Bugünün Saraylısı'da olmayınca ilaç gibi geldi.Sen daha önce izlemişmiydin?Bi şans vereydin Yarın tekrara düşerse bi göz at Theodar ve eleonor sincaplara
Bugünün Saraylısı'da olmayınca ilaç gibi geldi.Sen daha önce izlemişmiydin?Bi şans vereydin Yarın tekrara düşerse bi göz at Theodar ve eleonor sincaplara
Bencede bayağı artış yaşayabilir gibiBöyle gayet iyi olabilir aslında.
Bi şans vereydin Yarın tekrara düşerse bi göz at Theodar ve eleonor sincaplara
Kanal D Pazartesi:Yalan Dünya,Kayıp
Salı:Güneşi Beklerken
Çarşambarka Sokaklar
Perşembe.İntikam,Galip Derviş
Cumarkadaşım Hoş geldin,Beyaz Show
Cumartesi factor,Vicdan
Pazar:Çalıkuşu
Böyle olsa nasıl olur sizce
Sonunda birlikte grup oldular öyle bittipeki büyük bir merakla sonucunu beklediğim yarışma nasıl bitti?
erkek sincaplarmı kazandı kız sincaplarmı yarışmayı?
İlk önce hafta içini yazdım.Kalanlarıda hafta sonun yerleştirdim.En uygun buyduhafta için iyide hafta sonun malesef kötü....
Off galip 5 göremeden biticek...
Aynen oldu valla boşlukta çok gitti Yok izlememiştim, youtube'de böyle onlarin sesiyle yapılmış çok şarkı vardi ben film oldugunu sonra öğrendim ama izleyememiştim Show vermezse internetten devamını getirirm Show kaybeder biz değil @mrt-06Bugünün Saraylısı'da olmayınca ilaç gibi geldi.Sen daha önce izlemişmiydin?
3 adam uçmuş
İlk önce hafta içini yazdım.Kalanlarıda hafta sonun yerleştirdim.En uygun buydu
yinede güzel ama bana kalırsa böyle :
Pazartesi: Arkadaşım Hoşgeldin-Kayıp
Salı: Güneşi Beklerken
Çarşamba :Yalan Dünya-Merhamet
Perşembe:İntikam-Galip Derviş
Cuma:Çalıkuşu-Vicdan
Cumartesirka Sokaklar
Pazar Factor-inadına Yaşamak
Seninkide güzel olmuş ama Arka sokaklar mutlaka hafta içine alınmalı.Şefkat tepeyle seyirci kitlesi çok benzer daha çok yükselir alınırsaBu da iyi bence.