4 Ocak 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

tmm işte 5 sene izleme 5 sene sonra rahatlıkla izlersin çünkü hiçbişey değişmez hemen anlarsın ne olduğunu

Evet aynen dediğim gibi ara versende izlersin işte oo boşlukdan değilde..dizinin devam zorunluluğu olmadığından kaynaklanıyor..millet olay arıyor o dakika olay varsa bile kanalı açanlar var sırf olayı görmek için bkz:bu akşamki mesutun vurulması gibi

aynen aga katılıyorum ama sıkıya gelince işi zor olan bi dizi

Galipim dervişim bana bu zorlu günde kaliteli dizilerinde olduğunu birkez daha kanıtladı ve bugün çok baaşrılı uamrım iyi gider anlıklarda....

Galip Derviş yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında! #galipdervis etiketiyle yorumlarınızı bekliyoruz..

hükumetten baskı yiyen kanal d geziye destekten diziden cikardi kanal d mesutu internette haber olsun kanal d ye devlet bahceli çarpsın

yok artık zannetmiyorum ben komaya girer haftaya komada kalır 1 kaç haftaya da kendini toparlar..bunca hafta durmuşda bu haftamı çıkaracak...

Kanald nin de isteği sanırım galipi yükseltmek yoksam a.s 23.30a kadar sürerdi ve 23.00-23.15 anlığındada başarılı giderdi...

23:15 - 23:30 #sbt #reyting'leri 1) ATV: 6.04 2) KANALD: 4.87 3) STAR: 4.77 4) SHOW: 3.88 5) SMNYL TV: 2.49

Galip iyi gidiyor ama sbt'nin gazına gelmemek lazım. Umarım tns'de hak ettiği oranları alır.

Kim Milyoner Olmak İster ve Galip Derviş gayet iyi gidiyorlar.

Yeni bölüm
Kim Milyoner Olmak İster Reklamlar 23.42

önceden galip sbt de az çıkardı tns de fazla şimdi sistem tersine dönmüş..şimdi sbt şişiriyor tns gazını alıyor durumuna gelmiş... @Bully