4 Kasım 2012 Pazar Reyting Sonuçları

Çok yakın oranlar almış Acun ve İlker reyiz. 😎 Bence reyiz, Acunu geçecek ama ne zaman bilemiyorum. Acun sıkar bir yerden sonra...

Çok yakın oranlar almış Acun ve İlker reyiz. 😎 Bence reyiz, Acunu geçecek ama ne zaman bilemiyorum.
Acun sıkar bir yerden sonra...

Elemelerdeki kötü performanslara rağmen BBEB YST'yi geçemiyorsa 2. turda iyiler yarışmaya başlayınca hiç geçemez...

Zaten BBEB yayın saati nedeniyle hayli dezavantajlı, 20:00-21:00 arası çok az izleniyor ve bölünemediği için toplamda düşüyor...

Yalnız BBEB de yerinde saymıyor Acun yükselirken, nasıl oluyorsa o da çok yükselmiş...

BBEB bu sezon sonuna kadar Cumartesi - Pazar mı devam eder sence? Bence tek güne indirilecek, çünkü İntikam ve Karagül dizileri geliyor, birde yarışma programları var...

BBEB bu sezon sonuna kadar Cumartesi - Pazar mı devam eder sence? Bence tek güne indirilecek, çünkü İntikam ve Karagül dizileri geliyor, birde yarışma programları var...

Ocak ayında sadece pazarları yayınlanacak gibi. Cumartesi de başarılı ama Kanal D'nin 3 dizisi var ve Revenge dışındakilerin günü yok. Ya Karagül ya Monk cumartesi olacak gibi... Ben Monk'un olmasını isterim tabi, eğlenceli bir iş, BBEB'den başarılı olması zor olsa da denenmeli. Eğer cumartesiye gelen işler tutmazsa BBEB tekrar cumartesi-pazar olur, BBEB bir kayıp yaşamaz diye düşünüyorum...

Bende BBEB nin Cumartesi, UEK nın ise Pazar yayınlanacağını düşünüyorum.
Karagül çok iddialı değil pt2 de yayınlanacağı kesin ve buda Çarşamba olur herhalde.

Bende BBEB nin Cumartesi, UEK nın ise Pazar yayınlanacağını düşünüyorum.
Karagül çok iddialı değil pt2 de yayınlanacağı kesin ve buda Çarşamba olur herhalde.

UEK PT2'ye alınır, yeni diziler varken onu PT1'e koymazlar. BBEB'i en güçlü olduğu pazardan almak hata olur zaten...

Karagül iddialı değilmiş gibi görünüyor ama Kanal D PT2'ye koyacağı dizileri alacak bir ortamda değil şimdi, önce PT1'ini yükseltmeli, Avşar Film de kendince iddialı işler yapar hep. O dizi Kanal D'ye alındıysa 20:00'de yayınlanacaktır, en kötü 22:00'de, daha geç saate koymazlar...

Geçmişte 23:00'de başlatılan dizileri olmuştu Kanal D'nin, Karagül öyle değil demek istiyorum yani...

Karagül çarşamba 22:00 olabilir hakikaten ama o saate koyulursa çok şey bekleniyor demektir, çok zor bir saat...

Çarşamba 22.0 olursa da Kuzey Güney kötü etkilenir. İşi zor Kanal D'nin.

Çarşamba 22.0 olursa da Kuzey Güney kötü etkilenir. İşi zor Kanal D'nin.

Kanal D keşke sadece 1 dizi alsaydı, 3 dizi alınca kendi kendini yakacak bence. Şu an Umutsuz dışındaki tüm işler iyi durumda, birini oynatmak durumu kötüleştirebilir, yeni dizilerin çok çok iyi olacak ki bunu yapacaksın...

Şu Karagül dizisinin dün haberi açılmıştı, kanalı da henüz belli değil yazıyordu.
Belki de Kanal D'de değildir...

Şu Karagül dizisinin dün haberi açılmıştı, kanalı da henüz belli değil yazıyordu.
Belki de Kanal D'de değildir...

kanal D değildide .. furkan o kunuya bakıyordu daha net değil kanalı trt 1 diye duymuştum ..

- - - Ekleme - - -

karagül kanalD de olmayacak son duyumlara göre.... uek perşembe ortalama bir oran alıyorda bence izlenmeyecek bir dizi .. veda ondan kaliteliydi atv nin hayat krem değişikliğindeki saçmalığı kanal D uek veda değişiminde yaptı ..

Hayat Devam Ediyor artacaktı haftalardır bekliyoruz.

Maçlar olunca artacak diyordu bir zat.

Reytingi düşünce her zamanki gibi U dönüşü. Kesin senaryo bozmuştur.

Son düzenleme:
Yetenek Sizsiniz Türkiye eski günlerine dönmeye başladı ve yeniden 10 reytingi aşmayı başardı.

Ben Bilmem Eşim Bilir güzel oranlar almaya devam ediyor.

Harem günün en çok izlenen dizisi olmayı başarmış. Özellikle A/B'de iyi oranlar alıyor.

Farklı Desenler: Feride totalde ilk 10'a girerek kanalını sevindirmiş.

Hayat Devam Ediyor kötü gidiyor. ATV diziyi başka bir günde yayınlamalı.

Krem sert bir düşüş yaşamış. Dizinin saati çok geç. Dizi Çarşamba akşamları ya da Pazar PT-1'de yayınlanmalı.

Hayat Devam Ediyor artacaktı haftalardır bekliyoruz.

Maçlar olunca artacak diyordu bir zat.

Reytingi düşünce her zamanki gibi U dönüşü. Kesin senaryo bozmuştur.

hayat doğurursa doğurmayı başarırsa dizi artacak ben öyle bir kehanette bulunuyorum benim tahminler tutar

@destere, o halde dizi Fox Tv'de diyebiliriz. Çünkü Avşar Film Fox'la çalışıyor sürekli.

Kendimize Doğru çok kötü gitmiş, ilk 100'e dahi girememiş. Finali yakın gibi gözüküyor.

TV 8'deki Telegol ve Kanaltürk'teki Futbolizm programları da bölme show yapmışlar.

Son düzenleme:
Kendimize Doğru çok kötü gitmiş, ilk 100'e dahi girememiş. Finali yakın gibi gözüküyor.

TV 8'deki Telegol ve Kanaltürk'teki Futbolizm programları da bölme show yapmışlar.

kendimize doğru ne tür bir proğram onu dahi bilmiyorum reklamını yapmadığı için kaybetmiştir .

dün ahmet çakar stüdyoyu yine terketmiş dediler reytinge yansıdımı acaba

asıl merak ettiğim dün akşamki balçiçek pamirin proğramıı aldığı oranlar onu nerden görebiliriz .?

Kendimize Doğru dizi destere. 😎