Seçeneklerde söylediğin isimde seçenek yok...Damla Sönmez...
Umarım hep en beğendiklerin ile eşleşir ve oy vermene gerek kalmaz(Olmadı. )
Gerçi kendisi elenirse neden olmasın.
Geriye kalan isimlerin tamamını bilmiyorum ama kendisinden daha az beğendiğim bir ismin çıkması zor.Umarım hep en beğendiklerin ile eşleşir ve oy vermene gerek kalmaz
Yarın diğer 5 grup gelir. Perşembe reyting için gelirsen yetişirsin cuma düello olursa o. Olmazsa hemen 5. Tur. Hızlı ilerleyeceğiz artık 6. Tur artık ikili elemeler olunacak
Ah dur ben yorumunu yanlış okudum. O zaman sende ona oy vermeyeceksin ben başta kendisinden daha fazla seveceğim biri yoktur dedin sandımGeriye kalan isimlerin tamamını bilmiyorum ama kendisinden daha az beğendiğim bir ismin çıkması zor.
Bakalım inşallah buralarda olurum ve kaçırmam önümüzdeki turları.
Aslında doğru okumuş olabilirsin. İlk cümlemde "az" yerine "çok" yazmışım ilk başta yanlışlıkla.Ah dur ben yorumunu yanlış okudum. O zaman sende ona oy vermeyeceksin ben başta kendisinden daha fazla seveceğim biri yoktur dedin sandım
Yoooooo bu olmadı. Eğer öyle olsa Pınar ve Beren'i ona tercih etmezdin finalde Pınar ve Mine olsa herhalde Pınar dersin?Aslında doğru okumuş olabilirsin. İlk cümlemde "az" yerine "çok" yazmışım ilk başta yanlışlıkla.
Tam olarak ne demek istediğini anlamadım ama Pınar Deniz ile karşı karşıya geldiğinde durup düşüneceğim 2 isimden fazla insan çıkmaz muhtemelen bu etkinlikte. Haklı bir yorum bu yüzden.Yoooooo bu olmadı. Eğer öyle olsa Pınar ve Beren'i ona tercih etmezdin finalde Pınar ve Mine olsa herhalde Pınar dersin?
Tamam anlaşıldı. Etkinlikte favorilerin sadece Beren, Mine ve Pınar.Tam olarak ne demek istediğini anlamadım ama Pınar Deniz ile karşı karşıya geldiğinde durup düşüneceğim 2 isimden fazla insan çıkmaz muhtemelen bu etkinlikte. Haklı bir yorum bu yüzden.
Ya söylediklerimden bu sonuca nasıl vardın... Pınar favorilerimden ama diğerleri hiç değil.Tamam anlaşıldı. Etkinlikte favorilerin sadece Beren, Mine ve Pınar.
Umudumu kestim senden
Aslında doğru okumuş olabilirsin. İlk cümlemde "az" yerine "çok" yazmışım ilk başta yanlışlıkla.
Ha ben yukarıdaki alıntıda edit etmiş olduğunu söylemeni anlamadımYa söylediklerimden bu sonuca nasıl vardın... Pınar favorilerimden ama diğerleri hiç değil.
Devam devam.Ha ben yukarıdaki alıntıda edit etmiş olduğunu söylemeni anlamadım
Ozaman tekrardan umutlanmama devam
Sebebi Kurtlar Vadisi?Hepsine de vermek isterim ama strateji gereği sadece Özgü Namala verdim
Sadece Kurtlar Vadisi değil başarılı buluyorum. Elifi ondan başkası oynayamazdı zaten Sonrasında da iyi işleri var son zamanlarda aktif değil ne yazık ki.Sebebi Kurtlar Vadisi?
Hepsine de vermek isterim ama strateji gereği sadece Özgü Namala verdim
Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm, ben senin için yaşamayı göze almışım...Sebebi Kurtlar Vadisi?
Burda başarışı olanı değil, güzel olana oy veriyoruz aslında herkesin ayrı kriteri var oy verirken @Sherlock işte Hande Erçel bundan dolayı az oy alıyor geneldeSadece Kurtlar Vadisi değil başarılı buluyorum. Elifi ondan başkası oynayamazdı zaten Sonrasında da iyi işleri var son zamanlarda aktif değil ne yazık ki.