4 Ekim 2013 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Medcezir'in özeti 6.18'e yükselerek yine ilk sırada yer aldı bu anlıkta.

Karagül özetteyken artmayı bildi 4.6 reytingi kaptı.

Huzur Sokağı da listeye girmeyi bildi fakat biraz düşük bir oranla.

Neden kılpayı farklar vardı 3 yapım arasında da. Herkes de Starcı olmuş. Medcezir 23.00`e kadar sürse 10 reytinge vurur ama Yalan Dünya yükselmez 23.00`e kadar sürse. :)

Yalan Dünyanın andığını görüp kötü hissettiler kendilerini biz de analım dediler herhalde. Çünkü 1 hafta oldu.
Hahhahahahahahahahhahahahahaha adama kayipi savunuyorum starci diyo ya zuhahahahahahhahahahahahaa

Dila Hanım adeta hayal kırıklığına uğratıyor, en azından bu anlıkta listeye girmesini beklerdim. :)

Dila hanim Starda oldugu gibi pt2`de kalmaliydi hemde daha Show`a 2gun oldu geceli tanitimlari az oldu..gelecek hafta devam etmeliydi bu hafta yayimlanmamaliydi :( ben diziyi takip etmiyorum ama dizi icin uzuluyorum :(

Dila hanim Starda oldugu gibi pt2`de kalmaliydi hemde daha Show`a 2gun oldu geceli tanitimlari az oldu..gelecek hafta devam etmeliydi bu hafta yayimlanmamaliydi :( ben diziyi takip etmiyorum ama dizi icin uzuluyorum :(

Bence de bu hafta başlamamalıydı hemen. :)

Yalan Dünya reklamdan çok iyi döndü. Reklam vermeseydi 5 alırdı. :(

Karagül'ün özeti bu anlıkta 5.48'e yükselmiş. Yeni Bölüme çok az kaldı. :)

Yalan Dünya ile Kanal D 4.19 reytingi kapmış. Dizi AB'de daha iyi sonuçlar alacaktır Total'e göre. :)

Medcezir reklamdayken 3.81 reyting almış, gayet iyi bir oran. :)

Dila Hanım listeye girerek gelecek için umut verdi bu anlıkta.3.76 reyting gayet iyi bir oran. :)