4 Ekim 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Arka Sokaklar totalde 2ci, Kuzey Güney de A/B`de. Tablo ortada zaten. Görmediğin belli. Totalde Kanal D fark atmış. A/B`de de zirvede. Starla aralarında 0.60 fark var. Bu fark kapanır mı kapanmaz mı bilinmez. Ama Star A/B`de ikinci oldu. Hem de maça rağmen. Maç olmasa Kanal D`yi geçme şansı hayatta yok. Hoş maç varken de geçemiyor ya

Arka Sokaklar Total'de ikinci A/B'de 5.
Kuzey A/B'de 3. Total'de 5.

Ayrıca Arka Sokaklar Total'de 2.olurken Star Farkla zirvede oluyor aynı şekilde Kuzeydede öyle.

Arka Sokaklar Total'de ikinci A/B'de 5.
Kuzey A/B'de 3. Total'de 5.

Ayrıca Arka Sokaklar Total'de 2.olurken Star Farkla zirvede oluyor aynı şekilde Kuzeydede öyle.
Kuzey Güney Totalde 5ci mi? 3cü demek istedin herhalde. Sana listede kaçıncı oluyor diye sormadım.

Star sadece transfer ve maçlarla ayakta duruyor şu an. Kendi yaptığı yapımların hepsi çöktü. Maça rağmen 2ci sırada yer aldı. Daha neyin inadı bu anlamadım? Liste ortada. Daha fazla söze gerek yok. Star birinci olursa onu da tebrik ederiz. Şu an öyle bi şey olmadığına göre konuşmaya gerek yok

Bence de beyazsoyun fikri sorulmalı. Beyazsoy ne derse tam tersini yapsın Kanal D. Atak yapar Vallaha :d

Bu arada Furkan daha 2ci bölümü. Kayıp Şehir gibi 3cü bölümden itibaren daha da yükselmesini bekliyorum. Kanal D Prime Timeda hala birinci. En zayıf haliyle bile

kanal d bu saaten sonra zor atak yapar alalh vereki karadayı başladıktan sonra kanal d 3. lüğe düşmese bari :)))))))

kanal d bu saaten sonra zor atak yapar alalh vereki karadayı başladıktan sonra kanal d 3. lüğe düşmese bari :)))))))
Son Yaz için de aynısı söyleniyordu :d

Kanal D 2 reytingi ayda yılda bir kez görüyor. Ama her kanal neredeyse her hafta 2 reyting alan bir yapım koyuyor yayına

şimdi feneryükselir pardon star :))) kurtlar bakalım ne hale gelecek

Son Yaz için de aynısı söyleniyordu :d

Kanal D 2 reytingi ayda yılda bir kez görüyor. Ama her kanal neredeyse her hafta 2 reyting alan bir yapım koyuyor yayına

ben hiç öyle demiyordum. hatta son yaz başlamadan önce kanal d ye salı günü birinci olur diyordum yazılarım duruyor.

kanal dnin geçen senelerden devam eden çok dizisi oldugundan çok dizi almadıgından seçerek dizi aldıgından düşük reytingli dizileri pek olmuyor annem uyurkeni saymıyorum :)))) ama diiğer kanalların devam eden dizileri olmadıgından önüne ne gelirse ekrana sürmek mecburiyeti var.

Forum İstatistikleri

Konular
176,590
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy