4 Mart 2011 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cuma hangi yapımları izlediniz ?

• Hanımın Çiftliği (Kanal D)

Oy: 1 10.0%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 4 40.0%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

• Gönülçelen (ATV)

• Adını Feriha Koydum (Show)

• Geniş Aile (Star)

Oy: 5 50.0%
  • Komedi Dükkanı (Star)

Oy: 2 20.0%
  • Kollama (STV)

• Diğer (Lütfen belirtin.)

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
Yalnız Star cumayı niye boşa alsın ki,şimdiki reytingleriyle idare edecektir...

Geniş Aile her şekilde sezon sonuna kadar devam eder,sonra Papatyam hariç Star'ın tüm dizileri biter,bir de belki İzmir Çetesi kalır...

İzmir Çetesi de kesin kalır gelecek sezona. Küçük Sırlar, Dürüye'nin Güğümleri, Sırat seneye kesin yoklar...
Geniş Aile ve Behzat Ç duruma göre devam edebilir.

Star'ın gelecek sezon için çok fazla diziye ihtiyacı var... Yaz sezonu için bir dizi atılımı görebiliriz Star'dan...

ya bu türk seyircilerini anlayamıyorum bu dizinin önünde hiçbir dizinin durmaması lazım bence herşey o logode bitiyor şimdi starda değilde kanal d de olaydı ilk 3 teydi çocuklar duymasın neymiş ne güzel kanal d de pazardaydı çok güzel hareketler bunlar geldi sonra bitti boşluğa da nuri çöktü bide 80.bölüm fragmanını star tv.comda izlediyseniz bomba bir bölüm geliyor

Aslında kategori olarak Total ve A/B yetersiz kalıyor. Bir de genç kitlenin izlediğini ölçen bir sistem gelse çok daha iyi olur. Bu durumda Geniş Aile, Behzat Ç, Ezel gibi dizilerin reytingleri olumlu yönde etkileyecektir. Yurt dışında bunun örnekleri var. Yaş kitlesine göre de belirliyorlar reytingi. Saydığım diziler, genç kitlede çok rağbet görmesine rağmen orta yaş ve üstüne pek hitap etmiyor. Şu anki reytinglerin büyük kısmını orta yaş ve üstü kadın izleyiciler oluşturuyor diye tahmin ediyorum.

Starin dizilerin reytingleri neden kötü? Ben bu nedeni dizilerde bulmuyorum, ama starda buluyorum. Kücük Sirlar kanal d'deyken reytingler cok iyidi ve kücük kadinlar'da. Star cok dizi yapmali; AY YAPIM, TIMS PRODUCTIONS, MEDYAPIM, yapim sirketleriyle konusmali STAR, yoksa Star'in sonunu hic iyi parlak görmüyorum. Star'in gelecek sezonda 10 -15 dizisi olmali, yoksa güle güle STAR.