4 Mart 2014 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yarınki sonuçları çok merak ediyorum

Kurt Seyit ve Şura'nın tekrarı anlıklara giremiyor, kötüye işaret gibi. Umarım sbt yanıltır.
reklamda kimse starda kalmamış artık şura ne kadar baydiysa milleti hemen zaping yapmış)))
Reklam değildi Kurt Seyit ve Şura tekrarı vardı. :)

Küçük ağada o zaman 13 yaş ve altı o kadar mı kalitesiz dizi olur çocuk sevgilinin adı ne diyor ve bölüm bitiyor.izlesen bir görürdün ya denk geldim izlemezdim normalde ama çalıkuşu var:)
Ben de izlemiyorum zaten. 😉

Ama en azından boşlukta ailecek izlenebilecek bir dizi. Kurt Seyit ve Şuraya beni zincirleseler zinciri kırar yine izlemem o denli. :(

En azından ilk bölüm öyleydi. Diğer bölümler belki hareketli olur ama şimdilik umutsuz vaka.

°°°mobil mesaj°°°

Küçük ağada o zaman 13 yaş ve altı o kadar mı kalitesiz dizi olur çocuk sevgilinin adı ne diyor ve bölüm bitiyor.izlesen bir görürdün ya denk geldim izlemezdim normalde ama çalıkuşu var:)

allah seni bildiği gibi yapsın adam kamranı bıçakladı pişslikkkk
tns derneklerinin zeka düzeyi çocuklukta kalmış. alisman lazım

Aslında yarın ki tahminlerde Kurt Seyid Şura ya ortalama en az 9 alınır dediler:D
Kurt Seyid Şura fragmandaki heyecanını diziye pek yansımadı:(
Birkan Sokullu yu rolüne pek yakıştırmadım:(
Daha demin 10 dk izledim ve diziyi beğenmedim. Dizi bir de çok boğucu:(
Kuzey Güney de ki Kıvanç başkaydı:)
İkinci 20 dk faciası gelebilir mi acaba?🙄
Diğer dizilere baktığımızda
Kaçak çok etkilenmemiş gibi görünüyor.Hatta yükseldi:)
Deniz Yıldızı da günü iyi geçirmiş:)
Recep İvedik 2 bu sefer çok başarılı olmamış gibi🙄
Beni Affet yarın Kurt Seyid Şura yı geçebilir😛
En çok ta Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ un karşılaşmasına üzüldüm
Kıvanç Tatlıtuğ iyi oyuncudur ama bir Beren Saat değildir😡

Ben de izlemiyorum zaten. 😉

Ama en azından boşlukta ailecek izlenebilecek bir dizi. Kurt Seyit ve Şuraya beni zincirleseler zinciri kırar yine izlemem o denli. :(

En azından ilk bölüm öyleydi. Diğer bölümler belki hareketli olur ama şimdilik umutsuz vaka.

°°°mobil mesaj°°°
offf sağ gösterip sol vuruyorsun tam yorumu begenicem son dakka golü atıyorsun umutsuz vaka ne demek ya:ppp:

sbt ve tns ikiside ayrı ölçüm yapıyor normal biri birinden farklı olması :)

mahoniyle dalga geçe geçe hepsi gizli mahoni oldu desene))) hakkaten bu dizi nasıl sevdiler merak ediyorum biri çekim kalitesi güzel dışında bişey yazabilir mi
Kaliteye laf yok. Çekimler falan süperdi. Ama isterse çekim en iyisi olsun. Senaryo durgunsa, sıkıcısa bağlamaz dizi kendine.

İntikam soğuk soğuk diyenler en azından İntikam ilk bölüm iyi gitti. İlk sezon da öyle. Bakalım KSŞ o kadar iyi gidebilecek mi?

İntikam soğuktu bıraktılar eyvallah 2. Sezon ben bile izlemedim ama KSŞ da soğuk onu nasıl izliyorlar??? Haaa pardon logo farkı. :):)

°°°mobil mesaj°°°

Kurt Seyit ve Şura'nın tekrarı anlıklara giremiyor, kötüye işaret gibi. Umarım sbt yanıltır.

Reklam değildi Kurt Seyit ve Şura tekrarı vardı. :)
pardon dakikaya bakmammisim bu daha kötü kimse Kurt seyidin tekrarına bile bakmıyor yazık)))

offf sağ gösterip sol vuruyorsun tam yorumu begenicem son dakka golü atıyorsun umutsuz vaka ne demek ya:ppp:
Şimdilik öyle. :)

Dizi sıkıcıysa bağlamaz beni. İsterse dünya starı oynasın.

Bereni sevmeme rağmen 2. Sezon İntikamı izlenemiştim. 😉

°°°mobil mesaj°°°