4 Mart 2011 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cuma hangi yapımları izlediniz ?

• Hanımın Çiftliği (Kanal D)

Oy: 1 10.0%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 4 40.0%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

• Gönülçelen (ATV)

• Adını Feriha Koydum (Show)

• Geniş Aile (Star)

Oy: 5 50.0%
  • Komedi Dükkanı (Star)

Oy: 2 20.0%
  • Kollama (STV)

• Diğer (Lütfen belirtin.)

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
Sakin :)

Arıza büyük heralde. Belki de açıklanmayabilir bile...

Arkadaslar bende merak ettim simdi.. bence reytinglerde sürpriz var bugün..Genis Aile zirvede yer almis olmasin hehehe.

Şok !.. Şok !.. Şok !.. Son öğrendiğimiz bilgilere göre artık reytingler ilgisi olmayan kişilere bildirilmeyecekmiş...

Şaka canım,öyle şey olur mu hiç ? :)

Sonuçlar bugün açıklanmaz herhalde,bugün pas geçilip yarınki sonuçlardan devam edilecek gibi,tabi kanallara açıklanmıştır çoktan,internetten verememişse telefondan vermiştir...

Sonuçları açıklıyorum :):)

1.Geniş Aile %45.45
2.Adını Feriha Koydum %31.82
3.Beyaz Show - Kollama - Komedi Dükkanı %13.64
6.Çocuklar Duymasın - Gönülçelen %9.09

AGB açıklamazsa biz kendi sonuçlarımızı açıklarız. Kanal yöneticilerine duyurulur :):):)

Son Dakika ! Açılmayan link tekrar devreye girmiştir, sonuçların kısa sürede açıklanması bekleniyor benim tarafımdan... :)

Hanımın Çiftliği Resmen uçmus 14 Reyting Forumu Çok iyi Gidiyor Adını Feriha Koydum İyi Gitmis ama düsüs var gibi Kanald Günü Lider Kapatti yine

26BANA HER SEY YAKISIRKAND12:35:041:15:063,28%21,17%
Dikkat çekici,reklamsız olsa da başarılı...

Adminim bu bölümle Hanımın Çiftliği geçen sezona döndü diyebiliriz herhalde, bakalım haftaya ne olacak ama galiba bu sezon da zirveyi kaptırmayacak...

Bana Her Şey Yakışır gerçekten iyi reytingler alıyor... A/B'de 20.olmuş...

Hanımın Çiftliği bu sezon da bu reytingleri aldı zaman zaman. Ben koruyabileceğini sanmıyorum bu reytingleri. Bu sezonu da zirvede tamamlaması kesin gibi. Dizinin bu sezon biteceğine dair dedikodular var acaba doğruluk payı var mı ?

Kanal D Bu Reytinglerle Dizi Bitirmez Haftaya Bu Değerleri Koruycağini Düsünüyorum Ama Dizi Maliyeti Büyük Bu Söylentiler Çıkmasi Dogal