4 Haziran 2011 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 2 20.0%
  • Akasya Durağı (Kanal D)

Oy: 1 10.0%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Tövbeler Tövbesi - Tekrar (ATV)

• Survivor (Show)

Oy: 2 20.0%
  • Geniş Aile (Star)

Oy: 4 40.0%
  • Lale Devri (Fox)

Oy: 3 30.0%
  • Şefkat Tepe (STV)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV izlemedim

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
İzmir Çetesi ve Geniş Aile' yi bitireceklerse önce Küçük Sırlar' ı bitirsinler, aylardır 2 reyting alan bir dizi ve oldukça masraflı görünüyor. Bütün karakterlerin lüks arabaları vs. var. Gerçi Star TV Küçük Sırlar' ı çok seviyor, bitireceğini sanmıyorum yaz sonunda da. :)

Bende de böyle bir his var ama dizi biterse güzel bir final olur ınşallah. Dizi biterse ben oyuncuların diğer projelerinide takip ederim. Ama yinede ınşallah bitmez.

olsun dizi sayımız 1ken 3 olur
ayrıca her hafta geniş ailenin bir bölümünü seyreder yorum yaparız ilk sezondan

Hem fanı var hem de kanal hatalı bile bile diziyi ateşe atıyorlar koy diziyi pazar gününe nasıl 5 reyting üstü alıyor...

Ana sayfada üst sağda çıkan son mesajlar bölümü bende görünmüyor, sorun nedir?

birde afedersiniz ama kanald de mal
diziyi bu sene salı günü ö.b.g.z.k çarşamba günü dizi yok perşembe fatmagülün suçu ne cuma hanımın çiftliği sırtladı
onlar da geniş aileyi vererek büyük kan kaybına uğradılar nuri tutmadı ç.g.h.b da 2 3 ay durdu şimdide bu hafta eski bölümü hem kanal d hem star türk televizyon tarihininin en absürd komedi dizisini batırdılar

adminim sen demişsin ya arka arkaya mesaj yazmaın diye alıntıyla cevaplıyorum bir sorun olur mu?

Teşekkür butonuda uçmuş. :) Sitede 2 gündür yavaşlık var zaten. Ziyaretçi sayısının artmasından dolayı olabilir mi? :) 196.000' den 167.000' e çıkmışız. :)

• globe-sm.gif
    Alexa Traffic Rank: 167,082
  • tr.png
    Traffic Rank in TR: 1,612

Teşekkür butonuda uçmuş. :) Sitede 2 gündür yavaşlık var zaten. Ziyaretçi sayısının artmasından dolayı olabilir mi? :) 196.000' den 167.000' e çıkmışız. :)

• globe-sm.gif
    Alexa Traffic Rank: 167,082
  • tr.png
    Traffic Rank in TR: 1,612
Evet. O da gelecek.

Ziyaretçi sayısının artmasıyla ilgili :) Nazar değmesin :) En kısa zamanda yavaşlıklarla ilgili kalıcı çözüm bulacağız inşallah :)

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,171
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961