4 Mart 2014 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Küçük Ağa neredeyse 2 katı reyting almış. Hani bu dizi boşluktan izleniyordu? Ben de izlemiyorum Küçük Ağa`yı ama sırf Kanal D`de diye bu yorumlara gerek yoktu. Sonuç? :):ok:

Yok artik ya ikiside ayni anda reklama girdi bu kadar da taklitci olunmaz ki :kiki:

Kurt Seyit ve Şura bilemiyorum, beklentilerim başkaydı.. Bir Yaprak Dökümü, Aşkı Memnu tadı alamadım

Küçük Ağa iki grupta da yarın açık ara zirvede. Dizi durgun bir dizi ilk bölümden çok bir şey beklememek lazım gelecek hafta belli eder kendini. :)

Yalniz bu reklam stratejisi RTÜK'e uygun mu anlamadim ben? Her saat 15 dk. reklam kurali yok muydu?

O kadar abartıyorsunuz ki başka diziler için daha ilk bölüm diğer haftalar belli olur reytingleri diyenler nerede...Kurt Seyit ve Şurayı hemen topa tuttunuz kanal d fanları ff yi bastı artık ozan bu işe dur de:D
hem olaylar ilerki bölümlerde daha da artacak bu ilk bölümüydü ve heyecan yoktu...
Hem bakalım tekrarı nasıl gidecek o da önemli eğer tekrarı iyi giderse haftaya büyük umut var demektir:)

Kurt Seyit ve Şura fena bir başlangıç yapmamış ama beklenenden düşük çünkü Küçük Ağa reklama girmedi. :A :Z

Küçük Ağa düşüş yaşasa da iyi gidiyor yine tebrikler bölüm de gayet iyi. :)

Kurt Seyit'in anlıklarda düşüşte olması kötüye işaret ama o kadar tanıtımla çok yüksek başlaması normal. Düştüğü nokta da düşük değil. :)

Küçük Ağa neredeyse 2 katı reyting almış. Hani bu dizi boşluktan izleniyordu? Ben de izlemiyorum Küçük Ağa`yı ama sırf Kanal D`de diye bu yorumlara gerek yoktu. Sonuç? :):ok:
ya sende kanal d fanı çıktın madem izlemiyorsun nedden destekliyorsun ki...yalan dünya starda olsaydı canım starım derdin ama...

Şimdi eminin Kanal D'nin reklamsız gitmesine baya bir eleştiri gelmiştir. Acun'un Fatih karşısında 2 saate yakın reklamsız gittiğini hatırlıyorum. Medcezir'in de 105 dk reklamsız gittiğini biliyoruz. Kanal D de yapabilir yani. :):)

Kurt Seyit Şura çokca izlenmese bile yurtdışına çokca satılacak bir proje ay yapımda sürümden kazanır bence..