4 Ekim 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kötü yol çok iyi bir dizi .. sadece ilker aksum için bile izlemeye değer adam döktürüyor muhteşem oyuncu .. senaryoda beni sıkmıyor rahat izleyebiliyorum ..

tek bir ılker aksum için 5 dakika bakılabilir.

bu arada destere sen sevdiğin dizileri izleme hangi diziyi izleyen dizi gocuyor :)))

babalari ızledın dizi yayından kalktı son balkanları ızledın dizi ha kalktı ha kalkacak :))) kötü yol ve veda danda pek umut yok. krem ve dıla hanım sana rağmen direniyor :))) onlarda sana dayanamayip yayından kalkar

bu arada destere sen sevdiğin dizileri izleme hangi diziyi izleyen dizi gocuyor :)))

babalari ızledın dizi yayından kalktı son balkanları ızledın dizi ha kalktı ha kalkacak :))) kötü yol ve veda danda pek umut yok. krem ve dıla hanım sana rağmen direniyor :))) onlarda sana dayanamayip yayından kalkar

destere işte elini attığını kurutuyor:D

haa desterenın nefret edip izlemediği diziler aldı başını gidiyor.

ustara kemal , huzursokagi , pis yedılı . bunlar sürekli reyting artırıyor :))))

azmin elinden hiçbişey kurtulmaz demişler ben izlemeye devam edeceğim varsın kaldırsınlar yayından ..

dediğinde bir doğruluk payı var ama :

yaprak dökümü izlemedim 5 yıl sürdü

arka sokaklar hiç selam vermedim 7. yılında

akasya durağından nefret ettim 5 yıl sürdü nerdeyse dahada bittiğine inanmıyorum yeniden gelir :))

vadi izlemedim 10yıl sürdü..

yalan rüzgarınıda izlemedim 35 yıldır devam ediyor :)))

izlemediğim dizilerin kalitesine bakılırsa ben izlenmeyen dizileri izlemeye devam edeceğim :)))

Desterenin izlediği dizilerinin yayından kalkmasının sebebi bizim halkımız Arka Sokaklar,Akasya Duragı gibi kaliteli dizileri tercih ettiği için Desterede Babalar ve Evlatlar,Veda gibi dandik dizileri izlediği için olabilir.Bir Destere bir benle olmuyor bu iş bütün halk kaliteli dizileri izliyor :A

beyazsoyyy revenge vadiyi gecer mi sence.. nasil degerlendiriyorsun beyazsoy

Tv izlemedim.
Maç beklenildiği gibi(Bazı arkadaşlar beklemiyordu ama olsun) 1. olmuş
Kurtlar Vadisi Pusu çok iyi oranlar almaya devam ediyor.
Veda Abde iyi sayılır ama diziden beklenti yüksekti.
Ağır Roman böyle giderse kanalını memenun edecektir.pt-2ye geçince oranlarını korumaya devam eder.

Artik ne izleyecegiz Persembe'leri ? Veda'da PT-2'ye gitti..

Artik ne izleyecegiz Persembe'leri ? Veda'da PT-2'ye gitti..

kanal D hata yaptı perşembeleri alternatif kalmadı izleyecek ..uek ise izlemediğim bir dizi .. ne bekleniyor o diziden anlamadım ..

ama yinede yokluktan uek izlerim :))

1.si vadi maçı geçmiş niye derseniz maçın ilk yarısı tamamen vadiyle çakıştı vadi ilk yarıyı geçmiş ikinci yarı bile kıl payı geçebilmiş ki vadi bitti maç 25 dk sonra bitti eğer vadi maç sonuna kadar sürse maçı çok rahat geçecekti ki sbt de maçı ezmiş :d bence tns nin ab deneklerinden sorun var sbt 13 tns 9. 4 reyting fark olamaz sbt de vadi maçı rahat geçmiş bu işten zararlı çıkan maç olmuş vadi tns de 1 reyting düşmüş ama sbt de 1 reyting artmış vadi olmasa maç iki gruptada 15 i geçerdi gollü ve zevkliydi

beyazsoyyy revenge vadiyi gecer mi sence.. nasil degerlendiriyorsun beyazsoy

furkan yabancı dizileri hemen hemen hiç izlemiyorum. o yüzden o dizinin konusunu bilmem ama beren varsa dizi bir sıfır önde başlar. ben hiç bir diziyi izlemeden yorum yapmam ilk bölümü izleyip anca yorum yaparım.

- - - Ekleme - - -

kanal D hata yaptı perşembeleri alternatif kalmadı izleyecek ..uek ise izlemediğim bir dizi .. ne bekleniyor o diziden anlamadım ..

ama yinede yokluktan uek izlerim :))

sana umutsuz ev kadınları yakışır destere ha gayret o diziyi de mefta et :)))

furkan yabancı dizileri hemen hemen hiç izlemiyorum. o yüzden o dizinin konusunu bilmem ama beren varsa dizi bir sıfır önde başlar. ben hiç bir diziyi izlemeden yorum yapmam ilk bölümü izleyip anca yorum yaparım.

Revenge, 21 Eylül'de yayın hayatına başlayan, ABC'nin yeni draması. Çarşamba akşamları yayınlanan dizimizin yapımcısı Mike Kelley'yi Swingtown, The O.C., One Tree Hill ve Providence gibi dizilerin arka planından da hatırlayanlar olabilir. Entrika sever izleyici kitlesini direk kalbinden vuran bu yeni yapımı gelin biraz daha yakından tanıyalım.

Dizimizin konusu, tamamen genç bir kadının intikamı üzerine kurulu. Genel olarak; küçük bir kızken, yakın çevresinin oyununa gelip tuzağa düşürülen babasından ayrılmak zorunda kalan Amanda'nın hikayesi anlatılıyor.İlk bölümden bırazcık ispiyon verecek olursak;
Dizimiz bir nişanda işlenen cinayetle başlıyor. Peşinden 5 ay öncesine dönüyoruz. O zaman, seneler sonra ismini Emily yapıp yaşadığı yere dönen Amanda'nın, eskiden babasıyla yaşadıkları evi kiralayarak yavaş yavaş eski komşularının arasına karışmasına şahit oluyor ve ilk bölümden birini nasıl pusuya düşürdüğünü seyrediyoruz.
Kadroya gelirsek;Emily Thorne rolünde, Everwood ve Brothers & Sisters'tan bildiğimiz, genç ve başarılı oyuncu Emily VanCamp bulunuyor. Güzel oyuncumuzun haricinde pek çok tanıdık ismi görmek de mümkün. Raines'den bildiğimiz Madeleine Stowe, Amanda'nın en büyük hedefi olan Grayson ailesindeki Victoria'yı; The Tudors'tan hatırlayacağımız Henry Czerny, Victoria'nın eşi Condrad'ı; Make It or Break It ile yavaş yavaş tanınmaya başlayan Joshua Bowman, Grayson ailesinin yetişkin oğlu Daniel'ı ve daha önce Mad Men'e 4 bölümlük konuk olan Gabriel Mann da Emily'ye yardım etmekte gönüllü Nolan'ı canlandırıyor.Kadrodaki diğer isimlere buradan bulaşabilirsiniz.
İlk bölümü daha televizyonda yayınlanmadan internete düşen Revenge, buna rağmen 10 milyon küsür izleyiciyle iyi bir açılış yaptı. Dizinin tanıtım videosuna bakmak isteyenler buradan ulaşabilirler.Bu 5 ayda ne olmuş ya da sonrasında ne olacak gibi soruların aklınızı kurcalaması hoşunuza gidecekse direkt atlayın diziye derim. 'Yok, ilgimi çekmedi ama Brothers & Sisters'ın iyi bir takipçisiydim' diyorsanız yine seyredin derim. Başrolünde Emily VanCamp'in olduğu bir diziyi seyretmek bu özleme çok iyi geliyor.

not: beyazsoy senin için araştırdım diziyi tam berene göre:))

Esra Erol muhtesem giderek 6.olmus ve 4 reytingi geçmeyi basarmis A/B grubunda!

Seninle gurur duyuyoruz ESRA EROL:

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]ESRA EROL'DA EVLEN BENIMLE[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]04.10.2012[/TD]
[TD]16:08:40[/TD]
[TD]18:52:00[/TD]
[TD]4,06[/TD]
[TD]21,83[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

vadi haftaya tns de total 13-14 ab 11-12 sbt de total 14-15 ab 14-15 alacak maç olmasa bu hafta alıyoduk maç ve vadi birbirini yediler ikisinden biri olmasa diğeri coşacaktı

inşallah beren in dizisi perşembe olur beren kim ya vadiyi en güçsüz ve şikeli dönemde geçebildi bu yıl fatmagül olsa vadi ezecekti sbt de finali 10 zor almıştı finali vadi sbt de 13-14 alıyo ki kanal d dizileri tns de daha düşük çıkıyo fatmagül olsa tns de 7 alırdı en fazla inşallah berenin dizisi perşembe olur görecem bereni mereni :D

Revenge, 21 Eylül'de yayın hayatına başlayan, ABC'nin yeni draması. Çarşamba akşamları yayınlanan dizimizin yapımcısı Mike Kelley'yi Swingtown, The O.C., One Tree Hill ve Providence gibi dizilerin arka planından da hatırlayanlar olabilir. Entrika sever izleyici kitlesini direk kalbinden vuran bu yeni yapımı gelin biraz daha yakından tanıyalım.

Dizimizin konusu, tamamen genç bir kadının intikamı üzerine kurulu. Genel olarak; küçük bir kızken, yakın çevresinin oyununa gelip tuzağa düşürülen babasından ayrılmak zorunda kalan Amanda'nın hikayesi anlatılıyor.İlk bölümden bırazcık ispiyon verecek olursak;
Dizimiz bir nişanda işlenen cinayetle başlıyor. Peşinden 5 ay öncesine dönüyoruz. O zaman, seneler sonra ismini Emily yapıp yaşadığı yere dönen Amanda'nın, eskiden babasıyla yaşadıkları evi kiralayarak yavaş yavaş eski komşularının arasına karışmasına şahit oluyor ve ilk bölümden birini nasıl pusuya düşürdüğünü seyrediyoruz.
Kadroya gelirsek;Emily Thorne rolünde, Everwood ve Brothers & Sisters'tan bildiğimiz, genç ve başarılı oyuncu Emily VanCamp bulunuyor. Güzel oyuncumuzun haricinde pek çok tanıdık ismi görmek de mümkün. Raines'den bildiğimiz Madeleine Stowe, Amanda'nın en büyük hedefi olan Grayson ailesindeki Victoria'yı; The Tudors'tan hatırlayacağımız Henry Czerny, Victoria'nın eşi Condrad'ı; Make It or Break It ile yavaş yavaş tanınmaya başlayan Joshua Bowman, Grayson ailesinin yetişkin oğlu Daniel'ı ve daha önce Mad Men'e 4 bölümlük konuk olan Gabriel Mann da Emily'ye yardım etmekte gönüllü Nolan'ı canlandırıyor.Kadrodaki diğer isimlere buradan bulaşabilirsiniz.
İlk bölümü daha televizyonda yayınlanmadan internete düşen Revenge, buna rağmen 10 milyon küsür izleyiciyle iyi bir açılış yaptı. Dizinin tanıtım videosuna bakmak isteyenler buradan ulaşabilirler.Bu 5 ayda ne olmuş ya da sonrasında ne olacak gibi soruların aklınızı kurcalaması hoşunuza gidecekse direkt atlayın diziye derim. 'Yok, ilgimi çekmedi ama Brothers & Sisters'ın iyi bir takipçisiydim' diyorsanız yine seyredin derim. Başrolünde Emily VanCamp'in olduğu bir diziyi seyretmek bu özleme çok iyi geliyor.

not: beyazsoy senin için araştırdım diziyi tam berene göre:))

bana sorsan analtırdım araştırmana gerek yoktu İ:D charlotte a bitiyorum:d