4 Haziran 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
hürrem sultanım var çarsambalari pt1 de yayinlaniyor allaha çok sükür özeti sultanın yeni bölümü gibi ab de kendisi 40 share falan aliyor :) ama o sultan

çakma deilkl
Sen de her konuda Muhteşem Yüzyılı katmasan olmaz. O benim de sevdiğim dizi. Ne alaka sürekli aynı şeyi tekrarlıyorsun. Bu kızın ismi Sultan, o Hürrem Sultan.

totalde iyi oranlar almıs dedim :)

Evet öyle demişsin ben de aksini iddia etmedim zaten.:D

Yukarıda da yazdığım gibi hangisi işine geliyorsa, hangisinde Star yüksekse onu gösteriyorsun.:D

Daha geçen gün total'de 7, a/b'de 6 reyting alan Lale Devri'ni a/b'si düşük diye kötüledin. Stv'nin dizilerinin a/b oranlarını göstererek çok kötü dedin.

O zaman neden "Total" oranlarını göstermedin?:D

Star Haber total'de yüksek alınca birden işin rengi değişti.:D

Evet öyle demişsin ben de aksini iddia etmedim zaten.:D

Yukarıda da yazdığım gibi hangisi işine geliyorsa hangiside Star yüksekse onu gösteriyorsun.:D

Daha geçen gün total'de 7, a/b'de 6 reyting alan Lale Devri'ni a/b'si düşük diye kötüledin. Stv'nin dizilerinin a/b oranlarını göstererek çok kötü dedin.

O zaman neden "Total" oranlarını göstermedin?:D

Star Haber total'de yüksek alınca birden işin rengi değişti.

duruma göre reyakson veriyoruz kardesim :))

Survivor yine iki grubtada zirveyi kimseye vermemis Hele AB de 10 reyting alarak cok basarili olmus.

Sultan ilk bölüme göre düsüs yasamis hele AB grubunda baya düsmüs ama yinede iki grubtada 2. Sirayi elde ederek iyi bir gün gecirmis. Ben dün son bir saatini izledim ve cok begendim bundan sonra pazartesi aksamlari da bir dizim bar.

Arka Sokaklar Sultanin gelisi ile iki grubtada baya düstü bunda saatinin öne cekilmis olmasinin payi büyük, kisacasi Kanal D arka sokaklari gözden cikardi Sultan icin bu Dizi yi harcadi.

Yer Gök Ask Total de gayet iyi gitmesine ragmen AB de 3 reytinge kadar düserek basarisiz olmus.

Bir zamanlar Osmanli - Kiyam Total de vasat AB de Kanal ortalamasinin üstünde gitmis, bence sezon finaline yetecek oranlari alamamis.

Survivor yine iki grubtada zirveyi kimseye vermemis Hele AB de 10 reyting alarak cok basarili olmus.

Sultan ilk bölüme göre düsüs yasamis hele AB grubunda baya düsmüs ama yinede iki grubtada 2. Sirayi elde ederek iyi bir gün gecirmis. Ben dün son bir saatini izledim ve cok begendim bundan sonra pazartesi aksamlari da bir dizim bar.

Arka Sokaklar Sultanin gelisi ile iki grubtada baya düstü bunda saatinin öne cekilmis olmasinin payi büyük, kisacasi Kanal D arka sokaklari gözden cikardi Sultan icin bu Dizi yi harcadi.

Yer Gök Ask Total de gayet iyi gitmesine ragmen AB de 3 reytinge kadar düserek basarisiz olmus.

Bir zamanlar Osmanli - Kiyam Total de vasat AB de Kanal ortalamasinin üstünde gitmis, bence sezon finaline yetecek oranlari alamamis.
bende izliyom kardaş sultanı :D

Sultan PT dizisi olarak muhteşem oran almış. Her dizi PT`de böyle oran alamaz bravo. Yaz geldiği için bundan fazla oran beklememek lazım. Yazın diziler en fazla 7 reyting alıyor. Kıskançlık yapmanın alemi yok. Sultan müthiş gitmiş. Yakında totali ele geçirir
Arka Sokaklar ve Survivor yaz geldiği için düşmüş.
Bütün dizilerin neredeyse 2 reyting düştüğü bir günde Sultandan yükselme beklemek olmaz
senin yazını okuyan sultanın ilk bölümünün kışın yayınlandıgını sanır :)))))))) ikinci bölümde dizi düşüyorsa hele ab de 3 puana kadar düşmüşse iş yaştır..
ayrıca yazın düşen reytingler 20-22 arasın programlarda olur sebebi millet o saatleri dışarda kafelerde geçirir. ama sultanın saatlerinde millet evde oluyor. saatlik ortalamalarına baktıgımızda bu değimi net görürlür.

senin yazını okuyan sultanın ilk bölümünün kışın yayınlandıgını sanır :)))))))) ikinci bölümde dizi düşüyorsa hele ab de 3 puana kadar düşmüşse iş yaştır..
ayrıca yazın düşen reytingler 20-22 arasın programlarda olur sebebi millet o saatleri dışarda kafelerde geçirir. ama sultanın saatlerinde millet evde oluyor. saatlik ortalamalarına baktıgımızda bu değimi net görürlür.
Tamam sizin dediğiniz gibi olsun. Zaten PT2 dizilerinin hepsi 7 reyting alıyor

Tamam sizin dediğiniz gibi olsun. Zaten PT2 dizilerinin hepsi 7 reyting alıyor

sonunda bizim dediğimize gelmişsin :)))))))))))))))))))))
pt2 dizleri 7 reyting alır demeknasıl bişey yahuu okadar pt2 dizisi var 5 reyting almıyor. burda öeneli olan nurgül yeşilçayon pt2 ye düşmesi. pt2 de rekabet az oldugunda ünlü biri o saate özelikle pazartesi az çekişmenin oldugu yerde bu reytingler pek başarı değil

ee ama onlarda tuzu biberi simdi totalde ilk 3 de abde 53.oluyorsa sevkat tepe orda dur kardesim orda dur arada çok fark var :)

O zaman a/b'de 6 reyting alan Lale Devri'ni kötülemeden önce dur kardeşim orada dur yani.:D

Son düzenleme:
sultan beklendiği gibi düşümüş :D yga sultanı geçer yakın zamanda yga kat kat daha iyi sultandan:D

yga sultanı geçer yakın zamanda yga kat kat daha iyi sultandan:biggrin: