4 Haziran 2011 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 2 20.0%
  • Akasya Durağı (Kanal D)

Oy: 1 10.0%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Tövbeler Tövbesi - Tekrar (ATV)

• Survivor (Show)

Oy: 2 20.0%
  • Geniş Aile (Star)

Oy: 4 40.0%
  • Lale Devri (Fox)

Oy: 3 30.0%
  • Şefkat Tepe (STV)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV izlemedim

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
özet vermiyo ki resmen qecen hafta yayınlanan bölümün tekrarını veriyo sonra yeni bölüm baslıyo :)

Geniş aile star tv'ye çok büyük katkılar sağladı. Bitiremezler bence. Zaten sezon finali olmasına az kaldı.

04 haziran 2011 cumartesi reyting yorumlarım

Lale Devri iyice uçmuş. AB grubunu da fethetmiş. Gelecek sezon reytinglerdeki bu başarısını tekrar yakalayabilecek mi şimdiden merak ediyorum
Survivor Salı gününe alınabilir. Canım Babam, Cumartesi 20.00, Karakol Çarşamba 23.15 ve Karadağlar Perşembe 20.00 olabilir. Sezon sonu diye büyük değişiklik yapılmaz. Ama Survivor Salı’ya alınabilir.<O😛</O😛
Şefkat Tepe, Şanslı Masa ve Akasya Durağı’nı geçerek büyük bir başarı yakalamış.
Reytinglerde Akasya Durağı’nın yeni bölümü tekrar olarak girilmiş. Akasya Durağı fena değil. Final bölümünün kesinlikle PT1’de yayınlanması gerekiyor.<O😛</O😛
Şanslı Masa, rakiplerinin oldukça gerisinde kalmış. <O😛</O😛
Geniş Aile ile ilgili hiçbir şey söyleyemiyorum. Artık 3-4 reyting alırsa mucize eseri olacaktır. Star’ın Geniş Aile ve İzmir Çetesi ile ilgili yeni hamlelerini merak ediyorum
Yahşi Cazibe, sezon sonuna doğru aldığı kendini kurtaracak düzeyde reytingleriyle beni çok memnun ediyor. Uzun ömürlü bir dizi olmasını ve sonunun Geniş Aile gibi olmamasını diliyorum.<O😛</O😛
Cumartesi günleri yayınlanan fakat şu anda akıbetine dair hiçbir bilgimiz olmayan Kavak Yelleri dizisine bu haftadan itibaren Kızım Nerede de katılmış oldu. Her iki dizi için tahminlerim; Kavak Yelleri, kış sezonunun kapanmasının ardından yaz sezonunda yeni bölümleriyle devam edecektir. Kış sezonunun açılmasıyla da final yapacaktır. <O😛</O😛
Kızım Nerede ise ATV’nin yapacağı ödemelerden sonra çekimlerine tekrar başlayacak. ATV ödemeleri hemen yapamayacağı için Kızım Nerede’nin tekrar başlaması da Haziran sonu gibi olacaktır. Hatta Kızım Nerede ve Kavak Yelleri aynı gün ve aynı saat diliminde birbirleriyle yarışan 2 dizi olabilir yaz sezonu boyunca. Kızım Nerede iyi reytingler alacak olursa yaz sezonunda Eylül ayından sonra yine devam edebilir.<O😛</O😛

Geniş Aile'nin özeti A/B'de yeni bölümünü geçmiş reytinglerde. Lale Devri çok geç başlıyor. Özeti 19.40 gibi başlıyor yeni bölüm ise 22.00'de. Akıllaca bir politika izliyorlar.

İzmir Çetesi de Cuma günü 22.30'da Geniş Aile'nin hiç almadığı kadar düşük reyting aldı. Star gerçekten hata yapmıştı. Ama hiçbir şey yapılmamasından iyidir. İki dizinin de eski reytingleri de çok yetersizdi zaten.
İki diziden biri Çarşamba'da denenmeli. Diğeri de boşalan yerlere göre(Salı - Pazar) yerleştirilmeli.
Reyting açısından bakarsak Star'ın iki diziyi de bitirmesi gerekiyor. Sezonun büyük kısmı kanalın en az izlenen dizisi olan Dürüye'nin Güğümleri bile hem Geniş Aile'ye hem de İzmir Çetesi'ne fark atıyor şu an...

----------------

Ulvi Ç ve xdragxx lütfen tek tek mesaj atın. Sürekli arka arkaya mesaj atıyorsunuz. Yasak bu. Ekleyeceğiniz şeyleri bir üst mesaja ekleyin lütfen :)

Ben 2 diziyi yarıştırmıyorum, iki dizininde daha iyi reytingleri hak ettiğini söylemiştim. Bir daha Star TV' de dizi izlemeyi düşünmüyorum, bu kadar başarısız bir kanal daha yok. Hiçbir dizisi tutmuyor, Sihirli Annem 5 haftada yarı yarıya düştü, İzmir Çetesi ilk haftaların 1/3' ü kadar reyting alıyor. Geniş Aile 6-7 hafta önceki reytinglerinin 1/4' ü reytinglerine düştü. Yaptıkları eğlence programları bile çok başarısız. Yapımcı olsam Star TV çalışmayacağım ilk kanal olurdu.

Geniş aile olmazsa starin yüzüne bakmam aslında. Ama ne yapalım güzelim dizi nasıl bu kadar düştü yav.

Şefkat Tepe'nin dünkü bölümü süperdi. Hakettiğini düşünüyorum.
Lale Devri özet değil dizinin hepsini vermiş. :) Yinede başarılı bir dizi.
Geniş Aile'yi keşke Çarşambaya alsalardı. Çarşamba günü daha iyi reyting alabilirdi. A/B de özeti yeni bölümünü geçmiş.
Survivorun haftada 3 gün olmadı ilk başlarda iyi oldu ama sonrada düştü. Daha da düşmeye devam edecektir.
Akasya Durağı dün akşam tekrar yayınlanmış. Yinede TOTALDE 6. olmayı başarmış. :)

zaten ikisinin de reytingleri düşük ha 2.1 ha 1.8 fark eden fazla bir şey yok o zaman starın bütün hareketleri hata komedi dükkanı çarşamba mesala

40IZMIR CETESISTAR22:32:301:25:431,38%4,24%

Bu Cuma günü aldığı AB sonucu, ben eski gününden bahsediyorum. Gün değişikliğinin 2 dizi içinde hata olacağı belliydi, dizileri revize etmek yerine gün değiştirmek çok başarısız bir hamle. Star TV' den iyi bir şey beklemiyorum zaten. Umarım İffet Star' da yayınlanmaz, yazık olur diziye.

bende cümleni yanlış anlamışım özür dilerim ama geniş aile pt2 dizisi değil kesinlikle
izmir çetesi cumartesi pt1 geniş aile çarşamba pt1

Eleştirmen'e %100 katılıyorum. Star ile bu kadar düşük reytinglerden sonra bende çalışmak istemezdim.
Dürüye'nin Güğümleri'de 7-8 civarı başladı şuanda 2-3 arasında gidiyor.
Ayrıca Star'daki bu dizilerin hepsi Kanal D'de yayınlansa en azı 5 reyting alır. Star'daki diziler yapım olarak kaliteli ama Star'ın yayın politikaları oldukça yanlış. Komedi dizisi PT2'de yayınlanmaz. sit-com PT2'de yayınlanır. Akıllı olan insan düşünür, "Biz zaten komedi dizisi olan Geniş Aile'yi Cuma 22.00'de denedik. Tutmadı. İzmir Çetesi'ni denersek o da komedi demek ki İzmir Çetesi'de tutmayacak. Biz en iyi bu dizileri boş olduğumuz ya da düşük reytingler aldığımız günleri Prime Time 1.kuşağında deneyelim." Bu denklemi kafasında kurmayı beceremeyen bir kanal ile kesinlikle çalışmazdım.

Arkadaşlar bekleyin. İzmir Çetesi ve Geniş Aile daha yeni gün değiştirdiler ve bazı kişiler bu dizilerin yeni gününü bile bilmiyorlar. Yani daha yeni gün değişikliği oldu ve tam sonuç almak için bir iki hafta beklemek gerek. Ayrıca Geniş Aile 22.00'da ilk hafta düşük reyting almıştı ama sonraki hafta yükseldi baya. Sonra Sihirli annemin özeti için star diziyi 22.30'a aldı ve reytingi düştü. Aynı şey komedi dükkanı içinde geçerli. Komedi dükkanı cuma pt 2'de tam iyi reyting almışken çarşambaya alındı. Buda star tv'nin ne kadar başarısız bir yönetimi olduğunu gösteriyor.

Son düzenleme:
Kanalın bekleyeceğini sanmıyorum, diziler haftalardır zarar ediyor. Papatyam' da çok düşük reyting alıyor ama sürekli evde geçiyor, masrafı çok az yani. Bir de 3 reyting altına düşmüyor. Ama İÇ ve GA öyle değil. Bu hafta iki diziyide ortalama 1,1.5 milyon kişi izlemiş. Kanal dizileri bitirir mi bilmem ama düşük reytinglerin sorumlusu %80 kanaldır, %20 dizilerdir. Ne yapıp ne edip İffet' i Kanal D' ye alsınlar, Deniz Çakır' ı çok severim.

Haftaya Geniş Aile'nin de, İzmir Çetesi'nin de hissedilir düzeyde yükselişinin olacağını sanmıyorum. Ne zaman
Lale Devri, Yahşi Cazibe ve Survivor biter. O zaman yükselebilir. Ama Pazartesi ve Çarşamba günleri de aynı durum söz konusu. Hangi gün olursa olsun rakipler sezon finale girince meydan o diziye kalıyor. İzmir Çetesi Cuma 22.00'ye alınmamalı, Geniş Aile Çarşamba 20.00 ve Komedi Dükkanı Cuma 22.30'a alınmalıydı.

Adminim evet Geniş Aile'de onlarla birlikte bitecek. Ama bu sadece forum içinde dönen bir teori. Geniş Aile'nin ben 2-3 hafta içinde sezon finali yapacağını düşünmüyorum. Çünkü bu reytingler acil final reytingi.
Eğer ki biraz mantıklı düşünülürse Geniş Aile 6-7 hafta daha devam etmeli ve ondan sonra karar verilmeli sezon finali mi yoksa veda finali mi?

Geniş Aile sezon finali yapıyor herhalde. Çünkü dizi oyuncuları sezon finali yapacak diyordu. Ayrıca yeni oyuncular alınacak herhalde. Bence Geniş Aile sezon finali yapsın ramazan ayında yeniden başlasin ve reytingleri iyi giderse devam etsin. Böyle daha iyi olur.

Doğrusu bu reytinglerden sonra ben de hiç sanmıyorum Geniş Aile'nin devam edeceğini. 101.bölümü göremez büyük ihtimal ne yazık ki...