4 Mart 2014 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kanal fanı diyecekler diye diziyi beğenmemeye korkuyoruz. Beğenmesen bile zorla beğendim dememiz gerekiyor.

Tamam arkadaşlar süper dizi. Her dakikasında hop oturup hop kalktım. :)

Medcezir anlıklarda düşmedi. :)
even seninle sbt anlıklarını tartışmicam sbt ye isyan eden ben değilim yalan dünya=sbt olayını forumda bilmeyen yok özeti 3.5 alıyor yeni bölümü 3...sbt azıttı iyice hem survivor için 10 veriyor ama tns de 12.5 alıyor...ab de de 14.5:)

Star'ın 1.olmasını istemesek Ayrıca medcezirin cumaları birinci olmasını istemezdik...izlediğimiz dizinin reytingi önemli kanalın değil.. @*YıldırıM*

even seninle sbt anlıklarını tartışmicam sbt ye isyan eden ben değilim yalan dünya=sbt olayını forumda bilmeyen yok özeti 3.5 alıyor yeni bölümü 3...sbt azıttı iyice hem survivor için 10 veriyor ama tns de 12.5 alıyor...ab de de 14.5:)
Tamam o zaman Kurt Seyit ve Şura 15 reytingle zirvede olur yarın. :):)

Siz bakmayın yarın Kurt Seyid Şura 3'lüsü yarın reytinglerde 1.çıkacaktir:X "Dönemin gözde kanalı star" farkı oldugundan:X

Var ya kurt seyit kanal d de olsaydı aman kurt seyit canım kurt seyit denirdi ama benim canım starımda bunu herkez kabul etsin tamam mı:bağır:

bu kadar değer mi yazık kıvança adam kardan kırmızı adama dönmüş. Burda cekeydiniz ne olacaktı ki)))

begenmedim kurt seyit ve şura'yı Farah nasıl oyunculuğuyla parlıyo... Kıvancı begenmedim

ben sana yalan dünya diyorum sen bana neden bahsediyorsun yalan dünyayı da gördük sbt de özeti yeni bölümünü geçiyor var mı ötesi hangi dizi bunu başarıyor =yalan dünya:D
Yalnız SBT'de değil TNS'de de geçmişliği var ben söyleyim de hatırım kalmasın. :)

Evet Yalan Dünya Total'de berbat. A/B'de iyi. Ama biz ertesi sabah Yalan Dünyanın 5 alacağını iddia ermiyoruz. :)

Yalan Dünya ne alaka anlamadım. Starın reytingi düşük geldi diye bize niye çatılıyor? Sevmedim kardeş oturdum izledim sevmedim. Zorla mı izleyeyim?

Küçük Ağa 14 alıyor onu da izlemiyorum. Biraz da onu izle diye ısrar etsene. :):)

°°°mobil mesaj°°°

:kiki:sbt nin stara düşman olduğunu bilmeyen yoktur survivor my yst o ses aramızda kalsın ve kurt seyit bütün yapımlar sbt de düşük tns de yüksek çıkıyor:d