4 Mart 2014 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya arkadaşlar yorumlar çok iddalı olmuş herkezin her zaman söylüyorum sbt ye inanmayın ya çok basit inanmayın tamam anlıklara hiç bakmayın demiyorum ama çok yanlış çıkarıyo bazen en basit örneksurvivor sbt nin survivoru total 2 ab 5 reyting düşürdüğünü biliyomusunuz? eğer KSVŞ da böyle olursa sbtye göre 5.5 civarı bişey alır gibi ama yine yanıltmadığı ne malum? ben bişey demicem anlıklarla ilgili sadece yarını bekleyelim :) ve kanald resmen reklamsız gitmiş şu an my gitseydi mesela zeytin tepesi başladığına neler denirdi neler
Bi kere de Starda başlayan bir diziyi sıkıcı bulsan ve izlemesen??? :):)

°°°mobil mesaj°°°

Kusura bakma ama ilk 4 bölüm Rusyada çekilmiş. İlk 4 bölüm açıldı açıldı. Açılmadı artık ütüyle bile açamazsınız diziyi. :)

Ay Yapım son 2 dizisinde hep aynə taktiği uyguladı.

İlk bölümler ultra kaliteli. Daha sonra kaliteyi düşürüyor. Medcezir ilk bölümde çok farklı bir diziydi. İzlemek için can atıyordum. Şimdi diğer dizilerden farkı kalmadı.

Eğer ilk bölümlerdeki kalite devam etseydi A/B'de hep 11+ alırdı.

Kurt Seyir de 4 bölüm sonra bilemedin Medcezir gibi ilk bölümlerden sonra farksız olacak diğer dizilerden. :)

°°°mobil mesaj°°°
Olacak diyorsun ama olabilir demiyorsun eminmiş gibi konuşuyorsun... emin olma bence:D

22:00 - 22:15 #sbt #reyting'leri
1) KANALD: 9.11
2) ATV: 6.61
3) SHOW: 4
4) SMNYL TV: 3.62
5) TRT1: 3.44

ya arkadaşlar yorumlar çok iddalı olmuş herkezin her zaman söylüyorum sbt ye inanmayın ya çok basit inanmayın tamam anlıklara hiç bakmayın demiyorum ama çok yanlış çıkarıyo bazen en basit örneksurvivor sbt nin survivoru total 2 ab 5 reyting düşürdüğünü biliyomusunuz? eğer KSVŞ da böyle olursa sbtye göre 5.5 civarı bişey alır gibi ama yine yanıltmadığı ne malum? ben bişey demicem anlıklarla ilgili sadece yarını bekleyelim :) ve kanald resmen reklamsız gitmiş şu an my gitseydi mesela zeytin tepesi başladığına neler denirdi neler
reytinge göre konuşmuyor ki kimse dizi iyi reytingle başladı kaç dizi 7 reytingle girdi. dizi ilerisi için umut beslemiyor başrolleri dayamislar gerisini koy vermişler)))

allahım yaaaaaaaaa:kiki:sevgilin nasıl adı ne dedi ve bitti bu ne yaaaaa bu kadar bir kalitesiz dizi olamaz kim yazıyor bunun senaryosunu acil my a alalım insanlar kalitesiz şeyleri izlemeyi seviyor...bu senaristi my a alalım reytingler 28 e uçar:D

Seyit'i izledim ve amaniiin diyorum. :A İntikam'dan daha sıkıcı düşünün yani. :F

Küçük Ağa korkudan reklama girememiş ve düşmüş ona rağmen. :F

Kurt seyit total 5 a/b 8 alır demiştim ama büyük ihtimal tahminimden daha yüksek alacak. Sonraki bölümler düşer bu tempoyla giderse. 😱

reytinge göre konuşmuyor ki kimse dizi iyi reytingle başladı kaç dizi 7 reytingle girdi. dizi ilerisi için umut beslemiyor başrolleri dayamislar gerisini koy vermişler)))
Bence dizi Starda olduğu için çok güzel. :)

Kardeş Payı dizisi başlar başlamaz 22.45'te çok sevdim diziyi diyenlerin Kurt Seyit başlarken saat 20.00'de diziyi çok sevip aşık olmaları şaşırtmadı. :):)

7+ yazısını görür görmez aşık oldular diziye. :X

°°°mobil mesaj°°°

reklamda kimse starda kalmamış artık şura ne kadar baydiysa milleti hemen zaping yapmış)))

Küçük Ağa 8 dakika reklamıyla 9 almış. Helal be halkın dizisi. :D

Kardeş Payı dizisi başlar başlamaz 22.45'te çok sevdim diziyi diyenlerin Kurt Seyit başlarken saat 20.00'de diziyi çok sevip aşık olmaları şaşırtmadı. :):)

°°°mobil mesaj°°°
Küçük ağada o zaman 13 yaş ve altı o kadar mı kalitesiz dizi olur çocuk sevgilinin adı ne diyor ve bölüm bitiyor.izlesen bir görürdün ya denk geldim izlemezdim normalde ama çalıkuşu var:)

allah seni bildiği gibi yapsın adam kamranı bıçakladı pişslikkkk

°°°mobil mesaj°°°
mahoniyle dalga geçe geçe hepsi gizli mahoni oldu desene))) hakkaten bu dizi nasıl sevdiler merak ediyorum biri çekim kalitesi güzel dışında bişey yazabilir mi