4 Haziran 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
geçen hafta dedim sbt düzeltme yapacak diye :))))))))))) destere ısrar etti sultan ab de 10 alacak falan.. bu kadar şivenin kulanıldıgı bir dizinin ab sinin bu kadar yüksek olması hatta absi totalden yukarı olması çok saçmaydı . geçen hafta hem yenibölümü hemde tekrarının ab si yüksek olması beni bayagı şaşırtmıştı. neyse sbt ince bir ayar yaptı :)))))))))) bu reytingler destereye armagan oldun.

bu alemde tek sultan var o da hürrem sultan çakma sultanlara ihtiç yok :)))))))

son söylediğin sözden başlayalım tek sultan var o da hürrem sultan aynısını bende dedim pazartesilerin sultanı nurgüldür ama tüm zamanların sultanı hürremdir dedim anlamadın sanırım :)))

ab grubu 7 civarı reyting almış bu benim kabahatim değil sbt nin dengesiz sonuçları tüm proğramların reytingleri düştüğü halde sultan yine muhteşem gitmiş helal olsun diyorum .. sultanı izlemeyen sbt nin kaliteli ab grubu deneklerinide akasya durağı izlemeye davet ediyorum :))

ve şunuda söyleyeyim geçen haftaya göre bu bölüm çok daha güzeldi ona rağmen düşmüş olması benim değil reytingi ölçen kurumun dengesizliği ..yinede sultanın aldığı reytingler pt2 dizisi için çok güzel bir oran yazın bu dizi saat 20 ye alınırsa 10 reytinge tekrar çıkar hatta tns gelse 14 lere gelir ..

- - - Ekleme - - -

arkdaşlar destereyi görenlerin lütfen Allah rızası için karakola haber versin :)))))))))))))

burdayım burda kaçmadım :)))

yaz aylarında hava sıcaklayınca dizilerin reytingleri düşer diyen sen bugün hava durumundan bahsetmemişsin nedendir acaba :))))

- - - Ekleme - - -

destere hüsrana ugradi 10 alacak dedi ab de ama 7 yi göremedi sultan :))))

hüsrana uğrayan ben değilim kreys sbt fiyasko bir sonuca imza atmış :)))

hürrem sultanım var çarsambalari pt1 de yayinlaniyor allaha çok sükür özeti sultanın yeni bölümü gibi ab de kendisi 40 share falan aliyor :) ama o sultan

çakma deilkl

la ne alaka ne alaka aralarında 500 yıl fark var iyice zirvedesiniz yemin ediyorum

- - - Ekleme - - -

ee ama onlarda tuzu biberi simdi totalde ilk 3 de abde 53.oluyorsa sevkat tepe orda dur kardesim orda dur arada çok fark var :)

totalde 3. oluyorsa 4 milyon kişi izliyordur ki bu dizininde reklam sıkıntısı olmaz.

son söylediğin sözden başlayalım tek sultan var o da hürrem sultan aynısını bende dedim pazartesilerin sultanı nurgüldür ama tüm zamanların sultanı hürremdir dedim anlamadın sanırım :)))

ab grubu 7 civarı reyting almış bu benim kabahatim değil sbt nin dengesiz sonuçları tüm proğramların reytingleri düştüğü halde sultan yine muhteşem gitmiş helal olsun diyorum .. sultanı izlemeyen sbt nin kaliteli ab grubu deneklerinide akasya durağı izlemeye davet ediyorum :))

ve şunuda söyleyeyim geçen haftaya göre bu bölüm çok daha güzeldi ona rağmen düşmüş olması benim değil reytingi ölçen kurumun dengesizliği ..yinede sultanın aldığı reytingler pt2 dizisi için çok güzel bir oran yazın bu dizi saat 20 ye alınırsa 10 reytinge tekrar çıkar hatta tns gelse 14 lere gelir ..

- - - Ekleme - - -

yaz aylarında hava sıcaklayınca dizilerin reytingleri düşer diyen sen bugün hava durumundan bahsetmemişsin nedendir acaba :))))

- - - Ekleme - - -

hosgeldin :))))))))))

Sultan gayet de başarılı şunu hazmedin, sindirin yahu.:) Yeni bölümleri ve tekrarlarıyla gayet iyi gidiyor.:) İleride ne olur bilemeyeceğim. Sbt'de her şey olabilir. Sbt reytinglerle kafasına göre oynuyor oyuncak gibi.:D

Son düzenleme:
emre yga hiç yakıştıramadım sana :(

sultan en çok yga yı vurmuş ama pt2de alınabilecek en fazla oranlar budur.

kanal d arka sokakları harcayamaz ptesilerin banko dizisi en az 2 sezon daha sürer.

sultan pt1de yayınlansa çok rahat zirveyi alır yayınlandığı saat survivorın önemli kısmına denk geliyor ona bakarsak

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

kaçmadıgına sevindim :))))))))))) destere 10 dedin 7 bile çıkmadı nerden baksan %50 fazla söylemişsin bu fiyasko sayılır :))))))

yaz sıcaklarıla ilgili konuştum atladın sanırım. sultan 22:30 civarında işe başlıyor. o saate yatsı okunuyor ve hava soyuyor dışarlardaki partaki bahçediki kafedeki halk evine dönüyor. sultanın yazdan dolayı şikayet etmesi anlamsız.. zaten 20-22 arası reytinglerin toplamıyla 22-24 arası reytinglerin toplamı arasındaki farktan sultancıların yaz bahanesinin gerçektem bahane oldugu ortaya çıkar :)))))))))))))))))))))))) bu durumdan şikayetçi olsa olsa 20-22 arasında başlayan arka sokakalar şikayet edebilir. acun bile bu durumdan dolayı özeti 21:30 kadar uzattı :)))))))))))

kaçmadıgına sevindim :))))))))))) destere 10 dedin 7 bile çıkmadı nerden baksan %50 fazla söylemişsin bu fiyasko sayılır :))))))

yaz sıcaklarıla ilgili konuştum atladın sanırım. sultan 22:30 civarında işe başlıyor. o saate yatsı okunuyor ve hava soyuyor dışarlardaki partaki bahçediki kafedeki halk evine dönüyor. sultanın yazdan dolayı şikayet etmesi anlamsız.. zaten 20-22 arası reytinglerin toplamıyla 22-24 arası reytinglerin toplamı arasındaki farktan sultancıların yaz bahanesinin gerçektem bahane oldugu ortaya çıkar :)))))))))))))))))))))))) bu durumdan şikayetçi olsa olsa 20-22 arasında başlayan arka sokakalar şikayet edebilir. acun bile bu durumdan dolayı özeti 21:30 kadar uzattı :)))))))))))

akşam saat 8 de gezmeye çıkan aile yorgun argın eve dönüyor o saatte dizi izleyecek takat kalmıyor yatak odasına koşturuyorlar :))) sadece evde olmamaları değil evde olupta izleyecek halde olmamalarıda yazın etkisi :))
başka bişey var saat 01 de dışarı çıktım gece bizim komşu kadınlar hala sokak köşesinde sohbet ediyordu yani yaz insanları kafadan vuruyor :))))

akşam saat 8 de gezmeye çıkan aile yorgun argın eve dönüyor o saatte dizi izleyecek takat kalmıyor yatak odasına koşturuyorlar :))) sadece evde olmamaları değil evde olupta izleyecek halde olmamalarıda yazın etkisi :))
başka bişey var saat 01 de dışarı çıktım gece bizim komşu kadınlar hala sokak köşesinde sohbet ediyordu yani yaz insanları kafadan vuruyor :))))

yok artik :)))))

sultan demek okadar kötü ki kadınlar eve bile girmek istemiyor :)))))

yorgun argın geliniyorda eve hemen yatılmıyor tv ye bakıyorlar zaten sultan için dinç bir beynede gerek yok hani :))))))))

sultan demek okadar kötü ki kadınlar eve bile girmek istemiyor :)))))

yorgun argın geliniyorda eve hemen yatılmıyor tv ye bakıyorlar zaten sultan için dinç bir beynede gerek yok hani :))))))))

dediğim dedikoducu kadınların sultanı izlemiyor olması bence sultan için bir artıdır :)) onlar akasya durağı izleyicisi :))

beyazsoy senin mantığa göre diziyi 24-02ye koyarsak maksimum reyting elde edeceğiz

beyazsoy senin mantığa göre diziyi 24-02ye koyarsak maksimum reyting elde edeceğiz

yazın 22-01arası insanlar evde olmaya başlıyor. iyi bir yapım o saate iyi iş yapar. neden umutsuz ev kadınları 22 ye alındı sence .. tek akıllı ben değilim :)))))))))))

yazın 22-01arası insanlar evde olmaya başlıyor. iyi bir yapım o saate iyi iş yapar. neden umutsuz ev kadınları 22 ye alındı sence .. tek akıllı ben değilim :)))))))))))

ben neden uek in 22 ye alındığını biliyorum :)) önce yer değiştirirler sonra yayından kaldırırlar keşanlıyıda öyle yaptılar çok izlensin diye değil dir :)))

Sultan PT dizisi olarak muhteşem oran almış. Her dizi PT`de böyle oran alamaz bravo. Yaz geldiği için bundan fazla oran beklememek lazım. Yazın diziler en fazla 7 reyting alıyor. Kıskançlık yapmanın alemi yok. Sultan müthiş gitmiş. Yakında totali ele geçirir
Arka Sokaklar ve Survivor yaz geldiği için düşmüş.
Bütün dizilerin neredeyse 2 reyting düştüğü bir günde Sultandan yükselme beklemek olmaz
Sen neyin kiskancligindan bahesiyosun be cog guldum:smile:. Oranlari gormedin galiba?Ben Survivor'u izledim ve Sultani zerre kadar kiskanmam.Sultan gecen hafta'ya gore total - 1 , ab - 2,50 dusmus nerdeyse , Survivor ise total - 0,5 , ab hic bile dusmemis hede yazmisin Arka Sokaklar ve Survivor dusmus sorvivor sadece total'de ve 0.5 reyting dusmus a/b'de ayni yani dusmemis.Sultan ise daha 2.bolumunde 1 - 2.5 dusuyosa vay haline , once bak reytinglere sonra dusmus de yani sultan survivor'dan coook daha fazla dusmus , Survivor ise aksine ab'de dusmemis.

Sen neyin kiskancligindan bahesiyosun be cog guldum:smile:. Oranlari gormedin galiba?Ben Survivor'u izledim ve Sultani zerre kadar kiskanmam.Sultan gecen hafta'ya gore total - 1 , ab - 2,50 dusmus nerdeyse , Survivor ise total - 0,5 , ab hic bile dusmemis hede yazmisin Arka Sokaklar ve Survivor dusmus sorvivor sadece total'de ve 0.5 reyting dusmus a/b'de ayni yani dusmemis.Sultan ise daha 2.bolumunde 1 - 2.5 dusuyosa vay haline , once bak reytinglere sonra dusmus de yani sultan survivor'dan coook daha fazla dusmus , Survivor ise aksine ab'de dusmemis.

aynen

Sultan ile Survivor arasındaki fark totalde 1 bile değil. Bravo size Sultan yerlerde zaten dibi görmüş size göre. Hayata sizin gibi bakmayı o kadar isterdim ki. Kendimi kandırmayı, bir yalana inanmayı