4 Mart 2011 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cuma hangi yapımları izlediniz ?

• Hanımın Çiftliği (Kanal D)

Oy: 1 10.0%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 4 40.0%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

• Gönülçelen (ATV)

• Adını Feriha Koydum (Show)

• Geniş Aile (Star)

Oy: 5 50.0%
  • Komedi Dükkanı (Star)

Oy: 2 20.0%
  • Kollama (STV)

• Diğer (Lütfen belirtin.)

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
Yapımcı istedikten sonra bitirir. Aşk-ı Memnu her hafta 20 reytinge yakın reyting alırken bitirildi :)

Bu reytingleri ben de koruyacağını sanmıyorum ama Kanal D Şüphe ile başarısız olmuşken var olan iyi dizilerini bitirmeyecektir,kendisine o kadar güvendiğini sanmıyorum...

Bu sezon Kanal D'de sadece şu diziler bitebilir : Kanıt,Türkan,Kavak Yelleri,Akasya Durağı...

Adminim trt,tnt,cnbce gibi kanalların reytingi yok mu? merak ediyorum :)

adminim bu geniş ailenin durumu nolucak olduda gününü değiştirdiler yine böyle reyting alırsa nolur söylermisin

Yine böyle reyting alsa bile en azından sezon sonuna kadar devam eder bence. Çünkü Star'ın bütün dizileri bu civarda reyting alıyor. Küçük Sırlar, Behzat Ç, Sırat, Dürüye'nin Güğümleri, Küçük Kadınlar... Hiçbiri Geniş Aile'den daha iyi değiller reyting olarak...

Doğru gün değişikliği olursa yükselir bence. Çocuklar Duymasın, Cuma gününe geçmeden önceki son reytingler:
https://fav10.net/f498/28-ocak-2011-cuma-reyting-sonuclari-61973/

evet öyle ama pazartesiye alırlarsa o günde çok dizi var işe yararmı

Pazartesi'de çok dizi var gibi gözüküyor ama boşluk var Pazartesi'de. Geniş Aile'nin en güçlü rakibi Arka Sokaklar olacak. Arka Sokaklar'ı tabiiki geçemez ama en azından Karadağlar ile yarışır; ilk 10'a girer.

Tabii belli olmaz belki de yine aynı olur ama bunu denemeleri gerek.

abi bunu denediler diyelim yine böyle oldu ozaman finalmi olur yoksa yinemi günü değişir. abi bence perşembeye alsınlar orda rahat eder

Yine böyle olsa bile devam eder diye düşünüyorum. Çünkü Geniş Aile, Star'ın prestiji için önemli bir dizi. Ama 20'nin altına düşerse tehlike çanları iyice çalacaktır maalesef...

Perşembe de iyi bir alternatif olarak gözüküyor.

adminim pazar,pazartesi,perşembe bu günlerden birinde yayınlansın ilk 10'a girebilir ama ilk 15 den geri düşmez ama en mantıklı gün perşembe-pazar gibi geliyo sen ne diyosun

Geniş ailenin perşembe gibi iddialı günlerde iyi reyting alması imkansız,en iyisi pazar aslında ama o gün zaten dolu...

Nuri gelmeseydi Pazar günleri en ideal gündü. Ama şimdi Nuri'nin karşısında yine gerilere düşebilir..
Perşembe mantıklı gibi duruyor. Fatmagül'ün Suçu Ne ve Kurtlar Vadisi Pusu var sadece. Ve hiç komedi dizisi yok. Ama bu iki dizi karşısında ne Türk Malı durabildi, ne Deli Saraylı ne de +18... Elbette bu dizilerin durumu Geniş Aile'den daha kötüydü ama yine de tehlikeli gözüküyor...

pazara alsalar nuri okadar iyi değil geniş aile pazar günü her durumda ilk 10'a girermi girer

Ya pazartesi ya pazar,bu son teklifim,başka şans yok... :)

Nuri ile çok çok farklı diziler,Nuri'nin reytingleri balon zaten,Geniş Aile söndürür onu...

Pazartesi de A/B grubunda büyük bir boşluk olduğu için uygun olabilir ama geniş aile totale hitap ediyor...

İlk 10'a girme ihtimali en azından şimdiye göre çok daha yüksek olur. Küçük Kadınlar bittikten sonra 20.00 Geniş Aile, 22.30 Behzat Ç yapabilirler...

Ama Star'ın öncelikle Sırat'ın yerine dizi bulması gerekecek. Çünkü, Sırat'ın tutmayacağı çok açık. Defalarca yayınlandı bu hafta ama hepsini toplasan bile 5-6 reyting etmez sanırım :)

tamam adminim eywallahda bana şuan geniş ailenin tehlikesi varmı yokmu onu söylermisin bizi üzmeden tabi olumlu yönde

Forum İstatistikleri

Konular
172,170
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961