Seçeneklerde söylediğin isimde seçenek yok...Damla Sönmez...
Umarım hep en beğendiklerin ile eşleşir ve oy vermene gerek kalmaz(Olmadı.)
Gerçi kendisi elenirse neden olmasın.![]()
Geriye kalan isimlerin tamamını bilmiyorum ama kendisinden daha az beğendiğim bir ismin çıkması zor.Umarım hep en beğendiklerin ile eşleşir ve oy vermene gerek kalmaz
Yarın diğer 5 grup gelir. Perşembe reyting için gelirsen yetişirsincuma düello olursa o. Olmazsa hemen 5. Tur. Hızlı ilerleyeceğiz artık
6. Tur artık ikili elemeler olunacak
![]()
Ah dur ben yorumunu yanlış okudum. O zaman sende ona oy vermeyeceksinGeriye kalan isimlerin tamamını bilmiyorum ama kendisinden daha az beğendiğim bir ismin çıkması zor.
Bakalım inşallah buralarda olurum ve kaçırmam önümüzdeki turları.![]()
Aslında doğru okumuş olabilirsin.Ah dur ben yorumunu yanlış okudum. O zaman sende ona oy vermeyeceksinben başta kendisinden daha fazla seveceğim biri yoktur dedin sandım
![]()
Yoooooo bu olmadı. Eğer öyle olsa Pınar ve Beren'i ona tercih etmezdinAslında doğru okumuş olabilirsin.İlk cümlemde "az" yerine "çok" yazmışım ilk başta yanlışlıkla.
![]()
Tam olarak ne demek istediğini anlamadım ama Pınar Deniz ile karşı karşıya geldiğinde durup düşüneceğim 2 isimden fazla insan çıkmaz muhtemelen bu etkinlikte.Yoooooo bu olmadı. Eğer öyle olsa Pınar ve Beren'i ona tercih etmezdinfinalde Pınar ve Mine olsa herhalde Pınar dersin?
![]()
Tamam anlaşıldı. Etkinlikte favorilerin sadece Beren, Mine ve Pınar.Tam olarak ne demek istediğini anlamadım ama Pınar Deniz ile karşı karşıya geldiğinde durup düşüneceğim 2 isimden fazla insan çıkmaz muhtemelen bu etkinlikte.Haklı bir yorum bu yüzden.
![]()
Ya söylediklerimden bu sonuca nasıl vardın...Tamam anlaşıldı. Etkinlikte favorilerin sadece Beren, Mine ve Pınar.
Umudumu kestim senden![]()
Aslında doğru okumuş olabilirsin.İlk cümlemde "az" yerine "çok" yazmışım ilk başta yanlışlıkla.
![]()
Ha ben yukarıdaki alıntıda edit etmiş olduğunu söylemeni anlamadımYa söylediklerimden bu sonuca nasıl vardın...Pınar favorilerimden ama diğerleri hiç değil.
![]()
Devam devam.Ha ben yukarıdaki alıntıda edit etmiş olduğunu söylemeni anlamadım
Ozaman tekrardan umutlanmama devam![]()
Sebebi Kurtlar Vadisi?Hepsine de vermek isterim ama strateji gereği sadece Özgü Namala verdim![]()
Sadece Kurtlar Vadisi değil başarılı buluyorum. Elifi ondan başkası oynayamazdı zatenSebebi Kurtlar Vadisi?![]()
Hepsine de vermek isterim ama strateji gereği sadece Özgü Namala verdim![]()
Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm, ben senin için yaşamayı göze almışım...Sebebi Kurtlar Vadisi?![]()
Burda başarışı olanı değil, güzel olana oy veriyoruz aslındaSadece Kurtlar Vadisi değil başarılı buluyorum. Elifi ondan başkası oynayamazdı zatenSonrasında da iyi işleri var son zamanlarda aktif değil ne yazık ki.