4 Haziran 2011 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 2 20.0%
  • Akasya Durağı (Kanal D)

Oy: 1 10.0%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Tövbeler Tövbesi - Tekrar (ATV)

• Survivor (Show)

Oy: 2 20.0%
  • Geniş Aile (Star)

Oy: 4 40.0%
  • Lale Devri (Fox)

Oy: 3 30.0%
  • Şefkat Tepe (STV)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV izlemedim

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
neden böyle düşündüğünüzü anlamadım çınar ile yeşimin sevişme sahnelerinin yayınlandığı bölüm 26.olmuştu hatırlatırım

O zaman toprak yoktu bu yorumun çok saçma bence çünkü sonuçta geçen hafta maç olmasa 2 gruptada 1.ydik

Lale devri yeni gelen oyuncuya dua etsin yoksa şu ana kadar bitmişti bile.

Heytt be Lale Devrim!!! Hakediyor bu reytingleri!!
Genis Aile'ye son bir secenek kaldi pazartesi pt1 veya carsamba pt1 ... ya diziyi simdi sezon finali yaptirip yazin devam ettirsinler...
Bu reytinglerle devam ederse, cok kötü olacak :(

Lale devri başarılarının devamı dilerim ama artık toprak çınar olsun onların aşkını izlemek istiyorum 😛

Heytt be Lale Devrim!!! Hakediyor bu reytingleri!!
Genis Aile'ye son bir secenek kaldi pazartesi pt1 veya carsamba pt1 ... ya diziyi simdi sezon finali yaptirip yazin devam ettirsinler...
Bu reytinglerle devam ederse, cok kötü olacak :(
Evt yaa Geniş AİLE için üzülüyorum valla ben normalde izlerim ama cu artesiye alındı die izleyemedim bence cumartesi pt2 ye alınmalı

Dizi ne hale geldi of of niye böyle oluyor ya. Sezon finali yapsınlar hemen yeni karakter alsınlar diziye. Canım sıkıldı.

şuna baksanıza düpedüz kanal faktörü var ben artık böyle düşünüyorum kanal dnin tüm dizileri ilk 5in içinde buna akasya durağı da dahil
ama stara gelince hep sonunculuk anlamıyorum abi geniş aile en iyi bölümlerle bile ilk 20ye giremezken akasya durağı nasıl ilk 5e giriyor hayret

İzmir Çetesi en kötü gününde bile bu kadar düşük reyting almamıştı. Star TV gün değişikliğiyle hata yaptı.

Geniş Aile batmış ya of dün güzeldi. Kesinlikle suç senaristin hiç aşk konusuna girmeyeceklerdi. Aşk konusuna girdiğinden beri dizi reyting kaybı yaşadı. Şimdiki bölümler komik olsada dizi eski reytinglerinin çok ama çok uzağında. Ne yapalım hayırlısı ınşallah gelecek sezon devam eder ve yeni karakterler eklerker. Ne diyelim artık

Geniş aile cuma gecesi o saatte aile daha fazla reyting alıyordu. Ama bir bakalım gelecek haftayada bakalım. Çünkü dizinin cumartesi olduğunu bilmeyenler olabilir ve rojda gitti diye izlemeyenler olabilir. Hadi bea geniş aile senin bu durumlara düşeceğini rüyamda görsem inanmazdım.

İzmir Çetesi en kötü gününde bile bu kadar düşük reyting almamıştı. Star TV gün değişikliğiyle hata yaptı.
İzmir Çetesi de Cuma günü 22.30'da Geniş Aile'nin hiç almadığı kadar düşük reyting aldı. Star gerçekten hata yapmıştı. Ama hiçbir şey yapılmamasından iyidir. İki dizinin de eski reytingleri de çok yetersizdi zaten.
İki diziden biri Çarşamba'da denenmeli. Diğeri de boşalan yerlere göre(Salı - Pazar) yerleştirilmeli.
Reyting açısından bakarsak Star'ın iki diziyi de bitirmesi gerekiyor. Sezonun büyük kısmı kanalın en az izlenen dizisi olan Dürüye'nin Güğümleri bile hem Geniş Aile'ye hem de İzmir Çetesi'ne fark atıyor şu an...

----------------

Ulvi Ç ve xdragxx lütfen tek tek mesaj atın. Sürekli arka arkaya mesaj atıyorsunuz. Yasak bu. Ekleyeceğiniz şeyleri bir üst mesaja ekleyin lütfen :)

Hacı şu star afedersiniz ama çok salak niye biliyor musunuz? Geniş aile 21.07 gibi yeni bölüm başladı. Kardeşim bir komedi dizisine bu kadar özet verilirmi insan 15 dakika filan verir. Çok saçma. Ama dizi gelecek sezon devam edecek ve gelecek sezon süper karakterler katılırsa diziye bence yine yüksek reyting alabilir.