legolas9900
Favori Üye
nihat hatipoğlu nolacak
bi yer bulurlar nihat hatipoglu´na
nihat hatipoğlu nolacak
tatar ramazan acil persembe pt2 ye alinmali yoksa bitirirler
evet bunun zaten farkındayım ve karagülü tebrik ettim de bunun için yani yanıldığımı kabul ediyorum hiç değilse senin gibi yok şu reyting rekorları kıracak yok güne ambargo koyacak deyipte sonunda 3-4 reyting alıpta hayal kırıklığı yaşamıyorum ve yine yükselecek zirveyi alacak diyosun bari medceziri total zirve yarışında ab diğerlerine fark atmış olduğundan tebrik et sonuçta dizim total 7.6 ab 8.3 alıyo senin dizilerin gibi 3 ve 4 değilaz farkla çok farkla gibi şeylerde teselli bulmak gereksiz sonuç olarak denilen çıkmadı mı, çıkmadı. gerisi teferruat.
tebrik et diyosun da ilk dediklerini sen uygula ki sonra karşıya laf demeye hakkın olsun, geçen hafta kayıp 1. olunca " beklemiyodum, şaşırdım..." gibi yorumlar yazıcağına çok önemsediğin tebriği etseydin. laf söylemekle olmuyor demek ki bu işler. en azından ben sonuna kadar dizi mi savunuyorum, bazıları gibi dizisi düşmeye başladığında başka dizilere geçiş yapmıyorum. senin mi hayal kırıklığın olmadı ? eminmisin ? my den 10 beklerken ab 6 aldığında mutluluk duygusu mu yaşıyodun acaba ?evet bunun zaten farkındayım ve karagülü tebrik ettim de bunun için yani yanıldığımı kabul ediyorum hiç değilse senin gibi yok şu reyting rekorları kıracak yok güne ambargo koyacak deyipte sonunda 3-4 reyting alıpta hayal kırıklığı yaşamıyorum ve yine yükselecek zirveyi alacak diyosun bari medceziri total zirve yarışında ab diğerlerine fark atmış olduğundan tebrik et sonuçta dizim total 7.6 ab 8.3 alıyo senin dizilerin gibi 3 ve 4 değil
Huzur Sokağı toparlanmış İnşallah böyle devam eder böyle devam ederse Atv bitirmez diziyi İnşallah
Tatar Ramazan durgun bölüme düşmüş haftaya İnşallah yükselecek
Total de Karagül almış be Medcezir alsaydı keşke Totali de
O halde haftaya 2 grupta Medcezir'in olabilir. Çünkü yorumlara göre bu bölüm biraz durgunmuşKaragül'ün Total'i alması çok normal, çok heyecanlı bir bölümdü çünkü.
O halde haftaya 2 grupta Medcezir'in olabilir. Çünkü yorumlara göre bu bölüm biraz durgunmuş
Vadi'nin arkasına atsa Tatar Ramazan'ı dizi için daha iyi olur#Medcezir süper gitmiş AB hele müthiş #Medcezir 23'den sonraya uzayınca Kayp baya düşmüş Huzur Sokaği ise pt1'de AB'si çok iyi gitmişatv'ye seslenmek gerek Tatar'ı başka güne alsın Huzur Sokağı 23'e kadar uzarsa AB'si dahada artacaktir
Çok zorlu rakipler var artık Cuma günleri aga Huzur Sokağı ile beraber düşüş yaşadılar artık bu reytinglerden daha da yukarı çıkacakların zannetmiyorumarkadaslar dila reytınglerı nıye kotu yenı kanala gectıgı ıcın mı cogu bılmıyo sanırım ?
arkadaslar dila reytınglerı nıye kotu yenı kanala gectıgı ıcın mı cogu bılmıyo sanırım ?