4 Ekim 2013 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Karagül'ün özeti başladı. Yeni Bölüm çok heyecanlı olacak. :)

Yalan Dünya 20.30 gibi başlamalı. O zaman daha da yükselir. Kayıpa ne ihtiyaç var bugün bilmiyorum. Zaten Yalan Dünya da aynı gidiyor. Başka günde deneseler ya Kayıpı...
Kayıp Cumartesi pt-2 olmalı. O gün ab boşluğunu çok iyi kapatır. Cuma günü Yalan Dünya ve Beyaz Show yeter bence de. :) Hem Beyaz'a da yazık olmasını istemem.

Yalan Dünya reklam 20.28

Şu reklamı jenerikten sonra versenize, dizinin ne başında ne sonunda reklam vermiyorsunuz :bağır: Sürekli kesiyorsunuz diziyi!!!

Kayıp Cumartesi pt-2 olmalı. O gün ab boşluğunu çok iyi kapatır. Cuma günü Yalan Dünya be Beyaz Show yeter bence de. :) Hem Beyaz'a da yazık olmasını istemem.

Bence de Kayıp'ın günü değişirse daha sağlıklı sonuçlar alacaktır iki grupta da. Hem Beyaz Show'un da önü daha çok açılır. Sonuçta Beyaz Show'da çok sevilen bir program. :)

Gerçekten Kayıpa ne ihtiyaç var bugün bilmiyorum. İnşallah gelecek haftadan itibaren Cumartesiye alınır. :)

Deniz Yıldızı geç bittiği zamanlar daha yüksek reyting alıyor o yüzden yarın daha çok reyting alacaktır dizi kanımca. :)

Son düzenleme:
Komedi dizisinin özeti hep çok izlenir. Özet şart böyle olmaz.

Bana bir daha kızım deme! Ben senin kızın değilim, yüzünü bile görmek istemiyorum! Benim annem yok... #huzursokağı

Medczir'in özeti yine iyi. :) Yalan Dünya yükselmiş ama yanlış yerde reklama girdi.

Medcezir özetiyle harika gitmiş, yeni bölümüyle daha iyi reytingler alacaktır. :)

İki Dünya Arasında 5 reytingi görerek kanalını sevindirmeyi başarmış. :)

Kanal D bu anlıkta kuvvetli artış yaşayarak 4.34 reytingi kapmış. :)

FOX ise Deniz Yıldızı ile 4 reytingi kapmış. Dizi bugün çok iyi gitti anlıklarda. :)