4 Ocak 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

Waow Arka Sokaklar 12 😱

Moralim bozuk ama rıza babann 12 almasına dayanamadım tebrikler fakat kanald baştan beri alabilrdi hatta 14 bile alırdı medcezir gibi 95 dk reklamsız gitseydi....
he he alırdı :d diğer diziler olmasaydı o dediğin anca olurdu aga aksi takdirde bu dediğin imkansız :D şefkat tepe yayındayken arka sokakların anlıkalrda 9 u geçmesi bie çok zordur sanırım şefkat tepenin ilk anlığında 9 u geçmiş onun dışında geçemez zaten imkanı yok :d

Arka Sokaklar birden artmış ve 11.82 alarak çok iyi gitmiş, ne oldu dizide böyle arttı bu dizi? :D @gözlemci

Mesut öldü herhalde ama belli olmaz sonuçta aneztezisiz ameliyata girmiş biri onun için ölmez 3 kurşunla. Tunç iyileşti bu da iyi :F

22:45 - 23:00 #sbt #reyting'leri 1) KANALD: 11.82 2) STAR: 6.42 3) SMNYL TV: 5.14 4) SHOW: 2.74 5) KNLTRK: 2.1

as sonundak kopmuş helal olsun :oley: as a boşluk dizisi diyenler as reklamdayken yst ve şt nin 10 u görmesini görmemişler sanırsam :F neyse medcezir gibi strateji yapsa anlıklarda rahat 14-15 aralığında alırdı bu anlık :)

he he alırdı :D diğer diziler olmasaydı o dediğin anca olurdu aga aksi takdirde bu dediğin imkansız :D şefkat tepe yayındayken arka sokakların anlıkalrda 9 u geçmesi bie çok zordur sanırım şefkat tepenin ilk anlığında 9 u geçmiş onun dışında geçemez zaten imkanı yok :D

yaw sende Şt geçilmez zannediyorsun. bilmiyorum ŞT nasıl reklama giriyor ,giriyormu felan da A:S reklama girmeseydi gayet iyi giderdi... ben bunu biliyorum :)

yaw sende Şt geçilmez zannediyorsun. bilmiyorum ŞT nasıl reklama giriyor ,giriyormu felan da A:S reklama girmeseydi gayet iyi giderdi... ben bunu biliyorum :)
aga geçilir tabi niye geçilmesin yarın bile geçilebilir :d ama arka sokaklar boşluk olmadan o dediğin rakamları alamaz birileri reklama girecek ki yükselsin :d

böyle ben sinirli-üzgün-kızgın bir şekilde tv izlerken rastladığım bilgilere göre mesutun vurulduğu an olaylar çığrından çıktı..hafta bol bol dram izleriz....

Gerçekten öldü mü Mesut? Hortlamasın sonradan? Hep öyle olur ya dizilerde. :D

aga geçilir tabi niye geçilmesin yarın bile geçilebilir :D ama arka sokaklar boşluk olmadan o dediğin rakamları alamaz birileri reklama girecek ki yükselsin :D

yinede dün dediğim gibi her dizi boşlukçudur dünki medcezir yada perşembeki aramızda kalsın gibi....ama arka sokaklar gündüzde izleniyor yanii tekrarlar boşlukdan hayatta bi dizinin tekrarına bakmazlar...ne bileyim koy en iyi diziyi her gün tekrarı oynasın A:S kadar izlenmez..fark var kendini izletebilen dizi denir buna boşlukçu denmez as 1 yıl izleme hikaye kaldığı yerden devam ediyor herhangi bi kopukluk yaratmıyor....

Gerçekten öldü mü Mesut? Hortlamasın sonradan? Hep öyle olur ya dizilerde. :D

öldü gibide bence komalık haftaya komaya felan girer dramın dibine sokarlar :)

Kim milyoner olmak ister'de ilk sorulardan jokerleri bitiren adam hem salak hem de fakir.

yinede dün dediğim gibi her dizi boşlukçudur dünki medcezir yada perşembeki aramızda kalsın gibi....ama arka sokaklar gündüzde izleniyor yanii tekrarlar boşlukdan hayatta bi dizinin tekrarına bakmazlar...ne bileyim koy en iyi diziyi her gün tekrarı oynasın A:S kadar izlenmez..fark var kendini izletebilen dizi denir buna boşlukçu denmez as 1 yıl izleme hikaye kaldığı yerden devam ediyor herhangi bi kopukluk yaratmıyor....

öldü gibide bence komalık haftaya komaya felan girer dramın dibine sokarlar :)
tmm işte 5 sene izleme 5 sene sonra rahatlıkla izlersin çünkü hiçbişey değişmez hemen anlarsın ne olduğunu :D