4 Eylül 2012 Salı Reyting Sonuçları

4 Eylül Salı Günü Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kartal (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Çılgın Motorcular (Fox)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .

nolms
foxun hepsi dib ilk 100e giremeyen seyleri var

- - - Ekleme - - -

muhtesem acun dila hanm 4 gfün birinciligi kesin
zuhaha
metin2 den çıktım bu tip yorumlar normaldir

- - - Ekleme - - -

[TABLE="class: cms_table_cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_cms_table_evenRow"]
[TD]199[/TD]
[TD]DİNLE SEVGİLİ[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]23:00:01[/TD]
[TD]24:24:00[/TD]
[TD]01:07:41[/TD]
[TD]0,01[/TD]
[TD]1.0[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: cms_table_cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_cms_table_evenRow"]
[TD]236[/TD]
[TD]DİNLE SEVGİLİ[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]23:00:01[/TD]
[TD]24:24:00[/TD]
[TD]01:07:41[/TD]
[TD]0,26[/TD]
[TD]1.01[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

hahahaha
bu ne yav 8 almış
arka sokalar bile geçti galiba yav hiç güleceğim yoktu 11 alan öbgzk 8 e de düştü biz boşuna vadi rahat geçer demiyoz vadi bu fragmanlar fark atar buna son yaz geldiği gibi zirvede olacak bu k3esin gibi nerdeyse ustura kemal geçecek 8 reyting var ustura kemali izledim bazı yerlerde abartı olsada süperdi çok çok beğendim aslanım çakır

son yaz balkanlar ve gs nin şampiyon liginin olduğu bi gün öbgzk tarihi düşüş yaşar 5 e falan düşer bence

- - - Ekleme - - -

yıkılır dedigim zirveyi kaybetmez ama reyting kaybi yasar
kızım bak git

aga dalga mı geçiyon ne zirvesi 3 .olur ancak gs nin maçları en az 15 alır şampiyon liginde son ya zaten geçer öbgzk 3. ya da 4.oalcaktır bak gör aga

olabilir hacı

Dün Ustura Kemali İzledim çok beğendim artık salı akşamları SHOWdayım
Reytinglerine gelirsek;Totalde iyi giderek 5 reytingi geçmiş ama A/B de anca 3 reytingi geçebilmiş a/b dede 5 reyting bekliyodum ama olmamış İNŞALLAH ilerki haftalarda dahada yükselir

Öyle Bir Geçer Zaman Ki`nin tekrarının aldığı reytingler Vadinin Yeni Bölüm reytingleri
Gelecek hafta 10u geçeceği kesin. Özetsiz yayınlandığı için böyle oldu. 13 Eylül Perşembe günü Vadi 8 alınca biz de böyle güleriz

Haftaya 10u geçecek

Off bıktım şu vadinin sanki 100 reyting alıyormuş gibi yorumlardan vadi gelince onuda görecez memati yok vadi sürünecek
Öbgz laf yok ! 😉
bakalım neler olacak

- - - Ekleme - - -

eminmisin vadinin son bölümünden daha düşük almış hahaha
sen vadinin fragmanını izle bakalım 8 mi alır 18 mi görürsün

özetsiz yayınlanmasaydı madem büyük dizi madem reytingleri süper niye özetsiz yayınlanıyo usturadan mı korkuyo

aynen aga süperdi ustura kemal salı günleri show dayım kesinlikle

beyler oglum bak git çocuk bizim burda oturuyor
gecen gördüm çocukla dalga geçiyolardi
gölcük çocugu

özetsiz yayınlanmasaydı madem büyük dizi madem reytingleri süper niye özetsiz yayınlanıyo usturadan mı korkuyo
Eskisi kadar büyük olmadığı bir gerçek. Düşüş yaşadığını kimse inkar etmiyor. Ortalama 11-12 reytingle devam edecek yine. Ama izleyici kaptırmamak için yapılmış bir hamle. Sen şu soruya cevap ver. Madem Vadi büyük dizi Vedadan korkmuyor neden erken başlıyor?