Tam isabet cocukkende komik degildi bunlar))sorun çocuklukta karakterlerin çocukluğuna inmek lazım
Tam isabet cocukkende komik degildi bunlar))sorun çocuklukta karakterlerin çocukluğuna inmek lazım
Bununda doğru söylediği tartışılır. Doğruysa bile Medcezir o anlıkta reklamdan yeni dönmüştü.Bu reyting kurdu değil ki, ben ona solucan derdim. Şu an da diyorum zaten, Yalan Dünya reklamda ilk 5`te yok. ŞOK! Yalan Dünya ilk 5`e giremiyor diye tweetler atıyor.
Tamam Yalan Dünya A/B`de 2 reyting alacak.Bu anlıklarada inanıyorsun ya revan
Kayıp yalan dünyayı geçiyor geç bile başlıyor benceBiz gerçekciyiz zaten. Eğer uzarsa geçer. Görüldüğü üzere A/B`de hep öndeydi devam ettiği sürece. Yalan Dünya çok sol elli tutuluyor galiba. A/B`deki kitlesi çok güçlü.
Kayıp Yalan Dünya+Medcezir kitlesi ile geçiyor Yalan Dünyayı. Bu akşam geçemezse hiç şaşırmayacağım çünkü, Medcezir devam edecek.Kayıp yalan dünyayı geçiyor geç bile başlıyor bence
Bence PT2 dizisi. Arka Sokaklar sonrası yayınlanabilir.
Saati iyi , değişikliğe gerek yok.
Ben 2 alacak demedim ki reyiz bu inandığın sonuçları başka günlerde yayınlaTamam Yalan Dünya A/B`de 2 reyti alacak.
Laf....TNS'nin anliğini mi görüyoruz? Belki orda da gördük.Bidaha bak. Total'de hiç uyuşmuyor 11civarini görmüştü anlikta karagul
Karagül'ü çok seviyorsun galiba Haluk?Karagül bu anlıkta da zirvede, hem de reytinglerini yükselterek 9.67'ye çıktı!