Pusu yeni sezonda Fox TV'de olsaydı 22.15'de başlardı reytingleri götürürdü.![]()
Pana Film kabul etmez bence o saati.
Pusu yeni sezonda Fox TV'de olsaydı 22.15'de başlardı reytingleri götürürdü.![]()
Fox TV'de olur mu ki? Gerçi Para verirlerde hatta alada bilirler ama yakışmaz bence.
Pana Film kabul etmez bence o saati.![]()
Fox TV'de olur mu ki? Gerçi Para verirlerde hatta alada bilirler ama yakışmaz bence.:anonymous:
Düşünsene tam aksiyon sahnesinde altta Lale Devri'nin tanıtımı olmaz.
Bence de yakışmaz. 22:15'te başlayacaksa bölüm süresi kısalması gerekir. Bölümün kısalması demek, Pana film'in cebine giren paranın azalması demek. Pana Film'in bir diğer adı da Para Film olduğuna göre imkansız bence![]()
Deli Yürek lider. @takas , @batuhankaralar , @ABAY_06 , @XanTier , @çocuklarduymasın00:15 - 00:30 <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting'leri 1) SHOW: 2.85 2) FOX: 1.96 3) KANALD: 1.68
Düşünsene tam aksiyon sahnesinde altta Lale Devri'nin tanıtımı olmaz.![]()
Allah korusun![]()
![]()
kahireli palas reklamı çıkıyo alttaderken unutma beni su gibi falan eşgalimi saklayarak izlerim vadiyi
![]()
Allah korusun![]()
![]()
Haluk bu yorumları görseydi....kahireli palas reklamı çıkıyo alttaderken unutma beni su gibi falan eşgalimi saklayarak izlerim vadiyi
![]()
aynen
Huzur Sokağı'nın fragmanını görmeyi yeğlerim hepsine![]()
Haluk bu yorumları görseydi....![]()
00:30 - 00:45 <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting'leri 1) SHOW: 2.36 2) KANALD: 1.92 3) FOX: 1.76
SBT'ni dolduruşuna gelmemek lazım ama.Deli Yürek reklamda olmasına rağmen lider! Yarın Deli Yürek'i ilk 5'te hatta ilk 3'te görürsek şaşırmayalım..
SBT'ni dolduruşuna gelmemek lazım ama.
Deli Yürek harbiden güzelmiş o zamanlara göre.Tabi çocukkun ben pek bi sey anlamıyordum.
Osman Sınav farkını koymuş resmen adam bu işin 1 numarası açık ara.