4 Ocak 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

tmm işte 5 sene izleme 5 sene sonra rahatlıkla izlersin çünkü hiçbişey değişmez hemen anlarsın ne olduğunu :D

Evet aynen dediğim gibi ara versende izlersin işte oo boşlukdan değilde..dizinin devam zorunluluğu olmadığından kaynaklanıyor..millet olay arıyor o dakika olay varsa bile kanalı açanlar var sırf olayı görmek için bkz:bu akşamki mesutun vurulması gibi

Evet aynen dediğim gibi ara versende izlersin işte oo boşlukdan değilde..dizinin devam zorunluluğu olmadığından kaynaklanıyor..millet olay arıyor o dakika olay varsa bile kanalı açanlar var sırf olayı görmek için bkz:bu akşamki mesutun vurulması gibi
aynen aga katılıyorum ama sıkıya gelince işi zor olan bi dizi :)

Galipim dervişim bana bu zorlu günde kaliteli dizilerinde olduğunu birkez daha kanıtladı ve bugün çok baaşrılı uamrım iyi gider anlıklarda....

hükumetten baskı yiyen kanal d geziye destekten diziden cikardi kanal d mesutu internette haber olsun kanal d ye devlet bahceli çarpsın

yok artık zannetmiyorum ben komaya girer haftaya komada kalır 1 kaç haftaya da kendini toparlar..bunca hafta durmuşda bu haftamı çıkaracak...

Kanald nin de isteği sanırım galipi yükseltmek yoksam a.s 23.30a kadar sürerdi ve 23.00-23.15 anlığındada başarılı giderdi...

Galip iyi gidiyor ama sbt'nin gazına gelmemek lazım. Umarım tns'de hak ettiği oranları alır. :)

Kim Milyoner Olmak İster ve Galip Derviş gayet iyi gidiyorlar. :)

önceden galip sbt de az çıkardı tns de fazla şimdi sistem tersine dönmüş..şimdi sbt şişiriyor tns gazını alıyor durumuna gelmiş... @Bully