geçen hafta dedim sbt düzeltme yapacak diye)))))))))) destere ısrar etti sultan ab de 10 alacak falan.. bu kadar şivenin kulanıldıgı bir dizinin ab sinin bu kadar yüksek olması hatta absi totalden yukarı olması çok saçmaydı . geçen hafta hem yenibölümü hemde tekrarının ab si yüksek olması beni bayagı şaşırtmıştı. neyse sbt ince bir ayar yaptı))))))))) bu reytingler destereye armagan oldun.
bu alemde tek sultan var o da hürrem sultan çakma sultanlara ihtiç yok))))))
son söylediğin sözden başlayalım tek sultan var o da hürrem sultan aynısını bende dedim pazartesilerin sultanı nurgüldür ama tüm zamanların sultanı hürremdir dedim anlamadın sanırım
ab grubu 7 civarı reyting almış bu benim kabahatim değil sbt nin dengesiz sonuçları tüm proğramların reytingleri düştüğü halde sultan yine muhteşem gitmiş helal olsun diyorum .. sultanı izlemeyen sbt nin kaliteli ab grubu deneklerinide akasya durağı izlemeye davet ediyorum
ve şunuda söyleyeyim geçen haftaya göre bu bölüm çok daha güzeldi ona rağmen düşmüş olması benim değil reytingi ölçen kurumun dengesizliği ..yinede sultanın aldığı reytingler pt2 dizisi için çok güzel bir oran yazın bu dizi saat 20 ye alınırsa 10 reytinge tekrar çıkar hatta tns gelse 14 lere gelir ..
- - - Ekleme - - -
arkdaşlar destereyi görenlerin lütfen Allah rızası için karakola haber versin))))))))))))
burdayım burda kaçmadım
yaz aylarında hava sıcaklayınca dizilerin reytingleri düşer diyen sen bugün hava durumundan bahsetmemişsin nedendir acaba
- - - Ekleme - - -
destere hüsrana ugradi 10 alacak dedi ab de ama 7 yi göremedi sultan)))
hüsrana uğrayan ben değilim kreys sbt fiyasko bir sonuca imza atmış