düelloda mı oy hakkım var? Geçen günkü grup ne oldu diye bakmaya geldim ama yenileri gelmiş.
Sen bu etkinliği bir daha düzenleyecek olursan adını artık kesinlikle en favori kadın oyuncu yap ya. Artık orada da isteyen oyunculuğa oy versin, isteyen güzelliğe, isteyen sevdiği dizinin oyuncusuna. En azından etkinliğin hakkı verilmiş olur o şekildeBurda başarışı olanı değil, güzel olana oy veriyoruz aslında herkesin ayrı kriteri var oy verirken @Sherlock işte Hande Erçel bundan dolayı az oy alıyor genelde
Öyle yapalım bari En Favori Güzel Oyuncu derizAyça Ayşin Turan
Funda Eryiğit
------
Sen bu etkinliği bir daha düzenleyecek olursan adını artık kesinlikle en favori kadın oyuncu yap ya. Artık orada da isteyen oyunculuğa oy versin, isteyen güzelliğe, isteyen sevdiği dizinin oyuncusuna. En azından etkinliğin hakkı verilmiş olur o şekilde
Çok uzun oldu öyle, güzeli de karıştırma boşver. Favori hepsini kapsıyor zaten Neyse daha sonraki etkinliğe çok var zatenÖyle yapalım bari En Favori Güzel Oyuncu deriz
Şuan çok güzel biri zor durumda. Bakalım ne olacak işin sonunda
Umarım yakın rakibe oy verip boşa oy atmış olmazsın hadi sana iyi oylamalar Sherlock bey yarısına oy vermişti. Yarın reyting konusu için gelir herhalde o daÇok uzun oldu öyle, güzeli de karıştırma boşver. Favori hepsini kapsıyor zaten Neyse daha sonraki etkinliğe çok var zaten
Gidiyoruz diğer gruplara doğru, göreceğiz bakalım