4 Mart 2014 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kurt Seyit'in anlıklarda düşüşte olması kötüye işaret ama o kadar tanıtımla çok yüksek başlaması normal. Düştüğü nokta da düşük değil. :)
ohh sonunda ya düştü falan diyorlar yok tutmadı falan ama 6.5 a düşmesi normal birşey daha ilk bölümü ve olaylar ileride gelişecek hem kitabını bilmiyorlar hem de konuşuyorlar...:bağır:
saol:D

Kurt seyit küçük ağayı zor geçer. ben bu kadar kötü ilk bölüm izledim havada karada küçük aga bu tns de surayi yer kıvança bırakmaz))

Fazla reklam ters teper. Hep böyle olmuştur.

Kayıp şimdi de Kurt Seyit ve Şura. Tabii buna bi Küçük Eylül meselesini de ekleyelim.

Küçük Ağa bile 2 hafta tanıtıldı hemen başladı anlıklada 10'u geçti hemen.

Kara Para Aşk daha az tanıtıldı. Daha iyi başlarsa hiç ama hiç şaşırmam. :)
Bi Küçük Eylül Meselesi'nin nesi ters tepti? 3 haftası dolmadan kaç aşk filmi 600 bini görmüş?

Kurt Seyit ve Şura izlediğim kadarıyla ilk bölüm için baya emek verilmiş, görüntü kalitesi çok iyi.

Ama vıcık vıcık aşk, bir buçuk saat aşk izlenmez, bakış bakış konuş konuş nereye kadar. Seyirci kaçıyor anlıklar da görüldüğü gibi. Haftaya süresinin baya kısalması lazım.

Ben kanal için yapsam atv'de olan Karadayı'yı, Yalan Dünya ile aynı gün olmasına rağmen netten izlediğim Medceziri izlemezdim. 😉
😛Ya ne starmış ya 1.olması bu kadar mı göze batıyor...:oley:benim canım starım:oley:
Ayrıca boynu bükükler sevdaluk zeytin tepesi ve tüm diğer diziler için dediğinizi neden kurt seyit ve şura için demiyorsunuz... haftaya belli olur neden demiyorsunuz daha ilk bölümü bu hem medceziri de unutmayalım o kadar tanıtımı medcezirinde yapıldı ama ilk bölüm totalde 5 ab de 4.5 aldı ama sonra nasıl yükseldi bilmiyorsunuz sanki.😉

Kanal fanı diyecekler diye diziyi beğenmemeye korkuyoruz. Beğenmesen bile zorla beğendim dememiz gerekiyor.

Tamam arkadaşlar süper dizi. Her dakikasında hop oturup hop kalktım. :)

😛Ya ne starmış ya 1.olması bu kadar mı göze batıyor...:oley:benim canım starım:oley:
Ayrıca boynu bükükler sevdaluk zeytin tepesi ve tüm diğer diziler için dediğinizi neden kurt seyit ve şura için demiyorsunuz... haftaya belli olur neden demiyorsunuz daha ilk bölümü bu hem medceziri de unutmayalım o kadar tanıtımı medcezirinde yapıldı ama ilk bölüm totalde 5 ab de 4.5 aldı ama sonra nasıl yükseldi bilmiyorsunuz sanki.😉
Medcezir anlıklarda düşmedi. :)

kurt seyit bence bir medcezir değil neden değil izah edeyim.....
çünkü medcezir ergenelr ve gençler üzerine kurulu ve izleyiciyi sımsıkı sarıp sarmlayan az da olsa olayları olan açık ve güzel bir dizi....

21:30 - 21:45 #sbt #reyting'leri
1) KANALD: 11.12
2) STAR: 5.57
3) ATV: 5.49
4) SMNYL TV: 3.46
5) TRT1: 3.01