evlilik teklifi üzerine rüzgar ın bıçakanması aynı anlıkta olsa coşardıüstüne bir de öpüşme sahnesi koyup desterenin gene kalp krizi geçirmesine neden olurlardı
sana şahika düşerdi anca
Öpüşmeden sonraki sahne asıl ona kalp krizi geçirtmiştirbanada dokunmadı değil ama
aslı daha uygun banaÖpüşmeden sonraki sahne asıl ona kalp krizi geçirtmiştirbanada dokunmadı değil ama
- - - Ekleme - - -
Onada razıyım dermişimsanada selen
Vadinin kolaj bölümü İntikamın yeni bölümü ile aynı gidiyor neredeyse
Öyle bi sahneyi kaçırdın ki... İzlemesende olur artıknetten izliyom foruma cvp yazarken o sahne kaçtı
@xemrexxx TNS'de İntikam daha düşüktür,Kurtlar Vadisi olduğu zamanlar A/B'deki farklılık nedeniyle yüksek çıkabiliyordu TNS'de,bu hafta SBT A/B'de İntikam yüksektir,dolayısıyla TNS'de iki grupta da düşük çıkacaktır.Nedenini anlamadın muhtemelen ama sonuçta düşüktür işte.Bu arada benim reklam saatim tutmadı,kaçta gireceğini merak ettim.
Öyle bi sahneyi kaçırdın ki... İzlemesende olur artık
aslı daha uygun bana
belli olmaz sbt zaten intikamı düşürüyorab de düşebilri total içok gitmez bence
- - - Ekleme - - -
o kadar mıı
ATV modeli işte 22:31'de reklama gircektir.22:46 dönüş 23'de Derviş'e reklamsız geçiş@xemrexxx TNS'de İntikam daha düşüktür,Kurtlar Vadisi olduğu zamanlar A/B'deki farklılık nedeniyle yüksek çıkabiliyordu TNS'de,bu hafta SBT A/B'de İntikam yüksektir,dolayısıyla TNS'de iki grupta da düşük çıkacaktır.Nedenini anlamadın muhtemelen ama sonuçta düşüktür işte.Bu arada benim reklam saatim tutmadı,kaçta gireceğini merak ettim.
@xemrexxx SBT İntikam'ı Kurtlar vadisi yeni bölümken düşürüyor A/B farklılığı nedeniyle,bu hafta yükseltiyordur.Daha önceki kolajlarda böyle olmuştu,SBT daha yüksekti.İntikam'ı yakından takip ediyorum.
@XanTier seninki elden gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?