4 Mart 2014 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yalnız SBT'de değil TNS'de de geçmişliği var ben söyleyim de hatırım kalmasın. :)

Evet Yalan Dünya Total'de berbat. A/B'de iyi. Ama biz ertesi sabah Yalan Dünyanın 5 alacağını iddia ermiyoruz. :)

Yalan Dünya ne alaka anlamadım. Starın reytingi düşük geldi diye bize niye çatılıyor? Sevmedim kardeş oturdum izledim sevmedim. Zorla mı izleyeyim?

Küçük Ağa 14 alıyor onu da izlemiyorum. Biraz da onu izle diye ısrar etsene. :):)

°°°mobil mesaj°°°
O dizi çalıkuşumun başlama saatini uzatıyor:bağır:
Yalan dünya zamanında totalde 8 ab de 14 alıyordu belki kurt seyit içinde aynısı olur totalde 6 ab de 11 alır:D

ARKADAŞLAR ÇALIKUŞU BAŞLADIĞINDA HABER VERİN CANLI YAYIN AÇICAM ŞİMDİ AÇARSAM KATLANAMAM KA YA:bağır:

O dizi çalıkuşumun başlama saatini uzatıyor:bağır:
Yalan dünya zamanında totalde 8 ab de 14 alıyordu belki kurt seyit içinde aynısı olur totalde 6 ab de 11 alır:D
Yalan Dünyanın konuyla ne alakası var ben hala çözemedim onu? (b)

Kurt Seyit ve Şura komedi mi?

Ben soğuk buldum ve bıraktım izlemeyi. Reytingler de aynısını söyledi ve anlıklarda düşüş yaşadı dizi.

Ne diyeyim İnşallah yüksek çıkar ama benim için umut vaad etmedi. :)

Küçük Ağa da SBT'de daha düşük çıkıyor ona bakarsak.

°°°mobil mesaj°°°

Bazen anliklar ucunca uculuyor yorumlarda da simdi elestiriler düsük anliklara geliyor.

Tek yorum: SBT'ye bakarak erken konusmayalim :) Pazar günü Survivor TNS'de neredeyse 4 reyting, Pazartesi aksami ise 2 reyting daha fazla aldi. :)

küçük ağa Urfa'da çekilmiyor çekiliyor gibi yapıyor. ay yapim dandik erler filim kadar akıllı değil zaar))
Ay Yapım senaryoyu sadece Ece'ye emanet ederse olacağı bu. Ece Meleksiz ya-za-mı-yor. :)

Kara Para Aşk daha fazla umut vaad ediyor benim için. Sema Eylem yazıyor en azından. :)

°°°mobil mesaj°°°

Yalan Dünyanın konuyla ne alakası var ben hala çözemedim onu? (b)

Kurt Seyit ve Şura komedi mi?

Ben soğuk buldum ve bıraktım izlemeyi. Reytingler de aynısını söyledi ve anlıklarda düşüş yaşadı dizi.

Ne diyeyim İnşallah yüksek çıkar ama benim için umut vaad etmedi. :)

Küçük Ağa da SBT'de daha düşük çıkıyor ona bakarsak.

°°°mobil mesaj°°°
:kiki:GEÇEN HAFTA 15.5 ALDIĞINDA REKOR GELDİ DENİYORDU AMA 13.5 GELDİ:d

21:45 - 22:00 #sbt #reyting'leri
1) KANALD: 7.84
2) ATV: 6.63
3) SHOW: 5.32
4) SMNYL TV: 3.81
5) TRT1: 3.64

Küçük Ağa reklamıyla da zirvede. Ama reklam düzeni berbat olmuş. Çalıkuşu'ya reklamsız geçmek için yaptı Kanal D ama Çalıkuşu 14 reytinglik yapımın ardından da aynı alıyor.

Kurt Seyit ve Şura reklamdan dönememiş...

°°°mobil mesaj°°°