4 Kasım 2016 Cuma Reyting Sonuçları

Tek derdim sana artistlik çekmek zaten. Herkesin derdi o. Ben eleştiren kişiye cevap verme derdindeyim. Orada sadece gönülleri fetheden kelimesi abartı olur onada ben değil reytingler cevap vermiş. HEP aynı kelimeleri kullanıp sıradanlaşmayalım diye değiştiriyoruz. Yıllardır eskimeyen sevilen dizi arka sokaklar dediğimde de öznel düşünce oluyor. Onuda mı demeyelim.:)

Ben yönetici değil emekliyim. O konudada görüp konuş. Görmeden konuştuğun mesajların olduğunu bir kez daha kanıtladın.
Ayrıca üstten bakmak mi. Sana kesinlikle öyle bir tavır sergilemedim özellikle bir kaç sohbetimizden sonra sergilememde.:)

Biraz daha yazarsam her şeyi kabul edeceksin anlaşıldı [emoji2]

Ben Tapatalk tan giriyorum ve tapatalkta profile girmeden emekli yazmıyor [emoji2] demek neymiş görmeden konuşan ben değilim. Ben şunu biliyordum; yorum konularını sadece yöneticiler açar demek yanlış biliyormuşum demek emeklilerde açıyormuş öğrenmiş oldum.

Neyse uzatmaya gerek yok ben sadece sıkıntımı dile getirdim.

Biraz daha yazarsam her şeyi kabul edeceksin anlaşıldı [emoji2]

Ben Tapatalk tan giriyorum ve tapatalkta profile girmeden emekli yazmıyor [emoji2] demek neymiş görmeden konuşan ben değilim. Ben şunu biliyordum; yorum konularını sadece yöneticiler açar demek yanlış biliyormuşum demek emeklilerde açıyormuş öğrenmiş oldum.

Neyse uzatmaya gerek yok ben sadece sıkıntımı dile getirdim.

Yoo sadece tartışma uzamasın diye geri vides yaptım ama sen kendine pay biçtin. Neyse egonuda görmüş olduk sağol. Hiç bir haksız yorumum yok konuda. Bundan öncede her gün açıyorum bir gün rahatsız oldun diye kötü yapmış olmuyorum az dikkatli değerlendirme yap. Zor bir şey bu konuyu açıp yorum atmak. Sırf gecikmesin diye uğraşıyorum senin yaptığın tamamıyla saygısızlık. İyi günler.

Yoo sadece tartışma uzamasın diye geri vides yaptım ama sen kendine pay biçtin. Neyse egonuda görmüş olduk sağol. Hiç bir haksız yorumum yok konuda. Bundan öncede her gün açıyorum bir gün rahatsız oldun diye kötü yapmış olmuyorum az dikkatli değerlendirme yap. Zor bir şey bu konuyu açıp yorum atmak. Sırf gecikmesin diye uğraşıyorum senin yaptığın tamamıyla saygısızlık. İyi günler.

Şimdi mesajlar ortadayken bana saygısızlık yaptın diyorsun benim ne dememi bekliyorsun? Bende mi aynı şekilde konuşayım?

Altı üstü reyting konusundaki yorumunu taraflı buldum ki sadece ben değilim bunu diyen. Başka arkadaşlar da yazmış. Ama sen kalkıp yanlışını kabul etmek yerine konuyu uzatıyorsun üstüne üstün bu mesajından önce son cümlende bana methiyeler düzüyordun ama iki dakika sonra yazdığın bu mesajta da beni saygısızlıkla suçluyorsun sonrada ben saygısız oluyorum. Haklısın saygısız ve tutarsız benim. Sanada iyi GECELER...

Portakalın reytingini doğal karşılıyorum. Desteklediği muhalafet dün iktidar tarafından darbe yedi. Muhalafetin tek savunucusunu portakalın, antisi olsun, sempatizanı olsun düşüncelerini merak ediyordu.

Emrah totalde iyi başlamış hele VS, İçerde, Anne gibi yeni dizilerle kıyaslayınca... Böyle beklemiyordum. Ama AB tam istediğim gibi ilk 10'a zor girer inş :A

Cuma günü gündüz kuşağında Esra Erol düşüşe geçmiş , Zuhal yükselme yaşamış hatta ab grubunda Esra geride kalmış dün ne yaşandı @mrt-06 . Aşk ve mavi beklendiği gibi Total grubunda iyi bir şekilde sonuç almış , haftaya kadar çıkacağı tekrarı iyi sonuçlar elde ederse total grubunda ve abc grubunda yükselme şansı var , Bana Sevmeyi Anlat düşmüş Başrolde uyum yok zaten bir de yeni dizi gelince düşüş kaçınılmaz olmuş bu dizi nasıl ay yapımdan çıktı anlamış değilim @vadikızı reytingleri aşk ve mavi dizisine kaptırmış ama her şey haftaya belli olacak gibi görünüyor.

Geçen çarşamba konusunda da demiştim 2 Kasım 2016 Çarşamba Reyting Sonuçları Esra biraz drama bağladı. Yaşlı teyzeden sonra Şenol'un hikayesi deşilmiş. İnş kavga ve eğlenceye dönüş yapar. Yoksa çekilmez dramıyla :T: @mrt-06

Şimdi mesajlar ortadayken bana saygısızlık yaptın diyorsun benim ne dememi bekliyorsun? Bende mi aynı şekilde konuşayım?

Altı üstü reyting konusundaki yorumunu taraflı buldum ki sadece ben değilim bunu diyen. Başka arkadaşlar da yazmış. Ama sen kalkıp yanlışını kabul etmek yerine konuyu uzatıyorsun üstüne üstün bu mesajından önce son cümlende bana methiyeler düzüyordun ama iki dakika sonra yazdığın bu mesajta da beni saygısızlıkla suçluyorsun sonrada ben saygısız oluyorum. Haklısın saygısız ve tutarsız benim. Sanada iyi GECELER...

Kendini bilmen çok hoş. İyi geceler.:)

Atv de her platformda tarafsızım diyor ama senin bunu yazdığını görmedim. Geçeceksin bu işleri. Hem laf koy hemde ben masumum ayaklarına yat yaptığın yorum duruyor üstelik bunu sadece bu gün için söylemedim söylemedim daha önce açan bazı arkadaşlar için de dedim ki mesajlarım duruyor. Ne demişler Dervişin fikri ne ise zikri de odur. Bilip bilmeden konuşma.

@vadikızı sana abla dedik diye mi her bize laf sokmaya çalışanın mesajını beğeniyorsun hayırdır bir yanlışımız mı oldu? Varsa söyle bilelim yoksa da bizde sana ona göre tavır sergileyelim.

ablacım olurmu öyle şey umutun her mesajına gülme koyarım sana laf soktuğunu
şimdi senden okudum ablam haberim bile yok laf soktuğundan:( sen vadici kardeşimsin
seni kıracak birşey yaparmıyım ben

"Tarafsız ve güvenilir habercilik sloganı ile gönülleri fetheden Fatih Portakal büyük sıçrama yaşadı."

Konuyu açan arkadaş günün reyting yorumu yerine günün fıkrasını yazmış içeriğe :A Helali var ama baya güldürdü :A

"Tarafsız ve güvenilir habercilik sloganı ile gönülleri fetheden Fatih Portakal büyük sıçrama yaşadı."

Konuyu açan arkadaş günün reyting yorumu yerine günün fıkrasını yazmış içeriğe :A Helali var ama baya güldürdü :A
Şaka yapmamışmı orda ben öyle anladım 😱
Atv haber ve fox haber tarafsız değiller ne yazıkki :(

Şaka yapmamışmı orda ben öyle anladım 😱
Atv haber ve fox haber tarafsız değiller ne yazıkki :(

Fox habere birşey diyemicem ben beğeniyorum haberlerini Atv haber taraflı her kanalda haber izlerim ama atv ve a haberi açmam babamlar bile izlemiyor bu kanalları

Fatih Portakal'in Cuma haberlerini şimdi izledim göz ucuylada olsa baktım adam göz altıları doğru bulduğunu söylemiş. Hiç destek vermemiş. Yine izlemeden sallamış Forumun çok bildiğini sanan ahalisi.:) Evet adam AKP'yede giydirmiş ama haklı yorumlar yapmış.
Tüm haber boyunca bu konuyu gündeme getirdiği ve çok heyecanla sunduğu için uçtu sanırım reytingleri.:)

arka sokaklar tv nin en dandik en vasat dizisidir tartışmasız ve hep söylediğim gibi kitlesi olmayan tamamen boşluk dizisidir. en ufak bir rakip geldiğinde toz olur zaten şu gün haftanın en boş günü bikaç sağlam dizi gelse esamesi okunmaz. starın yerinde olsaydım anne dizisini cuma başlatırdım 2.bölüm 15 rtg alırdı kesin o kadar boş bir gün :D kanal yöneticileri bunu nasıl görmüyor anlamıyorum 3-5 reytinge talim ediyolar kiralık aşkmış güldür güldürmüş ıvır zıvır işler