4 Mart 2014 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Küçük Ağa geçen haftaya göre düşük gitmiş geçen hafta 15.5 görmüştü 13 gördü kaçkez 14 gördü ama bu hafta en fazla 12.5 gördü
Kurt Seyit ilk bölüm için fena oranlar almadı bölüm durgundu ve bu oralar ilerde açılacak inanıyorum ama ab si daha fazla oran alır

Kaçak ka ve kurt seyit bitince açıldı 7.5 lara çıktı

Kaçak bu hafta çok heyecanlı
Bu oranları alması normal

Küçük Ağa 23.00'e kadar yayınlansaydı 14'ü görürdü yine. Kaçakın oranları da en fazla 5'te takılırdı.

°°°mobil mesaj°°°

Çalıkuşu bakalım ilk anlıkta kaç alacak +4.3 alır

Hahaha kamranın üstündeki kazak lc vaikiki de var

Çalıkuşu bu hafta çok heyecanlıymış
Yine yükselebilir

Güldür Güldür bakalım ilk Anlığında kaç alacak..

Yalan Dünya tv8'e de yakışmış.

°°°mobil mesaj°°°

22:30 - 22:45 #sbt #reyting'leri
1) ATV: 7.31
2) KANALD: 4.16
3) SMNYL TV: 4.15
4) STAR: 3.81
5) SHOW: 3.61

1) ATV: 7.31 2) KANALD: 4.16 3) SMNYL TV: 4.15 4) STAR: 3.81 5) SHOW: 3.61

İlk olarak anlıklar şaşırttı beni, kurt seyit en fazla 7 almış. Sonra ki anlıklar da ise gittikçe düşmüş. Küçük ağa da etkilenmiş tabii ama yine 12 lere çıkmış. Büyük tebrikler..

1 saattir tekrarını izliyorum, görüntü kalitesi,çekim ve verilen emek, kalite yadırganmayacak kadar büyük. Lakin senaryo bozguna uğratmadı belki ama çok şaşırttı. Sanki 2 sezondur izlediğim bi dizinin 69. Bölümünü izliyomuşum gibi hissettim.. Niye bu kadar sıradan ilk bölüm? Daha hareketli bi senaryo ihtiyacım var benim, bana çok durgun geldi dizi şu anlık..

Hilal saral kendini geliştirememiş. Ben amam aman bi oyunculuk performansı göremedim şu an. Misal kayıp'ın 14 dk lık ön gösterimi herkesi can evinden vurmuştu, muazzam ilk bölümlere özel bi oyunculuk dersi vardı ama kurt seyitte onu da göremedim..

Ve yan castlar yetersiz. Shura'nın ablası fiyasko, kurt'un en yakın arkadaşı fiyasko, kurt'un annesi fiyasko. Şu anlık bunları beğenmedim.

Ama sbt sonuçlarını çok takmıycam, çünkü tns de star baya bi dolgun oluyor.
kurt tns de bence 7.5 üzeri alır total de, ab yi kestiremiyorum.

Ama şu bi gerçek ki, bu sezonun değil; son yılların en büyük reklamlarından biri yapıldı kurt seyit için ona rağmen bi hayli düşük...

Çalıkuşu 4 le başlamış gayet iyi

Kurt seyitin tekrarı fena değil

Kurt Seyid Şura düşmüş

Atv yi zirvede görmek ne güzel

Güldür Güldür ilerki anlıklarda açılır

Boşlukçu Kaçak tam gaz ileri.. Çalıkuşu fena başlamamış.

Kurt Seyid fazla yüksek alamamış

Hilal Saral mı yönetmen?
Hilal Saral en sevdiğim yönetmendir

Kurt Seyid Şura da Hilal Saral ın başarısını tam olarak göremedim

Ulan böyle bişey yok ya siz MEMATİ BAŞ efsanesini ne sandınız ismi yeter ismi ulaaaa

süper be 7 yi geçmişsiz bak 20 haftadır söyleye söyleye dilimde tüy bitti kalmadı en sonunda zora gelince yaptınız bak anlıkta 4 zor alan dizi uçuşa geçti
rakipler reklam vermiyor bu dizi ilk başladığında var ya bu reklam düzeniyle gitseydi şuan küçük ağanın reytinglerini kaçak alıyor olacaktı ve vadinin en büyük rakibi olacaktı neyseki iş zora gelince yaptılar ve dizi coşanze

bu arada boşlukçu diyenler ne diyonuz siz ya dizi zaten 21.15 de yeni bölüme geçti anlıklar ortada her halta bahane bulmayı bırakın bu dizi her türlü izlenir izlenecek açık ve net
Neyse bikaç bomba hamleyle yeniden zirveyi almalıyız