4 Haziran 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Büyük Risk pazartesi günleri olmuyor.

Bir Çocuk Sevdim'in reytingi düşmüş ki zaten dizi final yapacak.

Sultan hala çok iyi durumda. Dizi tuttu gibi görünüyor.:)

Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam bu hafta da a/b grubunda atak halinde.

Yer Gök Aşk a/b'de sırasını ciddi derecede yükseltmiş.

Son düzenleme:
sultan müthiş giderek 2. olmuş tüm programlarla beraber oda düşmüş. arka sokaklar fena düşmüş.

survivor sıkı olmaya başladı acun önemli elemanları yolladı ama bu her sene olan bi sorun, alp mustafa gitmeseydi o grup kalacaktı onlardan sıkılacaktık bu sefer.

Bir Çocuk Sevdim bence iyi oranlar alıyor. Star Pazartesi günleri önceden çok kötü gidiyordu. Yapmış oldukları hiçbir yapım tutmuyordu Pazartesi akşamları.

Bir Zamanlar Osmanlı - Kıyam Totalde gerilerde kalmasına rağmen A/B'de süper gitmiş.

Sultan bu hafta geçen haftaya göre düşüş yaşamış, özellikle de A/B'de. Ama aldığı oranlar iyi. Bu düşüşünü yaz ayının gelmesine bağlayabiliriz.

Yer Gök Aşk geçen haftaki düşüşün ardından bu hafta tekrar yükselişe geçmiş.

Arka Sokaklar düşüş yaşamasına rağmen sıralamadan bir şey kaybetmemiş.

Ve İnsan Aldandı Totalde yükselişe geçmiş bu hafta ama A/B'de ilk 100'de yok.

dün nazlı öztarhan hastaydı heralde yoktu seda öğretir vardi

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #BBCCFF"]
[TD]ANA HABER BÜLTENİ[/TD]
[TD]HABER BÜLTENİ[/TD]
[TD]18:40:12[/TD]
[TD]19:01:08[/TD]
[TD]00:20:56[/TD]
[TD]2,25[/TD]
[TD]10,39[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

iyi oranlar almıs atv haber geçmis totalde açıcasi grafikler çok iyi bide 10 dakkalık muhtesem yüzyıl star tv ve adını unuttugum bir sponsorla koruncuk cocuk vakfina yardim geçsine canlı yayin vardi çok iyiydi halit meryem mehmet günsür hepsi ordaydi :)

geçen hafta dedim sbt düzeltme yapacak diye :))))))))))) destere ısrar etti sultan ab de 10 alacak falan.. bu kadar şivenin kulanıldıgı bir dizinin ab sinin bu kadar yüksek olması hatta absi totalden yukarı olması çok saçmaydı . geçen hafta hem yenibölümü hemde tekrarının ab si yüksek olması beni bayagı şaşırtmıştı. neyse sbt ince bir ayar yaptı :)))))))))) bu reytingler destereye armagan oldun.

bu alemde tek sultan var o da hürrem sultan çakma sultanlara ihtiç yok :)))))))

elmayla armutları karşılaştırmıyorum bu sultan ... hürrem sultanın cariyesi bile olamaz :)))

- - - Ekleme - - -

geçen hafta reklamsızdı bu hafta yine 10 gelecek ab grubu ..

geçen hafta dedim sbt düzeltme yapacak diye :))))))))))) destere ısrar etti sultan ab de 10 alacak falan.. bu kadar şivenin kulanıldıgı bir dizinin ab sinin bu kadar yüksek olması hatta absi totalden yukarı olması çok saçmaydı . geçen hafta hem yenibölümü hemde tekrarının ab si yüksek olması beni bayagı şaşırtmıştı. neyse sbt ince bir ayar yaptı :)))))))))) bu reytingler destereye armagan oldun.

bu alemde tek sultan var o da hürrem sultan çakma sultanlara ihtiç yok :)))))))

aynen tek sultan hürrem sultan kabullenin :d

- - - Ekleme - - -

sultan gecen hafta

[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]2[/TD]
[TD]SULTAN[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]22:15:26[/TD]
[TD]24:11:23[/TD]
[TD]01:46:34[/TD]
[TD]9,37[/TD]
[TD]26,01[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

arkdaşlar destereyi görenlerin lütfen Allah rızası için karakola haber versin :)))))))))))))

dün nazlı öztarhan hastaydı heralde yoktu seda öğretir vardi

[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #BBCCFF"]
[TD]ANA HABER BÜLTENİ[/TD]
[TD]HABER BÜLTENİ[/TD]
[TD]18:40:12[/TD]
[TD]19:01:08[/TD]
[TD]00:20:56[/TD]
[TD]2,25[/TD]
[TD]10,39[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

iyi oranlar almıs atv haber geçmis totalde açıcasi grafikler çok iyi bide 10 dakkalık muhtesem yüzyıl star tv ve adını unuttugum bir sponsorla koruncuk cocuk vakfina yardim geçsine canlı yayin vardi çok iyiydi halit meryem mehmet günsür hepsi ordaydi :)

A/b daha önemli değil miydi senin için, neden total'i gösterdin?:D

Beni Affet ve Ana Haber söz konusu olunca sonuna kadar Total'e bakıyorsun ama Star'ın başka programları söz konusu olunca A/b daha önemlidir diyorsun ve a/b oranlarını gösteriyorsun.:D

A/b daha önemli değil miydi senin için, neden total'i gösterdin?:D

Beni Affet ve Ana Haber söz konusu olunca sonuna kadar Total'e bakıyorsun ama Star'ın başka programları söz konusu olunca A/b daha önemlidir diyorsun ve a/b oranlarını gösteriyorsun.:D

ben mesajı yazarken iyi oranlar almıs dedim total daha önemli demedim kardesim :)

Sultan PT dizisi olarak muhteşem oran almış. Her dizi PT`de böyle oran alamaz bravo. Yaz geldiği için bundan fazla oran beklememek lazım. Yazın diziler en fazla 7 reyting alıyor. Kıskançlık yapmanın alemi yok. Sultan müthiş gitmiş. Yakında totali ele geçirir
Arka Sokaklar ve Survivor yaz geldiği için düşmüş.
Bütün dizilerin neredeyse 2 reyting düştüğü bir günde Sultandan yükselme beklemek olmaz

ben mesajı yazarken iyi oranlar almıs dedim total daha önemli demedim kardesim :)

Zaten ben sana Total daha önemli diyorsun dedim mi?:D Mesajımı iyi okursan anlayabilirsin. Total'i gösteriyorsun dedim kardeşim.:D

Yani Star'ı övebilmek için hangisi işine gelirse onu gösteriyorsun.:)

Son düzenleme:
Sultan PT dizisi olarak muhteşem oran almış. Her dizi PT`de böyle oran alamaz bravo. Yaz geldiği için bundan fazla oran beklememek lazım. Yazın diziler en fazla 7 reyting alıyor. Kıskançlık yapmanın alemi yok. Sultan müthiş gitmiş. Yakında totali ele geçirir
Arka Sokaklar ve Survivor yaz geldiği için düşmüş.
Bütün dizilerin neredeyse 2 reyting düştüğü bir günde Sultandan yükselme beklemek olmaz

kimsenin sultan kıskıandıgı yok

@Lordly Onlar kendi işine yarayan oranları gösteriyorlar. Kaç kere şahid oldum