4 Ekim 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Total'de maçın 1. ve 2. yarısını saniyesi saniyesine birleştirdim. Ve ortaya çıkan reyting:

" 11,48 "

Yani maç bölünmeseydi yine zirvede olacaktı.

Uçankuş önce matematiği öğrensin sonra yorum yapsın. Her zamanki gibi uçankuşun yalan haberleri...

Uçankuşu kaale alanmı var sanki :A
Söylediklerinin yarısı sallamasyon :A :A

Ayrıca Kanal D, "Doktorum"u 3'e bölmüş. Doktorum Başlıyor, Doktorum Sıhhatli Sorular, Doktorum. :D

Hayırlı olsun Kanal D de program bölenler kervanına katıldı. :D

Son düzenleme:
Total'de maçın 1. ve 2. yarısını saniyesi saniyesine birleştirdim. Ve ortaya çıkan reyting:

" 11,48 "

Yani maç bölünmeseydi yine zirvede olacaktı.

Uçankuş önce matematiği öğrensin sonra yorum yapsın. Her zamanki gibi uçankuşun yalan haberleri...

Sanıyesi sanıyesi ne yahu?Nasıl bir işlem yurutuyorsun?

Sanıyesi sanıyesi ne yahu?Nasıl bir işlem yurutuyorsun?

1.yarının toplam saniyesiyle reytingini çarpıyoruz.
2.yarının toplam saniyesiyle reytingini çarpıyoruz.

İki sonucu topluyoruz ve maçın toplam saniyesine bölüyoruz.

Klasik ortalama hesabı.

1.yarının toplam saniyesiyle reytingini çarpıyoruz.
2.yarının toplam saniyesiyle reytingini çarpıyoruz.

İki sonucu topluyoruz ve maçın toplam saniyesine bölüyoruz.

Klasik ortalama hesabı.

1.yarıyla 2.yarıyı topla böl 2'ye daha kolay olmaz mı? Yada denedin mi 2 işlemide ve sonuclar ne cıktı baktin mi?

1.yarıyla 2.yarıyı topla böl 2'ye daha kolay olmaz mı? Yada denedin mi 2 işlemide ve sonuclar ne cıktı baktin mi?

Sürelerini dikkate almadan birleştirirsen sağlıklı sonuçlar çıkmaz...

En basit örnek: Büyük Risk'in ilk kısmı 20 dakika son kısmı 5 dakika. Direkt iki kısmın reytinglerini toplayıp 2'ye bölersen fazla çıkar. Sürelerine oranlamak gerek. Ama maçın devre süreleri yakın olduğu için 2 yolla da yakın sonuçlar çıkar.

Son düzenleme:
kanal d veda ve kötü yol a ne kadar sabredecek daha bakalım
susukunlar çakılmış
zengin kız fakir oğlan sbt de baya izlnemiş ama ben bu ıranı gerçekçi bulmuyorum geniş aile bile son sezon o kadroyla bu kadar izlenmedi
vadi gene 2. star maç koydukça vadi öne geöemicek gibi
ağır roman şu an için stara yeter bence dizi bitirilmemeli:D

maç açık ara birinci her iki grupta süper gitmiş ..

vadi total 11 ab grubunda çökmüş 9 a gerilemiş demiştim her hafta 2 puan kaybeder:))

veda yine muhteşem gitmiş ab grubunda 6 reyting almış helal olsun yükseliyor ..

kötü yol sürpriz yaparak 4 . cülükte dün gece güzel bir bölümdü her zamanki gibi ..

ağır romatizma listede yok araki bulasın ilk 100 de göremedim ilk 200 listesine bakmamız lazım :))

maç açık ara birinci her iki grupta süper gitmiş ..

vadi total 11 ab grubunda çökmüş 9 a gerilemiş demiştim her hafta 2 puan kaybeder:))

veda yine muhteşem gitmiş ab grubunda 6 reyting almış helal olsun yükseliyor ..

kötü yol sürpriz yaparak 4 . cülükte dün gece güzel bir bölümdü her zamanki gibi ..

ağır romatizma listede yok araki bulasın ilk 100 de göremedim ilk 200 listesine bakmamız lazım :))

İzlediğine inanamıyorum kuzum şoke oldum okuyunca

Star Tv bu hafta muhteşem giderek;
Pazartesi ; 7 reyting zirvede
Salı ; 14 reytingle zirvede
Çarşamba ; 10 reytingle zirvede
Perşembe ; 12 reytingle zirvede
Haftasonları da Acun 6larda alır ve bu haftanın açık ara birincisi Star olur , 2.Kanal D , 3.Atv olur.

YORUMUM;
Fenerbahçe maçı her 2.gruptada zirvede yer almış , totalde 12 , 10 reyting alarak iyi , abde ise 14 ile 12 reytingle açık ara zirvede yer aldı.

Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta doğal olarak düştü ama yinede totalde 2. , abde 3.sırada yer aldı , totalde 11.25 reytingle haftalık sıralamada yine en çok izlenen dizi oldu , ab grubunda 9.24 reyting ile haftalıklarda 2.veya 3.dizi de olabilir.

Veda bu hafta yine orta giderek totalde 3.36 reytingle 8.sırada , abde 5.21 reytingle 4.sırada yer aldı.

Ağır Roman 3.14 reytingle totalde ilk 10a girmeyi başardı , abde 3.13 reyting ile 15.sırada yer aldı.

Suskunlar ise kötü gitti ve totalde 2.63 reyting ile ilk 20ye giremedi , ab de 3.30 reytingle 13.sırada yer aldı.