neden böyle düşündüğünüzü anlamadım çınar ile yeşimin sevişme sahnelerinin yayınlandığı bölüm 26.olmuştu hatırlatırım
O zaman toprak yoktu bu yorumun çok saçma bence çünkü sonuçta geçen hafta maç olmasa 2 gruptada 1.ydik
neden böyle düşündüğünüzü anlamadım çınar ile yeşimin sevişme sahnelerinin yayınlandığı bölüm 26.olmuştu hatırlatırım
bende bundan bahsediyorum izleyici yeşim çınarı değil toprak çınarı istiyo fark ortada diyorumO zaman toprak yoktu bu yorumun çok saçma bence çünkü sonuçta geçen hafta maç olmasa 2 gruptada 1.ydik
Evet ama bunu bi senaristler anlamadıbende bundan bahsediyorum izleyici yeşim çınarı değil toprak çınarı istiyo fark ortada diyorum
Evt yaa Geniş AİLE için üzülüyorum valla ben normalde izlerim ama cu artesiye alındı die izleyemedim bence cumartesi pt2 ye alınmalıHeytt be Lale Devrim!!! Hakediyor bu reytingleri!!
Genis Aile'ye son bir secenek kaldi pazartesi pt1 veya carsamba pt1 ... ya diziyi simdi sezon finali yaptirip yazin devam ettirsinler...
Bu reytinglerle devam ederse, cok kötü olacak
AynenVay be Lale Devri bu hafta birinci olamaz diyordum birinci olmuş
İzmir Çetesi en kötü gününde bile bu kadar düşük reyting almamıştı. Star TV gün değişikliğiyle hata yaptı.
40 | IZMIR CETESI | STAR | 22:32:30 | 1:25:43 | 1,38% | 4,24% |
İzmir Çetesi de Cuma günü 22.30'da Geniş Aile'nin hiç almadığı kadar düşük reyting aldı. Star gerçekten hata yapmıştı. Ama hiçbir şey yapılmamasından iyidir. İki dizinin de eski reytingleri de çok yetersizdi zaten.İzmir Çetesi en kötü gününde bile bu kadar düşük reyting almamıştı. Star TV gün değişikliğiyle hata yaptı.