WesTxCoasT
Favori Üye
Arka Sokaklar totalde 2ci, Kuzey Güney de A/B`de. Tablo ortada zaten. Görmediğin belli. Totalde Kanal D fark atmış. A/B`de de zirvede. Starla aralarında 0.60 fark var. Bu fark kapanır mı kapanmaz mı bilinmez. Ama Star A/B`de ikinci oldu. Hem de maça rağmen. Maç olmasa Kanal D`yi geçme şansı hayatta yok. Hoş maç varken de geçemiyor ya
Perşembe pt2'de yayınlanacak.
Kuzey Güney Totalde 5ci mi? 3cü demek istedin herhalde. Sana listede kaçıncı oluyor diye sormadım.Arka Sokaklar Total'de ikinci A/B'de 5.
Kuzey A/B'de 3. Total'de 5.
Ayrıca Arka Sokaklar Total'de 2.olurken Star Farkla zirvede oluyor aynı şekilde Kuzeydede öyle.
Bence de beyazsoyun fikri sorulmalı. Beyazsoy ne derse tam tersini yapsın Kanal D. Atak yapar Vallaha![]()
Bu arada Furkan daha 2ci bölümü. Kayıp Şehir gibi 3cü bölümden itibaren daha da yükselmesini bekliyorum. Kanal D Prime Timeda hala birinci. En zayıf haliyle bile
Son Yaz için de aynısı söyleniyordukanal d bu saaten sonra zor atak yapar alalh vereki karadayı başladıktan sonra kanal d 3. lüğe düşmese bari))))))
Kötü Yol saat kaçta başladı? Ve hiç reklama girdi mi?SBT <s style="text-decoration: none; color: rgb(187, 187, 187); ">@</s>sbtanaliz
21:45 - 22:00 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) ATV: 14.22 , 2) TRT1: 3.94 , 3) KANALD: 3.8 , 4) SHOW: 2.56 , 5) STAR: 2.33
Kötü Yol iyi gidiyor
Vadi iyice uçtu
Bölüm süper gidiyor işkenceler harika
Son Yaz için de aynısı söyleniyordu
Kanal D 2 reytingi ayda yılda bir kez görüyor. Ama her kanal neredeyse her hafta 2 reyting alan bir yapım koyuyor yayına
Bilmiyorum. İzlemiyorum
Kötü Yol saat kaçta başladı? Ve hiç reklama girdi mi?