4 Ekim 2013 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yalan dünya güldürmuyor oyuncuların yetenegiyle gidiyor. Tatar dünde demiştim felaket bişey olmuş. Madem bu kadar değiştirecektiniz niye yeni dizi yapmadiniz. Dün huzuru izlemedim ama zaping sırasında bol bol onur Tunaya denk geldim. Sanirim bişeyler oluyor huzurda izledikten sonra yorum yaparim

Geçen hafta kayıp birinci olduğunda da dedim kayıp bir haftalık böyle haftaya düzelir diye)) medcezirin uzatilmasi reyting artiracakti ama karagulun karşındaki Tatarin felaket cuvallamasi dilanin öne alınması totalde Karagülu uçurdu tabi yangin ve ölüm tehlikesi vardı dizide yükselmesi normal haftaya totel değişebilir yine

En Kalisi show ve Star oldu. Star ab birinciliği garantiledi Show ilk ona bir dizi soktu. Goldda sezon sonunu garantiledi)) sanırım Tatarin cuvallamasi huzura yarayacak atv cumaya yeni bişey koymazsa huzura yuklenecektir

yd ab de beklenen seviyeye ulaşamamış
medcezir saat avantajını kullanarask ab yi almış ama totalde fark az buz değil
karagül totali almış ab de yükselmiş dizi medcezir ile rekabeti bırakmayacak gibi
kayıp düşmüş ab de 23 te başlasa daha iyi olacak artık
dila show u idare ediyor
tatar dila pt-1 geçmesine rağman kötü gitmiş hs ile birlikte kaldırılması yakındır
kayıp 23 00 te mi başlasın dedin

Müge Anlı ile Tatlı Sert dün pek iyi gidememiş, özellikle AB'de. :)

evet beyaz show u cmrtesi atsınlar zaten o izlenir kaç yıllık program kitlesi var :D ya da kayıp ı cumartesiye atsınlar zaten 39 bölüm geçen seneki 20 dk gibi kanal katlanır bölüm sayısı belli olunca
en mantıklı iş kayıp ın cumartesiye alınması

Kayıp cuma pt2 de kalmaz gibi beyaz show abde iyi gider.

Reytingler beklediğim gibi geldi.
Karagül coşmuş ama zaten sbt anlıklarında Medcezir ile karşılaşsada süper gitmişti.Bunu bekliyordum.:)
Medcezir bu hafta Ab'de yükselmiş total'de düşmüş.Bakalım dizi ne zaman rayına oturacak.:)
Yalan Dünya hafif düşmüş.Herkesin dediği gibi özet düzüye yarıyabilir.Zaten Kayıp düşüte.Kanal D'de pek sabırlı değil haftaya 40 dakika özet gelebilir.:)

geçen kış cuma akşamları beyazdan bahsetmeyen üyeler nedense şimdi beyazcı oldular, ne kadar da severmişsiniz siz beyazı, halbu ki bunu 1 kez olsun dile getirmediniz. sağolsun kayıp herkesin içinde ki beyaz aşkını dışarı çıkarttı.:)

geçen kış cuma akşamları beyazdan bahsetmeyen üyeler nedense şimdi beyazcı oldular, ne kadar da severmişsiniz siz beyazı, halbu ki bunu 1 kez olsun dile getirmediniz. sağolsun kayıp herkesin içinde ki beyaz aşkını dışarı çıkarttı.:)

Aynen katılıyorum. :A

Karagül müthiş giderek totalde zirveyi almış tebrikler beklemiyordum açıkçası. Ab'de de yükseliş yakalamış dizi.

Medcezir süresinin uzamasının faydasını ab'de görmüş ve tekrar hak ettiği oranları almış dizi. :) Bu bölüm durgun olmasaydı totali de alırdı bence. İki grupta da çok iyi gitmiş yine de. :)

Yalan Dünya ab'de yine çok iyi gitmiş ama Kayıp dizinin önüni tıkamasa daha iyi oranlar alacaktır dizi. :)

Kayıp'ın yükselişi bir haftalıkmış. Dediğim gibi Cumartesi pt-2'ye alınmalı. Böylelikle Yalan Dünya ve Beyaz Show'un önü kapanmamış olur.

Dila Hanım totalde fena gitmese de ab'si çok kötü.

Huzur Sokağı ab'de 6.sırada yer alarak dikkat çekmiş.

Tatar Ramazan totalde 15.sıraya kadar gerilemiş. Dizinin sonu yakın görünüyor.

Dün akşam Star'da yayınlanan Bağlanmak Yok adlı sinema AB grubunda çok iyi gitmiş. :)

Kanal D cuma akşamlarını Yalan Dünya ile idare ediyor.Beyaz Show'unda haftaya başlayacağını düşünürsek Kayıp gün değiştirmeli bence

Kanal D'yi kurtarma teorileri başlamış yine. :))))) Kanal D'yi kurtarırsa bizim forum kurtarır. :F