sence kaçta dursunlarYalan Dünya bu bölüm 110 dakikaya düşmüş ha gayret 75'e düşecek. ))))
22.15 te biterse geçemez 23.15 te bitmeliAB grubunda da geçemez beyler gerçekçi olun
Bidaha bak. Total'de hiç uyuşmuyor 11civarini görmüştü anlikta karagulsbt'ye bakıyoruz ama totale onlarda aynı oran gibi zaten
Biz gerçekciyiz zaten. Eğer uzarsa geçer. Görüldüğü üzere A/B`de hep öndeydi devam ettiği sürece. Yalan Dünya çok sol elli tutuluyor galiba. A/B`deki kitlesi çok güçlü.AB grubunda da geçemez beyler gerçekçi olun
Bu mesajların doğru olup olmadığı tartışılır. Sende inanmıyordun normalde. Bugün inanman beni şaşırttı doğrusu. Solucan diye dalga geçerdin.AB 2012 1) YALAN DÜNYA 6.91 2) MEDCEZİR 6.19 3) KARAGÜL 5.34 @medcezirstartv @Karagultv @YalanDunyaTV @CagatayUlusooy
Dedim ben. 23.00`e kadar devam etse alır zirveyi. Şu anki A/B anlığı.
Komik olmaması olabilir mi))))Senin beğendiğin bir dizi görmedim. Sen ilk sezon da sevmezdin. Sebebi nedir acaba)))
Bu reyting kurdu değil ki, ben ona solucan derdim. Şu an da diyorum zaten, Yalan Dünya reklamda ilk 5`te yok. ŞOK! Yalan Dünya ilk 5`e giremiyor diye tweetler atıyor.Bu mesajların doğru olup olmadığı tartışılır. Sende inanmıyordun normalde. Bugün inanman beni şaşırttı doğrusu. Solucan diye dalga geçerdin.