4 Ekim 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ağır Roman iyi zaten. Başta pek ısınamamıştım ama perşembe günleri izlenecek başka bir şey yok.

Suskunlar bayat.
Veda yaşlı.
Vadi izlemiyorum.

Ağır Roman iyi bir alternatif...

veda ab de düşüş göstermiş geçen haftaya göre agır roman hem maçın etkisiyle yükselmiş. suskunlar düşüş trendine devam ediyor. kurtlar vadisi tabiki her ik gurubtada düşmüş

- - - Ekleme - - -

maç totalde ortalması 11.49 alarak vadiyi geçmiş yani maç bölünmese birinciyidi. vadicilere geçmiş olsun diliyorum :)))

Beyazsoy senin Yorumlarini takip ettigim icin soruyorum sence Vadi nin maca ragmen aldigi oranlar nasil hem TNS de hemde SBT de?

Tns'de maç bölünmese de Yasin'in dediği gibi Vadi'yi kıl payı geçecekmiş.

Kurtlar Vadisi Pusu
TNS'de Totalde 11,25 Abde 9
SBT'de Totalde ve abde 13'ü geçiyor SBT İLE TNS ARASINDAKİ FARK BUKADARDA OLMAZ:S

Sbt'nin şişiriciliği ortaya çıkıyor işte. Sağlıksız Sbt...

hani bu tns bölmeler yapmıyacaktı şu bölme işine son verilsin bu kadar saçmalık olmaz sbt den bi farkı kalmıyo tns nin

Veda ve Kotu Yolun aldığı reytingler bir Vadi etmiyor, Berenin yeni dizisi bir an önce başlamalı :)

Vadi sbt de süper tns de de iyi haftalıkta 1.yiz yine maçla vadi 1.devre kapıştılar vadi geçmiş maçı kapıştıkları an

Beyazsoy senin Yorumlarini takip ettigim icin soruyorum sence Vadi nin maca ragmen aldigi oranlar nasil hem TNS de hemde SBT de?

kötü değil. vadizilerin reytingi önemesemesiz anlamsız totalde vadiyi geçebilece dizi yok. maç olmasa ab de muhteşemide geçebilirlerdi

ben vadiyi içerik ve yaptıgı basit hatalar yüzünde elşetiriyorum. dün izlediğim çatışma sahneleri arka soakalar ayarındaydı.

( bu sene okadar çok işleyecek konusu var ama basit yolu seçtiler herkesin bildiği bir konuyu işliyor. pkk suriyeye destek çıkıyor tezini bebekler bile biliyor ben olsam libyadan olaya girerdm .)

- - - Ekleme - - -

ab reytingleri
tns KURTLAR VADISI 23,51 share
sbt KURTLAR VADISI 33

görüldüğü üzere 10 puan share farkı var. bu normal durum değil. normal bir örneklemde en fazla 3 puan fark olması lazım bbütün anketler en fazla +- 3 puan fark eder. yani 6 puan fark olsa kısmen anlaşılı ama 10 puan ölçüm tekniğinde bir sorunun oldugunu açık gösteriyor ya tns nin ab denekleri yanlış yada sbtnin

Vadi Total'de iyi gitmiş ve maça ragmen zirveyi az farkla kaçırmış.(Maç bölünmemiş haliyle)
A/B'de ise iyi sayılabilecek oranalr almış ama tabiki geçen haftaya göre düşmüş.Maç çok rahat zirveyi almış.
Suskunların bence dünkü bölümü ilk sezona göre çok uzak bir senaryoydu ve Ecevit'in Ahu'ya inanmamasıda çok saçmaydı.
Ağır Roman Total'de ilk 10 içerisinde gitmiş A/B'de 15. olmuş.PT2'de Hayatımın Rolu arkasından dahada yükselecektir.
Büyük Risk Final A/B'de döktürmüş.
Veda Total'de gerilerde kalırken A/B'de iyi gitmiş.

Maç zirvede,Kurtlar Vadisi gayet iyi gitmiş tebrikler.Veda iyi gitmiş ancak kanal d yi tatmin ettiğini düşünmüyorum bu tablonun.

Daha geçen gün yazmıştık.

Böyle giderse, yakında 'birileri' 'dizileri de böler' diye!..

Ve daha ilginci oldu!..
Fenerbahçe'nin ratingi müthiştir, herkes bilir.

Ancak Kurtlar Vadisi'nin, maçı geride bırakacağını anlayan Star, maçı iki parçaya bölüp, bir maçı iki ayrı maç gibi ratinglere soktu!..

Yani ilk yarı ayrı bir maç, ikinci yarı ayrı bir maç!..
Böyle olunca, maç, kılpayı Kurtlar'ı geçmiş gibi görünüyor ama esasa bakarsak bu bir kandırmaca…

Ve rekor bir bölme; maç sonu programı(28'nci sırada) 46 saniye ile, yani 46 saniyelik programla girmiş listeye!.. Bakalım bu rekoru kim kıracak!!! 45 saniyeye inen, 'bölmecilerin' lideri, rekortmeni olur

Ve prime-time'ın tam göbeğinde yayınlanan ATV, 24.57 share'le birinci olmuş, maçı yayınlayan Star ise 14.27 share'de kalmış. Çünkü maçın sadece ilk bir saati prime-time içindeydi!..

Dün Fox, Kanal 7 ve Samanyolu 3'er share'de kalmış!.. Kanaltürk ise 1.77, TV 8 ise 0.50 share'de…

Kanal D'nin çok iddialı dizisi Veda bir türlü istenen ratinglere yükselemiyor. Ancak hikaye daha genişleme aşamasında… Dün totalde 9, AB'de 13 share almış…

Kötü yol ise kötü yolda!..

Yine bir ağır top 'Ağır Roman' da olmuyor!..

Gündüze gelirsek!..

Bugün bir başka gerçeğe dikkat çekelim…

Sağlık programları bu sezon artık rating yapmıyor.
Kanal D'nin oturmuş programı Doktorum'un bile zorlandığı bu ortamda, sağlık programlarına girenler, umduğunu hiç bulamıyor. Son kurban da Kanaltürk oldu ve yeni başlattıkları sabah sağlık programı, ilk 100 görmüyor.
Bu neden oldu?.. Acaba sağlık konular 'tekrar-tekrar' ve hep aynı şeyler anlatıldığı için mi böyle kan kaybedildi.
Hep aynı isimler, hep aynı-sebze meyveler

Geçen yıl o kadar çok işlendi ki, demek ki bu sezona bir şey kalmamış!..
Kilosunu veren de vermiş, kilosundan mutlu olan da kaderine razı olmuş
Şakası bir yana, sağlık programlarıyla ilgili ciddi bir problem var ekranda!..

Uçankuş'un yorumları devam edecek.

Total'de maçın 1. ve 2. yarısını saniyesi saniyesine birleştirdim. Ve ortaya çıkan reyting:

" 11,48 "

Yani maç bölünmeseydi yine zirvede olacaktı.

Uçankuş önce matematiği öğrensin sonra yorum yapsın. Her zamanki gibi uçankuşun yalan haberleri...