4 Ekim 2013 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
"Gördüğünüz gibi bizim ailede herkesin eli kapıdadır. Sağımız solumuz belli olmaz." #hayalimdekiaşk

Karagül'ün yeni bölümü 21:15'de başlayacak, tüm Türkiye hazır olsun! :)

Yalan Dünya reklam yine. :bağır:

Yahu şu reklamları bir başta bir de sonda verin biz de kurtulalım. :bağır:

Hep diyorum reklamın süresi yok verildiği zaman önemli. Dizimiz 2 kez bölünüyor mu? Bölünüyor. Bitmemiş reklamı o da verebilir ama sırf Kayıpa direkt geçmek için reklamı ne başta ne sonda veriyor hepsini ortada veriyor resmen!

Benimki karşılıksız sevdaydı... Kalbime gömdüm, olmayacağını anladım, alıştırdım kendimi... #huzursokağı

iki dünya arasındayı izledim süper bi bölümdü gerçekten esma girdiğinden beri dizi daha güzel oldu :D
tatar ramazana kadar boşluk var izleyecek bişey yok medcezire bakıyorum ama dizi güzel değil sarmıyo hiç
Allah ım yalan dünyayı tam 15 dk izledim insan bi kez bile olsa gülümsemez mi ya ben bu kadarını beklemiyodum dizi beklediğimden de kötüymüş komedi dizisi olduğuna inanmam kesinlikle tüm karakterler tuhaf tuhaf konuşuyo :( izlediğim dizilerin kıymetini anlıyorum vallahi billahi :d 1 an olsa bile insan gülümsemez mi arkadaş nasıl dizi

Huzur Sokağı, Dila Hanım ve Yalan Dünya da iyi sayılabilecek oranlar alıyorlar. :)

iki dünya arasındayı izledim süper bi bölümdü gerçekten esma girdiğinden beri dizi daha güzel oldu :D
tatar ramazana kadar boşluk var izleyecek bişey yok medcezire bakıyorum ama dizi güzel değil sarmıyo hiç
Allah ım yalan dünyayı tam 15 dk izledim insan bi kez bile olsa gülümsemez mi ya ben bu kadarını beklemiyodum dizi beklediğimden de kötüymüş komedi dizisi olduğuna inanmam kesinlikle tüm karakterler tuhaf tuhaf konuşuyo :( izlediğim dizilerin kıymetini anlıyorum vallahi billahi :D 1 an olsa bile insan gülümsemez mi arkadaş nasıl dizi
Karakterler kimin kim olduğunu bilmiyorsun normaldir.