Doğru, Kaçak'ı severim az o da boşluğunu bulsun.Bosver kacaga dokunma ya o da nasiplensin zaten cok dustu
Reklam değildi Kurt Seyit ve Şura tekrarı vardı.reklamda kimse starda kalmamış artık şura ne kadar baydiysa milleti hemen zaping yapmış)))
Ben de izlemiyorum zaten. 😉Küçük ağada o zaman 13 yaş ve altı o kadar mı kalitesiz dizi olur çocuk sevgilinin adı ne diyor ve bölüm bitiyor.izlesen bir görürdün ya denk geldim izlemezdim normalde ama çalıkuşu var
tns derneklerinin zeka düzeyi çocuklukta kalmış. alisman lazımKüçük ağada o zaman 13 yaş ve altı o kadar mı kalitesiz dizi olur çocuk sevgilinin adı ne diyor ve bölüm bitiyor.izlesen bir görürdün ya denk geldim izlemezdim normalde ama çalıkuşu var
allah seni bildiği gibi yapsın adam kamranı bıçakladı pişslikkkk
Güldür Güldür Show artık.Güldür Güldür bugün çok iyi
offf sağ gösterip sol vuruyorsun tam yorumu begenicem son dakka golü atıyorsun umutsuz vaka ne demek yaBen de izlemiyorum zaten. 😉
Ama en azından boşlukta ailecek izlenebilecek bir dizi. Kurt Seyit ve Şuraya beni zincirleseler zinciri kırar yine izlemem o denli.
En azından ilk bölüm öyleydi. Diğer bölümler belki hareketli olur ama şimdilik umutsuz vaka.
°°°mobil mesaj°°°
Kaliteye laf yok. Çekimler falan süperdi. Ama isterse çekim en iyisi olsun. Senaryo durgunsa, sıkıcısa bağlamaz dizi kendine.mahoniyle dalga geçe geçe hepsi gizli mahoni oldu desene))) hakkaten bu dizi nasıl sevdiler merak ediyorum biri çekim kalitesi güzel dışında bişey yazabilir mi
tns mi sbt mitns derneklerinin zeka düzeyi çocuklukta kalmış. alisman lazım
pardon dakikaya bakmammisim bu daha kötü kimse Kurt seyidin tekrarına bile bakmıyor yazık)))Kurt Seyit ve Şura'nın tekrarı anlıklara giremiyor, kötüye işaret gibi. Umarım sbt yanıltır.
Reklam değildi Kurt Seyit ve Şura tekrarı vardı.
Hic sorma ya cok gereksiz olmusGüldür Güldür Show artık.
Şimdilik öyle.offf sağ gösterip sol vuruyorsun tam yorumu begenicem son dakka golü atıyorsun umutsuz vaka ne demek ya
Ece melelik için dinlenme vakti geldi bence biraz en azından 1-2 yıl..
Biliyorum Ama sadece Güldür Güldür demek kısaGüldür Güldür Show artık.