batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,907
- Puanı
- 1,061
O zaman hiç dikkatimi çekmedi reytingi fazla takip etmediğim bir kanal olduğu için diziyi internetten ara sıra izlerdim şimdi vermeleri çok iyi oldu bence.
kana 7'deyken bu kadar almıyodu kanal çok fark ediyo
Yayın hakkı Show TV'de mi ki?Aslında Show TV Ramazanda Kurtlar Vadisinin tekrarlarını başlatacak bir de onu sahur vaktine koyacak var ya Show uçar gider
kana 7'deyken bu kadar almıyodu kanal çok fark ediyo
O zaman hiç dikkatimi çekmedi reytingi fazla takip etmediğim bir kanal olduğu için diziyi internetten ara sıra izlerdim şimdi vermeleri çok iyi oldu bence.
- - - Ekleme - - -
Yayın hakkı Show TV'de mi ki?
Efsane ilk fazının yayın hakkının Show TV'de olması lazım.
Bu arada Deli Yürek 3'e dayanmış helal olsun..
Benim bildiğim yayın hakkı Show TV'de değil bu arada yeni sezonda kesin ATV'de mi?yav eski vadi neden büyük kanallarda oynamıyo aklım almıyo 2006 da eski vadi tekrarları 15 reytingi bile geçebiliyodu çakırı mematiyi polatı eski vadiyi gören değiştirmez ki kanalı herkes izliyodu en az 5 alır tekrarı ah show ah
aga kanal 7 ne ki tabi ki kanal fark ediyo
yav eski vadi neden büyük kanallarda oynamıyo aklım almıyo 2006 da eski vadi tekrarları 15 reytingi bile geçebiliyodu çakırı mematiyi polatı eski vadiyi gören değiştirmez ki kanalı herkes izliyodu en az 5 alır tekrarı ah show ah
Tablolar geliyo yine
[TABLE="class: rating"]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]KURTLAR VADISI (TKR) [NET] [/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]15,60[/TD]
[TD]35,00[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]EMRET KOMUTANIM [NET] [/TD]