Pusu yeni sezonda Fox TV'de olsaydı 22.15'de başlardı reytingleri götürürdü.
Pana Film kabul etmez bence o saati.
Pusu yeni sezonda Fox TV'de olsaydı 22.15'de başlardı reytingleri götürürdü.
Fox TV'de olur mu ki? Gerçi Para verirlerde hatta alada bilirler ama yakışmaz bence. :anonymous:
Pana Film kabul etmez bence o saati.
Fox TV'de olur mu ki? Gerçi Para verirlerde hatta alada bilirler ama yakışmaz bence. :anonymous:
Düşünsene tam aksiyon sahnesinde altta Lale Devri'nin tanıtımı olmaz.
Bence de yakışmaz. 22:15'te başlayacaksa bölüm süresi kısalması gerekir. Bölümün kısalması demek, Pana film'in cebine giren paranın azalması demek. Pana Film'in bir diğer adı da Para Film olduğuna göre imkansız bence
Deli Yürek lider. @takas , @batuhankaralar , @ABAY_06 , @XanTier , @çocuklarduymasın00:15 - 00:30 <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting'leri 1) SHOW: 2.85 2) FOX: 1.96 3) KANALD: 1.68
Düşünsene tam aksiyon sahnesinde altta Lale Devri'nin tanıtımı olmaz.
Allah korusun
kahireli palas reklamı çıkıyo altta derken unutma beni su gibi falan eşgalimi saklayarak izlerim vadiyi
Allah korusun
Haluk bu yorumları görseydi....kahireli palas reklamı çıkıyo altta derken unutma beni su gibi falan eşgalimi saklayarak izlerim vadiyi
aynen
Huzur Sokağı'nın fragmanını görmeyi yeğlerim hepsine
Haluk bu yorumları görseydi....
00:30 - 00:45 <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting'leri 1) SHOW: 2.36 2) KANALD: 1.92 3) FOX: 1.76
SBT'ni dolduruşuna gelmemek lazım ama.Deli Yürek reklamda olmasına rağmen lider! Yarın Deli Yürek'i ilk 5'te hatta ilk 3'te görürsek şaşırmayalım..
SBT'ni dolduruşuna gelmemek lazım ama.
Deli Yürek harbiden güzelmiş o zamanlara göre.Tabi çocukkun ben pek bi sey anlamıyordum.
Osman Sınav farkını koymuş resmen adam bu işin 1 numarası açık ara.