4 Ekim 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
destere sağol ama bu yeterli değil benim için nuran devres böyle intikam dizileri yapardi. intikam reyting aldığı soylenir ama ben pek buna katılmıyorum . konu ezele çok benziyor.. senaryo nereye bağlanıyor nasıl kurgulaniyor ama intikam tam berene göre bir konu

türkiye satine göre 22:00 da... hollandada sanırım bir saat ilerdesiniz 23:00 da olur .. 2 saat fark varsa 24 te başlar..

destere matematik ve coğrafya sıfır otur. doğuya gittikçe saatler ilerler batıya gittikçe saatler geriler. güneş malum doğudan doğar gün doğuda erken başlar yani

- - - Ekleme - - -

Ben dizi yapayim Persembe günleri destere, onu izleriz :))

- - - Ekleme - - -

Hollandaa :))

Tesekkürler beyazsoy ve Bugra..

hollanda da olduğunu biliyorum ama orda satler almamayayla aynı değilmi.

destere matematik ve coğrafya sıfır otur. doğuya gittikçe saatler ilerler batıya gittikçe saatler geriler. güneş malum doğudan doğar gün doğuda erken başlar yani

- - - Ekleme - - -

hollanda da olduğunu biliyorum ama orda satler almamayayla aynı değilmi.

ben ilei sanmıştımda senin hesap doğru :))

yalnız hollanda iki saat geriden geliyor :)))

Simdi Türkiye'de saat 17:42, Hollanda'da saat 16:42

ben ilei sanmıştımda senin hesap doğru :))

yalnız hollanda iki saat geriden geliyor :)))

sinir ülkeler okadar fark olmasaz ..yaw tamam destere cografya sıfır da insan pcsının yada cep telefonu saat kismina bakıp turkıyeden kaç saat geride olduğuna bakmaz mi :)))) hollanda GMT +1 dilimde

sinir ülkeler okadar fark olmasaz ..yaw tamam destere cografya sıfır da insan pcsının yada cep telefonu saat kismina bakıp turkıyeden kaç saat geride olduğuna bakmaz mi :)))) hollanda GMT +1 dilimde

ben genelde hazıra konmayı sevmiyorum hata yapmak daha hoş niye oraya buraya bakayım direk yazarım :))

ikincisi sınır ülkeleri arasında o kadar fark yok dedinde ingiltereyle türkiye arasında iki saat fark var ingiltereyle hollanda ise aynı hizadalar nerdeyse ordan hollndanın ingilizlerle aynı dilimde olabileceğini düşündüm yani internete bakmadım fikrimi söylerken :)))

- - - Ekleme - - -

Ama su an paraleliz dünyaya göre..

- - - Ekleme - - -

Ama su an paraleliz dünyaya göre..

meridyenlerimiz farklı aynı paralelde olsakda :)))

Vadi süper gitmiş maç ikiye bölmese 1. totalde günün kazananı süper oranlar haftaya total 13 bekliyorum

Vadi Sbt reytinglerinde her iki gruptada 13 almış süper gitmiş maça rağmen hem tns hem sbtde :)