4 Ekim 2013 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Medcezir 42 gece reklama girmisti 3 dakka reklamda 8.34 almıs 3 dakka reklam olmasa 9 gelicekti

Karagül ile Yalan Dünyanın kitleleri nasıl bir-birine zıt. Reklamı hiç yaramamış Yalan Dünyaya. Medcezirin reklamı ama yarıyor. Aynı şekilde YD`kı da Medcezire.

Medcezir 3 dk. reklama rağmen çok iyi gitmiş. :)

Huzur Sokağı yarın yükselr İnşallah @takas 22.03 gibi Tatar Ramazan başlayacak bilgin olsun :)
İnşallah Tatar Ramazan da yükselir ya bu bölüm acayip olacak savaş asıl şimdi başlıyor

Medcezir ve Huzur Sokağı bu anlıkta gayet başarılı giden yapımlardan olmuşlar. :)

medcezir bölüm çok güzel yarın iki grupta da zirvede:)
arkadaş sende her izlediğin diziye bu bölüm çok güzel diyosun bi kere olumsuz yorumunu görmedim :d bende izliyorum medceziri 1 saattir güzel falan değil 1 saattir mert denen çocukla kg deki simayın sahnesi var :D

Anlaşılan yine Yalan Dünya biter bitmez kayıp başlayacak. :))))) Kanal D Kayıp'a güvenemiyor. :))))

O değil de bölümler kısalıyor diyen Gülse geçen hafta 120 dakika bu hafta 105 dakika bölüm yazmış. :))))

Medcezir ile kitleler bu kadar benzer işte. Söylemiştim. :T 5`e dayanmış. Kesin 23.00`e kadar sürmeli...