Böyle biter gibi duruyor ama düelloya da kalabilirŞaka gibi oranlar 🤦🏻♀️
Bakalım son durum ne olacak.
Gönlüm şimdilik 48.5 olan ile
Hep senin suçun 😡Böyle biter gibi duruyor ama düelloya da kalabilir
Demeden de anlaşabiliyoruz biz o yüzden demene gerek kalmadı bileHep senin suçun 😡
Nedenini sonra derim
Ya çok ilginç. Zamanında 1 oy gelse elenecek isim favorileri tek tek yolluyorDemeden de anlaşabiliyoruz biz o yüzden demene gerek kalmadı bile
Gerçekten kendi güzellik anlayışımı gözden geçireceğim artık.
Biryerlerde sorun var
........ anlaşılan popülerlik, güzellikten daha önem arz edebiliyor gibiYa çok ilginç. Zamanında 1 oy gelse elenecek isim favorileri tek tek yolluyor
Bu etkinlikte aslında hepsini makyajsız resimlerini koyacaksın......... anlaşılan popülerlik, güzellikten daha önem arz edebiliyor gibiEn Popüler Ünlü Kadın - 2021 gibi bir formata doğru evriliyor yani kısmen etkinlik
Başını sildim. Spoi oluyor 😡 çünkü orda belirttiğin cümlede kim olduğu az çok belli oluyor........ anlaşılan popülerlik, güzellikten daha önem arz edebiliyor gibiEn Popüler Ünlü Kadın - 2021 gibi bir formata doğru evriliyor yani kısmen etkinlik
İsim vb vermemiştim amaBaşını sildim. Spoi oluyor 😡 çünkü orda belirttiğin cümlede kim olduğu az çok belli oluyor
Bence daha fazlada olabilir o dediğin konulardan.Daha yaklaşık 2 gün var ve en az 5-7 oy gelme durumu var. Hiç bir şey belli değil daha burda
İlk açılan konuların birinde bir devir kapanıyor. Orda netleşmiş durum
Çok ilginç durumlar oldu. Favoriler zorlanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?