2021 4.Tur | Ayça Ayşin Turan ⚡ Funda Eryiğit ⚡Özgü Namal | En Favori Güzel 2021

Hangi 2 güzel üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    45
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özgü Namal

(Olmadı. :A)

Gerçi kendisi elenirse neden olmasın. :A
Umarım hep en beğendiklerin ile eşleşir ve oy vermene gerek kalmaz :A
Yarın diğer 5 grup gelir. Perşembe reyting için gelirsen yetişirsin :A cuma düello olursa o. Olmazsa hemen 5. Tur. Hızlı ilerleyeceğiz artık :A 6. Tur artık ikili elemeler olunacak :Z

Umarım hep en beğendiklerin ile eşleşir ve oy vermene gerek kalmaz :A
Yarın diğer 5 grup gelir. Perşembe reyting için gelirsen yetişirsin :A cuma düello olursa o. Olmazsa hemen 5. Tur. Hızlı ilerleyeceğiz artık :A 6. Tur artık ikili elemeler olunacak :Z
Geriye kalan isimlerin tamamını bilmiyorum ama kendisinden daha az beğendiğim bir ismin çıkması zor. :A

Bakalım inşallah buralarda olurum ve kaçırmam önümüzdeki turları. :A

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Geriye kalan isimlerin tamamını bilmiyorum ama kendisinden daha az beğendiğim bir ismin çıkması zor. :A

Bakalım inşallah buralarda olurum ve kaçırmam önümüzdeki turları. :A
Ah dur ben yorumunu yanlış okudum. O zaman sende ona oy vermeyeceksin :Z ben başta kendisinden daha fazla seveceğim biri yoktur dedin sandım :A

Yoooooo bu olmadı. Eğer öyle olsa Pınar ve Beren'i ona tercih etmezdin :A finalde Pınar ve Mine olsa herhalde Pınar dersin? :A
Tam olarak ne demek istediğini anlamadım ama Pınar Deniz ile karşı karşıya geldiğinde durup düşüneceğim 2 isimden fazla insan çıkmaz muhtemelen bu etkinlikte. :A Haklı bir yorum bu yüzden. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Tam olarak ne demek istediğini anlamadım ama Pınar Deniz ile karşı karşıya geldiğinde durup düşüneceğim 2 isimden fazla insan çıkmaz muhtemelen bu etkinlikte. :A Haklı bir yorum bu yüzden. :A
Tamam anlaşıldı. Etkinlikte favorilerin sadece Beren, Mine ve Pınar.
Umudumu kestim senden :T:

Hepsine de vermek isterim ama strateji gereği sadece Özgü Namala verdim :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Sadece Kurtlar Vadisi değil başarılı buluyorum. Elifi ondan başkası oynayamazdı zaten :A Sonrasında da iyi işleri var son zamanlarda aktif değil ne yazık ki.
Burda başarışı olanı değil, güzel olana oy veriyoruz aslında :A herkesin ayrı kriteri var oy verirken @Sherlock işte Hande Erçel bundan dolayı az oy alıyor genelde :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...