4 Ekim 2013 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
medcezirin 23 00 hamlaesi kayıp ı reyting sıralamasında gerilere itmiş

show tv nın dila hamlesi stara yaramış

anlaşılan cuma günleri ab de medcezir 1. olur totalde karagülle

büyük çekişme olur

Beyaz baslayinca kayip nolucak?
başka güne bayrak açar

Bu senenin trendi totalde karagül mü medcezirmi ab yalan dünyamı medcezirmi :)

dila fena gitmemis bence

bundan sonra zirve karagülün olur bırakmaz kolay kolay ab grubunda medcezir 1.olur öyle devam eder bi değişilkil olacağını sanmam

Yalan Dünya beklediğim gibi bir sonuç geldi.

Dila Hanım tanıtımı çok az yapıldı haftaya artacağını düşünüyorum.

Kayıp düşmüş. :(

Med Cezir ve Karagül iyi gitmişler tebrikler.

Karagül ve med cezir'i tebrik ederim zirvede yer almayı başarmışlar :)

Yalan Dünya A/B`de artış, Totalde hafif düşüş yaşamış. Ama Kanal D böyle yaparsa bu sonuçlar normaldir. Kayıpın 1 haftalık gazına geldi. Kanal D`nin hiçbir dizisinin A/B kitlesi Yalan Dünyanın kadar sağlam değil bunu hala anlayamadı.

Pazartesi de erken bitince 4 reytingi zor alıyordu totalde. Eğer Totalde 4-5, A/B`de 8 reytingi görmek istiyorsa Kayıp dizisini başka güne yollamalı ve Yalan Dünya ile Beyaz Show yayınlamalı ki, umarım öyle yapar. O zaman A/B`de zirveye oturabilir.

Kayıp Cumartesi denenmeli.

Yalan Dünya A/B`de artış, Totalde hafif düşüş yaşamış. Ama Kanal D böyle yaparsa bu sonuçlar normaldir. Kayıpın 1 haftalık gazına geldi. Kanal D`nin hiçbir dizisinin A/B kitlesi Yalan Dünyanın kadar sağlam değil bunu hala anlayamadı.

Pazartesi de erken bitince 4 reytingi zor alıyordu totalde. Eğer Totalde 4-5, A/B`de 8 reytingi görmek istiyorsa Kayıp dizisini başka güne yollamalı ve Yalan Dünya ile Beyaz Show yayınlamalı ki, umarım öyle yapar. O zaman A/B`de zirveye oturabilir.

Kayıp Cumartesi denenmeli.
Kanal D bir çılgınlık yapıp Yalan Dünya'yı Cumartesi'ne almasın. :F

Tamda dediğim gibi olmuş.Total Karagül,AB medcezir.Her iki yapımıda tebrik ederim.Kayıptansa ben daha iyi bir performans bekliyordum.

Kanal D bir çılgınlık yapıp Yalan Dünya'yı Cumartesi'ne almasın. :F
Sanmıyorum. Gören de Kayıp çok yüksek reyting almış sanır. :) Ne işi var orda? Boşu boşuna Yalan Dünyanın da önünü kesiyor.

Sırf ona reklamsız geçmek için, Yalan Dünyanın ne jeneriğinden sonra reklam veriyor, ne de bitmesine 2 dakika kalmış. Bütün reklamlarını ortada veriyor ve doğal olarak da dizi kötü etkileniyor.

Her dizi gibi bitmesine 2 dakika falan kalmış reklama girmeli. Ama kitleyi uzaklaştırmamak için o reklamı ortada veriyor...

Allahım Yalan Dünyanın özetine bak, 10 dakika özet A/B`de 3.31 reyting almış, bu dizinin özeti 45 dakika olunca 5-6 alıyordu, bu da Kayıpın A/B reytinginden daha yüksek. Komedi özetleri hep fazla izlenir. Kanal D hala bunu anlayamadı.

Yalan Dünya AB'de iyi gitmiş.Kayıp Cumartesi günü olursa bu iki diziyide olumlu etkiler.

Karagül çok iyi gitmiş. AB'de de yükselmiş beklemiyordum. Boşluktan yükseliyor denemeyecek artık. :)

Karagül Total'de zirvede hem de 8.24 reytingle! AB grubunda da çok artmışız 5,49 reytingi kapmışız. :Z

karagül çok iyi gitmiş tebrikler,medcezirin 23:00'e kadar yayınlanınca daha iyi sonuçlar alacağını hepimiz biliyorduk sürpriz olmadı.kayıp dizisi boşluktan izleniyor dedim,kimse haftalarca kayıpın bulunmasını bekleyemez dedim bana da inanmadınız
kızım nerede de baştan iyi gitmişti kızın bulunması haftalar alınca millet izlemeyi ben dahil bırakmıştık
huzur sokağı iki grubdada 1 puan artmış.tatar ramazan yerinde saymış

Kayıp. :)))) Geçen hafta kesin düşecek demiştim. :)))))

Forumun klasik olayı bi dizi bi hafta yüksek çıkar herkes gaza gelir. :)))) Ben gibi gerçekçi bakın olaya. :))))

Diloş süper gitmiş. :D

Medcezir ve Karagül'e tebrik.

Medcezir A\B`de Karagul Totalde show yapmis :Z dila hanim bence cok iyi baslamis daha 2 gun oldu yeni kanala geceli :ok: gelecek haftadan dahada artacakdir :)